Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zalman urunleri


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Aradim taradim da pek rastlayamadim, tek bulabildigim Evren Elektronik diye musteriyi pek sallamayan, e-mail clienti kullanmaktan aciz, sitelerinde yazdiklari mallarin yarisi bile stoklarinda olmayan bir sirket ve Ideefixe oldu, Ideefixe'de de ayni sekilde stoklar zayif.

Bildiginiz Zalman/Spire distributoru var mi, hdd/vga/northbridge/ram sogutma sistemleri, kasa fani ve power supply alabilecegim? Istanbul'da olmasi veya online satis sisteminin olmasi gerekiyor.

Tesekkurler.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan var bende, cok memnunum. Sessiz ve Normal modlari var, Intel'in dandik fanlarina gore Ultra Sessiz ve Sessiz demek mumkun bunlara :) Sessizde Intel'in kendini parcaladigi hizdaki sogutmasiyla ayni performansi veriyor, Normal de overclock icin daha cok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dijital center roxxordur, tek sinir oldugum sey gf 6600gt agp'nin pci-e'den daha pahali olmasi.
baska turk sitesindede mevcut degil alet, ben duzgun bi ekran karti alip huzura kavusamayacam hicbir zaman.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dijitalcenter yıvreenç , netten psu seçtim (stokta olanlardan) mecidiyeköy şubesine gidip almak istedim stok da yok dediler, başka bi tane istedim o da stok da yok, başka bi tane o da yok, adamla biraz sürtüşüp çıktım. kusra bakmayın falan da yok. biz süferiz triplerinde geziniyo abimiz.

neyse biraz yürüyüp dijitaltrende uğradım, adam şrakk diye çıkardı psu yu, yanımda denedi, bi de bu su soğutma sistemini sormuştum baya bişiler anlattı bi de araba amortisörüyle yaptıkları kasayı falan göstertti (1 metre var kasanın boyu) baya bi bilgili akıllı mantıklı adamlar.

bilmiyorum dijitaltrend varken dcyle uğraşıp sinir olunmaz bence.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...