Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 6 serisi coupe midir? degilmidir?


heroLion

Öne çıkan mesajlar

walla benim sıkıntım sadece m6 ile ilgili diil mesela mercedes-benz de coupelerini amg ile yukseltiyor Benim sıkıntım coupe zaten spor arabadır spor arabanın spor arabası... beni bu konu dusundurudu...:)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

spor arabanın spor arabası nedemek? :)

yaptıkları sadece spor kullanıma yatkın olan arabaların performanslarını yükseltmek. 4 kapı olan 3 seriler coupe olanlara göre daha yüksek ve daha dar, hal böleyken adam gidip neden 4 kapılının performans modelini çıkarsın.[signature][hline]Snowboy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sbora, 23 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
spor arabanın spor arabası nedemek? :)

yaptıkları sadece spor kullanıma yatkın olan arabaların performanslarını yükseltmek. 4 kapı olan 3 seriler coupe olanlara göre daha yüksek ve daha dar, hal böleyken adam gidip neden 4 kapılının performans modelini çıkarsın.


Kanka ona bir lafım yok elbette 3 serisine c serisine filan yapılır ama sen kalk SL serisine performanslı özel model koy dikkat edersen o tür modellerde karoserde cok ufak degisikliker var Ne bileyim bana mantıksız geliyor[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sbora, 23 Aralık 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
Yanlış bilmiyosam amg bütüm modelleri modifiye edebiliyo istek üzerine buna ml ler dahil


dogru hepsini yapıyor ama SL 600 un ne modifiyeye ihtiyacı varki? (performans olarak)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sbora, 23 Aralık 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
daha fazla güç daha fazla hız tamamen tercih meselesi isteyen alır isteyen almaz demekki talep var ki yapıyolar


demekki :)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heroLion, 23 Aralık 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
said:
sbora, 23 Aralık 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
Yanlış bilmiyosam amg bütüm modelleri modifiye edebiliyo istek üzerine buna ml ler dahil


dogru hepsini yapıyor ama SL 600 un ne modifiyeye ihtiyacı varki? (performans olarak)
şahini tek kapı yapıp üstünü açmanın ne manası warsa aynı şey anladın mı :)[signature][hline]Resistance is futile
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AMG, M technics, Irmcher gibi firmalar birlikte çalıştıkları üreticilerin belli modellerini modifiye edip piyasaya sürüyor.
M Technics BMW ile çalışıyor ve uygun gördüğü arabayı şov haline getirip satıyor. Yani arabanın coupe, cabrio, sedan, wagon olmasıyla bi ilgisi yok bunun. Misal, M5 coupe değildir.
Neticede 645 coupe ile M6 aynı araba olmaycak, atıyorum biri 250 beygirken diğeri 450 olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Modified'den gelmiyor. M technics diye bi şirket var bmw leri geliştiren.
[spo1=BMW M]BMW M Historia

1972 - 1981: I början fanns motorsporten
Den 24 maj 1972 grundade BMWs styrelse företaget BMW Motorsport GmbH och drog därigenom upp riktlinjerna för en comeback för BMW inom motorsporten på bred front. "Tävlingssmedjans" arbete var synnerligen framgångsrikt. Man vann flera Europamästerskapstitlar i rad i Formel 2, BMW 3.0 CSL dominerade touringsporten och gjorde bilarna från "Bavarian Motor Works" populära i USA.

1982 - 1991: M-modellerna tar fart
BMW M5 och den inom motorsporten så framgångsrika M3 inleder omvandlingen av företaget från Motorsport GmbH till M GmbH. Av "tävlingssmedjan" blir det en tillverkare av sportiga high-performance-bilar, vilka varje dag bevisar sin kapacitet på gator och vägar. Med individuella bilar i toppklass tar BMW sig framgångsrikt in på ett nytt marknadssegment.

1992 - 2001: Varje kund kan få sin önskebil
Över hela världen väcker M3- och M5-modellerna uppmärksamhet. Nya på programmet är M roadster och M coupé. Och företagets nya avdelning BMW Individual, som grundades 1992, håller vad det lovar. Varje kund kan medverka till att skapa just den bil som han drömmer om - den bästa formen av kundanpassning. [/spo][signature][hline]i love this game!
Akvaryum Tutorial
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam m,amg sizin dediginizi yapıyor ama son zamana kadar otonun karakterini bile degistirmiyordu Eger Modifikasyonun şirketler arasında yapılmasından bahsediyorsanız O zaman PORSCHE ile gembala yı inceleyin tavsiye ederim bilhassa porschenin 4x4'ünün turbo modeliyle bi oynamıslar anlatamam arac 600 beygirin uzerine cıkmıs...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hero, benim senin yazdığın postlarla ilgili bi sorunum var. ne dediğini anlayamıyorum tam :)
son zamanlara kadar karakterini değiştirmiyordu ne demek? arabanın kaputuna kartal çizecek halleri yok ya, ön, arka ve yan etekler, aynalar, spoiler, ekstra air intakeler, koltuklar, direksiyon, pedal takımı, vites, lastikler, son eksoz susturucusu, tamponlar (kaputun altındaki esas değişiklikleri saymıyorum) değişiyor çoğu modifiyede (sözgelimi spoiler haricinde normal E36 3 kasayla M3 arasındaki fark) daha ne değişsin ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...