Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 uzun zamandır gördüğüm bir sorun, hiç de paticikte bunla ilgili bir topic açıldığını görmedim, arama yapmama rağmen bunla ilgili bir konu bulamadım, neyse. Şimdi " ve sonra da ) yazıyoruz. Ancak onun yerine ";) şeklinde bi şey oluyor. Örneğin ") gibi yani tek başına bir ) işareti bize ;) gibi bir gülen yüz oluyor. Bunun nedeni nedir, acaba bu tip işaretlerinin karşılığının gibi birşey olduğundan olabilir mi (hani bazı karakterler bizim forumda tanınmıyor ve bozuluyor ya, o kodu kastediyorum- hani euro işaretinin € şeklinde yazılması gibi.) eğer bundan dolayıysa çözülebilir mi? parantez içinde " kullandığımız zamanlar illa tekrar editlemek zorunda kalıyoruz mesajları, gözümüzden kaçanlarda ise smiley koymuş gibi oluyoruz, yanlış anlaşılabiliniyor felan.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Aralık 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ") hiçbirşey anlamamak..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yani demek istiyorum ki: " ) -> ") -> " ") yazdığımızda görünen şey " oluyor. ilk yazdığımı quoteladığında mesajımda ") olan şeyin forumlarda ") olarak gözükmediğini farkedersin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ona yapılıcak bişey yok galiba boşluk bırakırsın " ) şeklinde anca öyle heralde..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 alışkanlıktan ("hede hödö") yazıyorum. ( "tırı vırı" ) yazma alışkanlığım yok. neden bir çözüm bulunamıyor peki söyleyebilir misin? " işareti paticikte düzgün çıkıyor. ayrıca " işareti = Ӓ kodu gibi algılandığından ") yazdığımızda " işaretinin ; karakteri ) işaretimizle birleşip bir şeklinde smiley çıkartıyorsa neden " çıkıyor da Ӓ gibi çıkmıyor? " çıkıyorsa, işareti bozmadan yazıyorsa, sanırım düzeltilebilmesi de mümkün birşeydir.[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Aralık 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 phpbb forum kullanıyoruz ve normal söz içinde geçen smilleylerde olmuyor bu durum.. yani her isteyen; hebele:83273 yazabiliyor normalde :8 yapınca smilley çıkması gerekiyor ama eğer özel olarak boşluk bırakmazsanız bu smilley olmuyor..Bir phpbb forumundan kod incelenebilir belkim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 18 Aralık 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bu arada son zamanlarda paticik içinde istenmeye başlanan bir çok forum düzenlemesinin phpbb ve nuke'te olan şeyler olması da ilginç.. Hemen hemen her sitede bu iki forum kullanıldığndan oradaki özellikler alışkanlık haline geliyor insanlarda ve paticiği de oralara benzetme çabası var.. Toptan phpbb'ye falan geçelim bizdeki ekstra eklentiler onlara aktarılsın;hem adminler hem de biz rahat edelim :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya ben paticik dışında bi forum kullanmıyorum ki, önerdiğim şey de phpbb2 ile alakası da yok zaten. bahsettiğin tarzda bir önerme de yapmadım ki "şu forumda bu var bizde niye yok" gibi bişi..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ") edit: enteresan..[signature][hline]I'm everdying, I'm everlost... Watch me all in flames!!! [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 19 Aralık 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ") edit: denemem lazımdı yoksa çatlardım :p enteresanmış hakkaten [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Aralık 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Bonecrusher, 19 Aralık 2004 19:40 tarihinde demiş ki: ya ben paticik dışında bi forum kullanmıyorum ki, önerdiğim şey de phpbb2 ile alakası da yok zaten. bahsettiğin tarzda bir önerme de yapmadım ki "şu forumda bu var bizde niye yok" gibi bişi.. bir dakika ya ben yeni gördüm bunu.. Ben zaten direk sana bir şey demedim ki :-? Son zamanlarda istenen çoğu şey orada bari ona geçelim dedim..yani sen böyle demişsin dmeye çalışmadım ben dedim onu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 smiley demişken bi de :( bu smiley çok kasvetli.İnsanın içi burkuluyor.Hayata küsüyor.İçim sızlıyor şahsen. =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ") oldumu şimdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive oluyomuş [Bu mesaj forgiver tarafından 05 Ocak 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben:Dana[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.