Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Otomatik Boyutlandırma

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Şimdi explorerda bi hede var. Resmin tamamını açıyor sonra otomatik boyutlandıryor. Bu hadisenin aynısını forum içinde yapmak mümkün mü bilmiyorum ama eğer mümkünse kullanıcı ayarları bölümüne böyle bir özelleştirme seçeneği konsa çok güzel olur. Otomatik forum biçimini bozmadan sağlı solluyerleştirse (640*480 oluyor galiba) çok güzel olur. Resim biraz bozulur ama güzel olur.. Tam halini görmek istersem sourceuna bakıp yeni pencerede açarım.. Öbür türlü sayfada bir resim tüm yazılar kayıyo felan çok iirenç oluo.[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Sosyal ağlarda paylaş

Eger ki forum disindan resim gosterilmesi yasaklanirsa, ve her resim foruma upload edilerek gosterilebiliyorsa, o zaman dedigin mantikli ve yapilabilir.

Gel gelelim obur turlu, cok faideli degil bence..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bütün kıl kıl cevaplar gelmiş

sharky bilem Eğer forum resmi bir yere alıp da image process le uğraşacaksa bol CPU kaybı demek bu..

Ha eğer sadece tagina eklentiler getirecekse bu olay, boyutun ne önemi var ki istersen %1 oranında küçült, aldığın byte aynı.

demiş

sana demiyolar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

Sosyal ağlarda paylaş

aynen diyorum şarkinin dediklerini, hatta;

Eğer forum resmi bir yere alıp da image process le uğraşacaksa bol CPU kaybı demek bu..

Ha eğer sadece tagina eklentiler getirecekse bu olay, boyutun ne önemi var ki istersen %1 oranında küçült, aldığın byte aynı.

diye c/p bile yaparım ehe :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad

Sosyal ağlarda paylaş

img tagına eklentili olursa seçenekli de olur. 300x4000lik resme koymazsın da 3300x4000lik resme koyarsın. Pek bi şukela olur, bende kocaman resimler yüzünden kayan sayfalardan hoşlanmıyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...