Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Öneri: Spoiler tagi

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Çoh enteresan bi fikir geldi az önce aklıma:)
Daha önce hiçbir forumda görmedim duymadım

Şimdi bi yazı yazdık diyelim bi spoiler böyle herkez görmesin göze çarpmasın

ne yapıyoruz

SPOILER SPOILER HAŞAA ZORT

*boşluk*

hede hödö zort hede hede hödö nokta.

Ama böyle yapınca gereksiz yer harcıyor ve yanlışklıkla okuma durumları olabiliyor

Bu yüzden birşey yazarken

[sp=hede hödö zort hede hede hödö nokta.]Doom 3 Spoileri[/sp]

Gibi bi komut kullanılsa ve
+Doom 3 Spoileri
Şeklinde gözükse?
Üzerine tıklanıncada

+Doom 3 Spoileri
hede hödö zort hede hede hödö nokta.]

Şeklinde yazsa tekrar basıncada eski haline dönse (yani ekranın ortasında küçük bi frame olarka açılıyorsa kapatmak için altıkdankileri okumak için)

Hoş olmazmı?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

çok anlamaya çalışsam da ben anlamadım,uykusuzluk+moral bozukluğu+gözümün etkisi olabilir tabi.
ancak merak etme beni anlayamadılar seni mutlaka 1 gün anlayan biri çıkacak..

*felsefe yapar* / bu saatte hemde pfff[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Sosyal ağlarda paylaş

diyorumki üstüne basınca yazınını devamı açılan bişi olsun link gibi tıklayınca altında yazının devamı olucak basmassan gözükmücek[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ewt suyu çıkmadan kullanılırsa mantıklı birşey[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

benimki daha enteresan ama üstüne basınca okunucak

hem onun bütün programları destekliyeceği kesinmi?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

evet üstü siyah bantla kaplı, highligh edince yazı normal biçimde gözüküyor.

hoş olur aslında, birkaç forumda gördüm ilginç bir durum.

ama etraf paso siyah yazılarla dolarsa ne olur bilemem. kargacık burgacık bir sahne olabilir, aklıma geldi, millet spoiler dışında karizma olmak için de acaba

kullanır mı? hmm bilmem aslında deneyip görmek daha iyi olur[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Ağustos 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

yok yaf niye arttırsın gene yüklenen yüklenicek sadece 1 küçük java eklenicek tıklayınca gözükmesi 1kb etmez[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
Sosyal ağlarda paylaş

İyide her sayfa refresh olduğunda o java tekrar yüklenecek? 1kb olacağını da sanmıyorum. Eğer olursa hoşuma gider ayrı tabi. Coder'larımızdan rica edelim koysunlar, deneyelim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

hay ne uyduruk bağlantınız varmış sizinde bee:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Sosyal ağlarda paylaş

link olmasına gerek yok

üzeri tek bir renk halinde kapansın sonra mousela üzerinden sol tuşa basarak bir şerit çekince görünür hale gelir

en basit ve en yaygın olanı böyle

hatta örnek olarak ttlg forumlarından bir sayfa

altlarda spoiler içeren bir kaç mesaj var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

chem'in dediği fazla çetrefilli olur ama fizboz'un dediği olay zaten mevcut başka sitelerde bone'un da dediği gibi, o yapılırsa gayet güzel olur. kullanması kolay, hafif ve iş gören bir yöntem..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ttlg forumlarındaki gibi olursa yani highlight edince okuyabileceksek,ayrıcana siyah bir kutu/bant gözükmesin, yazının rengi mesajın fon rengiyle aynı olsun.

hatta ve hatta chemicalınkiyle birleştirelim, spoiler yazısının altında fonla aynı renkle yazı olsun, spoiler yazsına tıklayınca da o yazının rengi normale dönsün okunabilsin, highlight gibi gudik şeylerle uğraşmayalım. tabi olabilirse[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...