Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Çoh enteresan bi fikir geldi az önce aklıma:) Daha önce hiçbir forumda görmedim duymadım Şimdi bi yazı yazdık diyelim bi spoiler böyle herkez görmesin göze çarpmasın ne yapıyoruz SPOILER SPOILER HAŞAA ZORT *boşluk* hede hödö zort hede hede hödö nokta. Ama böyle yapınca gereksiz yer harcıyor ve yanlışklıkla okuma durumları olabiliyor Bu yüzden birşey yazarken [sp=hede hödö zort hede hede hödö nokta.]Doom 3 Spoileri[/sp] Gibi bi komut kullanılsa ve +Doom 3 Spoileri Şeklinde gözükse? Üzerine tıklanıncada +Doom 3 Spoileri hede hödö zort hede hede hödö nokta.] Şeklinde yazsa tekrar basıncada eski haline dönse (yani ekranın ortasında küçük bi frame olarka açılıyorsa kapatmak için altıkdankileri okumak için) Hoş olmazmı?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çok anlamaya çalışsam da ben anlamadım,uykusuzluk+moral bozukluğu+gözümün etkisi olabilir tabi. ancak merak etme beni anlayamadılar seni mutlaka 1 gün anlayan biri çıkacak.. *felsefe yapar* / bu saatte hemde pfff[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 diyorumki üstüne basınca yazınını devamı açılan bişi olsun link gibi tıklayınca altında yazının devamı olucak basmassan gözükmücek[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ewt ewt suyu çıkmadan kullanılırsa mantıklı birşey[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hehe fikren güzel ama sitenin yükünü daha doğrusu sayfayı her refresh ettiğimizde yüklenen bilgiyi arttıracak gibi duruyor.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 benimki daha enteresan ama üstüne basınca okunucak hem onun bütün programları destekliyeceği kesinmi?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 evet üstü siyah bantla kaplı, highligh edince yazı normal biçimde gözüküyor. hoş olur aslında, birkaç forumda gördüm ilginç bir durum. ama etraf paso siyah yazılarla dolarsa ne olur bilemem. kargacık burgacık bir sahne olabilir, aklıma geldi, millet spoiler dışında karizma olmak için de acaba kullanır mı? hmm bilmem aslında deneyip görmek daha iyi olur[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Ağustos 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yok yaf niye arttırsın gene yüklenen yüklenicek sadece 1 küçük java eklenicek tıklayınca gözükmesi 1kb etmez[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence gene saçma[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İyide her sayfa refresh olduğunda o java tekrar yüklenecek? 1kb olacağını da sanmıyorum. Eğer olursa hoşuma gider ayrı tabi. Coder'larımızdan rica edelim koysunlar, deneyelim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hay ne uyduruk bağlantınız varmış sizinde bee:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 öyle dersen kabul edilmesi daha zor olur söylüyüm.. kullanıcılara yalakalık yapman gerek :) bu arada prawler +1[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence işe yarar bir fikir bence chem e +1 sonra millet "yaa spoil etti yaa kaka piiis" geyiği çevirmez[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 link olmasına gerek yok üzeri tek bir renk halinde kapansın sonra mousela üzerinden sol tuşa basarak bir şerit çekince görünür hale gelir en basit ve en yaygın olanı böyle hatta örnek olarak ttlg forumlarından bir sayfa altlarda spoiler içeren bir kaç mesaj var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 chem'in dediği fazla çetrefilli olur ama fizboz'un dediği olay zaten mevcut başka sitelerde bone'un da dediği gibi, o yapılırsa gayet güzel olur. kullanması kolay, hafif ve iş gören bir yöntem..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gerekli değil bence.-1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ttlg forumlarındaki gibi olursa yani highlight edince okuyabileceksek,ayrıcana siyah bir kutu/bant gözükmesin, yazının rengi mesajın fon rengiyle aynı olsun. hatta ve hatta chemicalınkiyle birleştirelim, spoiler yazısının altında fonla aynı renkle yazı olsun, spoiler yazsına tıklayınca da o yazının rengi normale dönsün okunabilsin, highlight gibi gudik şeylerle uğraşmayalım. tabi olabilirse[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [spo=aaa]bbbbb[spo] şeklinde kullanabilirsiniz, elbette / koyacaksınız sonuncuya ... [Bu mesaj neter tarafından 06 Ağustos 2004 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bakınız örnek: [spo=aaa]bbbbb[/spo] örneği verdim, lüzumsuz kullananı asar keserim; görüldüğü üzere kıl da değilim hani .) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [spo=süpriz]aa çok güzel[/spo][signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Şu mesaj yazarken yanda ufak ikonlar var, oraya spo eklesek :p[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eklenir eklenir, sabahın 7si oldu aeris kardeşim, yatmak uyumak falan lazım arada .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 :)[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Edit: Gerek kalmadı refresh olunca kapanıyomus :=P .