Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım. PS'te altın ve madeni para görünümünü nasıl yaratırım ?


Zopik

Öne çıkan mesajlar

mm....
anlar mısın bilmiyorum ama bi deniyim.
yuvarlak siyah yap yeni layerda.
gradient toolu foreground to transparent şekline al. reflected (transparent to fg to trans) şeklinde oraya buraya beyaz gradient çizgiler çek. select contract 3 pixel yap. siyah doldur. hafif bi gradient ver beyaz ile.

yeni layer aç. üzerinde ne olacaksa artık kabartma olarak onu yap. siyah doldur. t2f2t gradient çizgiler. contract. siyah. degrade işlemlerini tekrar et. bunlar paradan biraz daha açık renk olsunlar. efenim birleştir hepsini. ctrl+b ile renk ver. geçmiş olsun.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi merak ediyorum hep, horace sen bunları kafandan mı söylüyorsun ? Yoksa gidip deneyip, sonradan log output şeklinde mi veriyorsun bunları ?

Dumur oluyorum her mesajını okuduğumda senin.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehm. kabartma aşamasında, contract ettikten sonra direk delete yapıp, yeni yalerda seçili alanı beyaz ile doldurup layer opacity yi 10 yaparsak daha güzel olur galiba.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horace'ın dediklerinden pek bişey anlamadım doğrusu ama başka bir makinada yapmak zorunda kaldım konuyu açtıktan sonraki gün. beğenilmiş baskıya verilmiş fln. fırsatım olurda alabilirsem küçük boyutlu bi halini koycam.

birde aradığım şey metal effect ten çok altın para görünümüydü. metal yüzeylerden çok daha farklı görünüyor bana göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

metaldeki olay yansımalar, altın da metal olduğundan rengi doğru tutturduğun sürece bir göze çok çarpacak bi farkı olmaması lazım.duruma göre manuel bişeyler yaparak da düzeltilebilir yani umduğundan çok farklı birşey ortaya çıkarsa.

o kadar titizsen netten arayıp altının materyal değerlerini bulup photoshop da efektleri verirken ona göre davranabilirsin.hem net koskocaman bişiy, kesin vardır orada bi yerde metal değil de direk altın yapma tutorial ı.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla aradım ama zamanımda kısıtlı olunca pek bişi bulamadım. bende direk gradient ile hallettim. aklımdan geçene yaklaşamadı bile ama ha deyincede olmuo işte.

birde metal görünümü yaratmak için yapılmış tutoriallerde benim yaptığımdan pek farklı değil. eleman almış gradient ile çekmiş hafif çapraz şekilde sonra biraz noise birazda motion blur al sana metal demiş. çok yapmacık duruolar yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla kandırmışlar seni ehue.aramayıp bulamadım lafına böyle durumlarda inanmıyorum ancak yine de içimdeki yardımcı olma isteğini dizginleyemediğimden bi link vereceğim:

http://www.pslover.com/search/gold/1

herhalde çözer derdini.ha bu arada bulmam 4-5 saniye sürdü, 1 saniyesi arama motorunun arama süresi kalanı da tıklama yazma vs.. ;)[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...