Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buffyseverler tekrar


Villians

Öne çıkan mesajlar

Buffyciler;
CNBC-E dergisinin bu ayki sayısında Buffy The Vapire SLayer ı ilk bölümünden itibren tekrar yayınlayağını yazıyor.Yani Şubat ayında doya doya Buffy izleyebilcez.Cnbc-e nin yaptığı açıklamaya göre Buffy hakkında fazla mail geldiği ve artık mail atılmamsı çünkü tekrar yayın hakıının alındığı yönünde
Valla ben Şubat ayının bir an önce bekliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Buffyseverler olması çok hoşuma gitti.Bende Buffyi 4 sezondan sonra izlemeye başlamıştım.Tabi okadar çok şey kaçırmışım ki şimdi tamamen 1.sezondan itibaren izlemek çok iyi olucak
GERçi bişey daha var onu eklemeyi unutmuş RTÜK dizinin geç bir saate yayınlanmasını istiyomuş Çocukların gelişimi açısındanmuşş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum ki ben sizi ya. Arkadaşlar paticik forumları kullanıcıların fikir paylaşımı yapması için varolan bir oluşumdur ve kullanıcılar paticik'in genel kurallarıyla ters düşmediği sürece fikirlerini özgürce beyan edebilir.

ben buffy yi sevmiyorum diye sen git bu forumdan defol kaka çocuk yaklaşımları sergileyemezssin. sen buffy seversin ben sevmem, sen sevdiğini söylersin ben sevmediğimi, kimsede bunun için birbirini suçlayamaz. ne kadar basitleştiniz be.

Gece gece iki kuruş forum zevkimiz vardı onuda yedirdiniz bitirdiniz ya helal olsun.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gene mi ya ezberledim artık ilk bölümü ya 2 yaad 3 defa izledim valla ama oynasın gene izleriz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SELAMON'a
Beni yanlış anladın sen sana kötü çocuk muamelesi yapmıyorum.Yani tabiki sevmek zorunda değilsin.Ben sadece aşırı fanıyım okadar.Yani o yüzden tepki gösterdim.Tabiki fikrini sunucaksın.Sonuçta Bir kızın yüzbilerce vampri öldürmesi mantıksız gelmesi normal bişey.
Yani umarım bir anlaşmazlık kalmaz aramızda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...