[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Ağustos 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 süper oldu umarım kullanılır bol bol :D[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 6 sayfa) Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takip edenler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Paticik.com Paticik.com Öneri: Spoiler tagi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yok yaf niye arttırsın gene yüklenen yüklenicek sadece 1 küçük java eklenicek tıklayınca gözükmesi 1kb etmez[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence gene saçma[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İyide her sayfa refresh olduğunda o java tekrar yüklenecek? 1kb olacağını da sanmıyorum. Eğer olursa hoşuma gider ayrı tabi. Coder'larımızdan rica edelim koysunlar, deneyelim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hay ne uyduruk bağlantınız varmış sizinde bee:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 öyle dersen kabul edilmesi daha zor olur söylüyüm.. kullanıcılara yalakalık yapman gerek :) bu arada prawler +1[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence işe yarar bir fikir bence chem e +1 sonra millet "yaa spoil etti yaa kaka piiis" geyiği çevirmez[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 link olmasına gerek yok üzeri tek bir renk halinde kapansın sonra mousela üzerinden sol tuşa basarak bir şerit çekince görünür hale gelir en basit ve en yaygın olanı böyle hatta örnek olarak ttlg forumlarından bir sayfa altlarda spoiler içeren bir kaç mesaj var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 chem'in dediği fazla çetrefilli olur ama fizboz'un dediği olay zaten mevcut başka sitelerde bone'un da dediği gibi, o yapılırsa gayet güzel olur. kullanması kolay, hafif ve iş gören bir yöntem..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gerekli değil bence.-1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ttlg forumlarındaki gibi olursa yani highlight edince okuyabileceksek,ayrıcana siyah bir kutu/bant gözükmesin, yazının rengi mesajın fon rengiyle aynı olsun. hatta ve hatta chemicalınkiyle birleştirelim, spoiler yazısının altında fonla aynı renkle yazı olsun, spoiler yazsına tıklayınca da o yazının rengi normale dönsün okunabilsin, highlight gibi gudik şeylerle uğraşmayalım. tabi olabilirse[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [spo=aaa]bbbbb[spo] şeklinde kullanabilirsiniz, elbette / koyacaksınız sonuncuya ... [Bu mesaj neter tarafından 06 Ağustos 2004 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bakınız örnek: [spo=aaa]bbbbb[/spo] örneği verdim, lüzumsuz kullananı asar keserim; görüldüğü üzere kıl da değilim hani .) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [spo=süpriz]aa çok güzel[/spo][signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Şu mesaj yazarken yanda ufak ikonlar var, oraya spo eklesek :p[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eklenir eklenir, sabahın 7si oldu aeris kardeşim, yatmak uyumak falan lazım arada .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 :)[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Edit: Gerek kalmadı refresh olunca kapanıyomus :=P .[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Ağustos 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 süper oldu umarım kullanılır bol bol :D[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 6 sayfa) Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takip edenler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Paticik.com Paticik.com Öneri: Spoiler tagi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gerekli değil bence.-1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ttlg forumlarındaki gibi olursa yani highlight edince okuyabileceksek,ayrıcana siyah bir kutu/bant gözükmesin, yazının rengi mesajın fon rengiyle aynı olsun. hatta ve hatta chemicalınkiyle birleştirelim, spoiler yazısının altında fonla aynı renkle yazı olsun, spoiler yazsına tıklayınca da o yazının rengi normale dönsün okunabilsin, highlight gibi gudik şeylerle uğraşmayalım. tabi olabilirse[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [spo=aaa]bbbbb[spo] şeklinde kullanabilirsiniz, elbette / koyacaksınız sonuncuya ... [Bu mesaj neter tarafından 06 Ağustos 2004 07:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bakınız örnek: [spo=aaa]bbbbb[/spo] örneği verdim, lüzumsuz kullananı asar keserim; görüldüğü üzere kıl da değilim hani .) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 [spo=süpriz]aa çok güzel[/spo][signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Şu mesaj yazarken yanda ufak ikonlar var, oraya spo eklesek :p[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 eklenir eklenir, sabahın 7si oldu aeris kardeşim, yatmak uyumak falan lazım arada .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 :)[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Edit: Gerek kalmadı refresh olunca kapanıyomus :=P .[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... [Bu mesaj Szasstam tarafından 06 Ağustos 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 süper oldu umarım kullanılır bol bol :D[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar