Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotmail ücretli sisteme geçiyor


Krasuss

Öne çıkan mesajlar

Microsoft’un MSN servisi tarafından Hotmail kullanıcılarına gönderilen duyuruya göre, Temmuz ortasından itibaren, başka e-posta hesaplarını Hotmail üzerinden kontrol etmek isteyen kullanıcılar, bunun için belirli bir ücreti gözden çıkarmak zorunda kalacak. Hotmail’in rakipleri, Yahoo ve Lycos bu yılın başında benzer servisleri paralı hale getirmişti. Hotmail’in bu açıklaması, yaklaşık 110 milyon kullanıcısını ‘üzecek’ gibi gözüküyor.MSN’in paralı hale getireceğini açıkladığı POP servisi, tek bir Hotmail hesabı üzerinden çeşitli e-posta hesaplarına ulaşma imkanı sağlıyor. Bu özellik sayesinde milyonlarca internet kullanıcısı Hotmail e-posta servisini tercih etmişti.

YILLIK 19.95 DOLAR
Temmuz ortasından itibaren bu özelliği kullanmaya devam etmek isteyenler, yıllık 19.95 dolar karşılığında MSN Extra Storage’a üye olmak zorunda. Bu paralı servis, ayrıca Hotmail kullanıcılarına 10 MB’lık ek depolama alanı, daha büyük dosyalar alıp-gönderme imkanı ve kullanılmayan hesapları kapatmama garantisi sunacak. Hotmail’in ücretsiz servisine abone olanlar, hesaplarının iptal edilmemesi için 30 günde bir sisteme girmek zorundaydı.
Halen MSN Extra Storage abonesi olanlar bu değişiklikten etkiyenmeyecek.

”BEDAVACILIK” KALKIYOR MU?
Lycos ve Yahoo gibi devlerin ardından Hotmail’in de ücretli sisteme geçmesi, uzun zaman internete damgasını vuran ‘free’ (ücretsiz) uygulamasının sonuna yaklaşıldığı şeklinde yorumlanıyor.
Uzmanlara göre, bir zamanlar ücretsiz olan servislerin giderek paralı hale gelmesi, internetin gelişiminin bir parçası. Reklam gelirlerinin düştüğü, yatırımların azıldığı bir dönemde, firmaların çoğu, e-iş projelerini ayakta tutabilmek için yeni gelir kapıları arıyor.

KULLANICI PARA ÖDEMEYE HAZIR DEĞİL
Ancak Jupiter MMXI’ın yaptırdığı son araştırma, ücretli servislerin geleceğinin pek de parlak gözükmediğini ortaya koydu. Araştırmaya göre, sadece, müzik, film ya da resim içeriği sunan firmalar bu tür servislerden kar elde edebilecek.
Ankete katılan Avrupalı kullanıcıların nedereyse yarısı, normal internet servislerine para ödemeyi asla düşünmeyeceklerini ifade etti.[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece --diğer-posta hesaplarını Hotmail üzerinden kontrol etmek isteyen kullanıcılar-- içinse pek sorun yok, zaten hepsine tek tek girip bakıyorum gerektiği zaman :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak nedir acaba?

"Hotmail ücretli sisteme geçiyor"
ee sonuçta hala freemail olarak kullanılmıycak mı?
sadece outlook ile bakamıycaz o kadar.
anladığım kadarıyla sonuç bu, ama başlık sanki "Hotmail artık freemail olmuycak, herşey paralı olcak" gibi bişi olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende öyle sanmışım ama hotmail paralı olmaz yoksa kim messenger kullanır ki sonra[signature][hline]Sylverton Ailesi
[KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton
www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onuda paralı yaparlar :D

ya icq cok cpu harcıor :D

walla önceden herkesin icqsu vardı şimdi herkes msne geçmiş yine geri döneriz bi şekilde[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...