MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şimdi explorerda bi hede var. Resmin tamamını açıyor sonra otomatik boyutlandıryor. Bu hadisenin aynısını forum içinde yapmak mümkün mü bilmiyorum ama eğer mümkünse kullanıcı ayarları bölümüne böyle bir özelleştirme seçeneği konsa çok güzel olur. Otomatik forum biçimini bozmadan sağlı solluyerleştirse (640*480 oluyor galiba) çok güzel olur. Resim biraz bozulur ama güzel olur.. Tam halini görmek istersem sourceuna bakıp yeni pencerede açarım.. Öbür türlü sayfada bir resim tüm yazılar kayıyo felan çok iirenç oluo.[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mantıklı[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Evet güzel olur[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 baya iyi olur[signature][hline]icq ¶ msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 güzel bir teklif umarım güzel olupta unutulanlar kervanına katılmaz...[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 :tup:[signature][hline]Bonzi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eger ki forum disindan resim gosterilmesi yasaklanirsa, ve her resim foruma upload edilerek gosterilebiliyorsa, o zaman dedigin mantikli ve yapilabilir. Gel gelelim obur turlu, cok faideli degil bence..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aslinda gayet faydali, "bunu boyle thumbnail falan yapmadan koyarsam bu konunun hali nice olur, millet nasil okur" falan demeden 1600*1200 ss koyanlara bir cozum olur en azindan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 güzel bir düşünce,unutulmaz umarım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 phpbblerde bulunan bir özellik bu.. daha önce eklenmesini istemiştim ben..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 // gereksiz mesaj [Bu mesaj sharky tarafından 05 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 açık kod hede hödö[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [resim] tagları altında konulmuş bir resmi otomatik boyutlandırma olabilir ama tüm resimleri otomatik boyutlandırmasını istemem. tüm sitelerde resimler fix oluyor, alışkanlık sonuçta :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=96382 benim fikrimdi bu ühüh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bana bütün kıl kıl cevaplar gelmiş sharky bilem Eğer forum resmi bir yere alıp da image process le uğraşacaksa bol CPU kaybı demek bu.. Ha eğer sadece tagina eklentiler getirecekse bu olay, boyutun ne önemi var ki istersen %1 oranında küçült, aldığın byte aynı. demiş sana demiyolar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKedimin resimlerine gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Chemical, 05 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Bana bütün kıl kıl cevaplar gelmiş chemical ben atmamışım bak, üzülme :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 aynen diyorum şarkinin dediklerini, hatta; Eğer forum resmi bir yere alıp da image process le uğraşacaksa bol CPU kaybı demek bu.. Ha eğer sadece tagina eklentiler getirecekse bu olay, boyutun ne önemi var ki istersen %1 oranında küçült, aldığın byte aynı. diye c/p bile yaparım ehe :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben byteından demiyorum.. forumun teması kaymaz diyorum..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 img tagına eklentili olursa seçenekli de olur. 300x4000lik resme koymazsın da 3300x4000lik resme koyarsın. Pek bi şukela olur, bende kocaman resimler yüzünden kayan sayfalardan hoşlanmıyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yük olmacayacaksa benzer bi thumbnail sistemi gerçekten çok faydalı olur[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 forum burası, kocaman resim koymayın :) ben dialupim şu anda mesela, sayfanın boyu kaymış kaymamış banane sayfa yarım saatte açıldıktan sonra? :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Chemical, 05 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Bana bütün kıl kıl cevaplar gelmiş sana demiyolar Tamam canım sen iste yeterki. Kaka nedanko pis nedanko ıh sana pü sana. Oldumu chemn bak dövdüm[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 :([signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.