Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark'ın figür, kart, ıvır zıvır dükkanı


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Forum içinde sağda solda defalarca konusu geçti, burası genel topic tarzı bir şey olsun.

www.kaptanpanda.com

Buradan ürünleri alabilirsiniz. Şimdilik 32-33 parça ürün var. 2 hafta sonra NECA ve Dark Horse ürünleri gelecek işte Game of Thrones'tan Team Fortress'a kadar çeşitli figürler vs. var. Ön siparişlerle birlikte bu ay sonuna kadar tahminen 80'e çıkar.

Özellikle anime figürleri konusunda patiye yardımcı olmaya ve ürün getirtmeye çalışırım. Hani zaten istediğiniz bir şey olursa burada konuşulur ya da ÖM ile rahatsız edebilirsiniz. Onun dışında figür vs. geyiklerinde de bilgim yettiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Sitede ödeme yöntemi olarak havale, paypal ve tek çekim kredi kartı var. 1-1.5 aya World ailesine girerim diye tahmin ediyorum, taksit olarak. GittiGidiyor'a da ürünleri koyuyorum ama komisyonu %5 oranında fiyata yansıyor. Yine de taksit ve avantajlı kargo fiyatı yüzünden GG tercih edilebilir.

Figürlerin yanı sıra Magic the Gathering'in hemen hemen her çeşit ürününü uygun fiyattan da temin edebilirim.

Sitede ayrıca her alışverişinizde, tutarın %2.5'u kadar puan alıyorsunuz. 50TL'ye varınca otomatik olarak hediye kuponu oluşturuluyor ve 75TL üstü alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca her yeni üyeye hoşgeldin olarak min 50TL ve üstü alışverişte kullanması için 10TL'lik indirim hediye çeki de veriyoruz. Bunu kaldırmayı düşünüyoruz aslında da işte şu aralar olursanız hesabınız da bulunsun.

Onun dışında bir şey yok işte, site tasarımında da halen eksiklikler var ama onu da yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum. Bir de sistem yüzünden tasarım harici şeylere pek elleyemiyorum o biraz can sıkıcı ama olsun idare eder :)

Şimdilik bu kadar, dursun bu kenarda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

first

hayırlı olsun


teşekkürler hacı :D

Theridone said:

Hayirli olsun abi, Allah utandirmasin.

Begendim Facebook'tan, sayfayi buraya da linkle ben beceremedim


sağolasın abi, taa geçen seneden konuşuyorduk anca kısmet oldu :D Gümrük vs. kötü başladık şimdilik amatörlüğe ama bakalım.

https://www.facebook.com/kaptanpanda
https://twitter.com/kaptanpanda

Instagram ve Youtube hesapları da gelecek. Youtube kanalında figürler için detaylı inceleme videoları düşünüyorum. En olmadı işte bazı koleksiyoner var takip ettiğim, konuşup izinli bir şekilde alt yazılı vs. incelemelerini koyacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdf iyi hatırlattın, depo adresi de yazmam gerekiyor.

Firma adresini ofis ve deposu farklı yerlerde olanlar için Yazışma adresi olarak belirtmek gerekiyormuş. Ya da Ofis adresi de olabiliyor da 3-4 ay daha evden çalışacağım için gereksiz davet çıkarmak olur dedim. Orada bulunmayacağım bile asdfsd

D-100 Karayolunu diyorsan AVM orası yapacak bir şey yok :( E-5 kenarında güpgüzel bir yer asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Hayirli olsun isimiz dusecek sana illa

Bu arada site tasarimi jhg sanirim tam adini hatirliyamadim ordan arak gibi geldi bana adamlar sikinti cikarmasin


valla hepsini 2 ayda değiştire değiştire vs. bu hale getirdim. Yani bir yere benzettiysem farkında olmadan yapmışımdır bir şey diyemem de sdafasd neresi acaba abi aklına gelirse söylersen çok benzetmişsem değiştirirdim bazı yerleri :D

imamizer said:

hayırlı olsun. kutu oyunları getirirsen tutar diye düşünüyorum. tr ye gelmeyen çok fazla güzel oyun var malum. heleki orjinal diliyle gelen yok.


Kutu oyunları biraz sıkıntı, distribütörlerimde yok genellikle ve olanda da böyle çok standart oyunların farklı versiyonları var ve pahalılar. İşte en son Monopoly Football çıkardılar. Brezilya dünya kupası için mesela tavsiye edilen satış fiyatı 120-130TL civarına geliyor TR de, haliyle adam buradan Monopoly'i yarı fiyatına alırken çıkıp 2 katı para vermek istemez.

Uygun bulursam ama işte başka yerlerden ileri de düşünüyorum. İlk aşama da D&D ve Warhammer gelecek tahminen Masaüstü bölümüne, Yu-gi-oh'ta gelebilir ama burada kimsenin ilgisini çekmez tahminena sdf

goldbären said:

peki abi fiziksel bir dükkan da var mı, girip alabileceğimiz falan. sizin işler tutmayıp kapanana kadar bir gezelim alacağımızı alalım...


Yok malesef, iş tutsa bile uzunca bir süre de düşünmüyorum. Hani tabii kesin konuşmayalım belki şartlar ona götürür, açmak zorunda kalırım vs. bilinmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

fiyatlar biraz-baya pahalı sanki 40 50$ lık figurler için


Play Arts Kai, Medicom ve Kotobukiya ürünleri sadece olması gerekenden pahalı ama o da zorunlu bir durum, TR de bu işi yapan önceki firmalar bu markaların ürünlerini yıllardır hep bu fiyat aralığından satıyor ve çıkıp yeni giriş yaptığım gibi o fiyatı kıramam. Yani kırarım da adamları tanıyorum ediyorum, yardımcı oldular kuruluş aşamasında vs. derken şimdi fiyat kırma işlerine girmeyeyim dedim.

Onun dışında anime figürlerinin zaten TR de muadili yok. O yüzden ben de temel olarak müşteri yurt dışından ne kadara getirtebiliyor diye ABD-Avrupa-Japonya fiyatlarına bakıp, o fiyattan 10-20TL daha ucuza rafladım. Bazı ürünler geçebiliyor ama atıyorum ABD den 150TL'ye getirebiliyorsun, Japonyadan 120TL'ye, ben 130'a koydum gibi vs...

Kur yüzünden malesef, bir de gümrük...

İleri de daha da pahalılaşabilir. Japonyadan direkt firmalardan toplanma bu ürünler ama gümrükte 3.5 hafta bekledim çekmek için, müşavirim zar zor teste gitmeden katakuli ile çekebildi.

Japonya'dan gelen ürünler raporu vs. yoksa her şekilde teste gidiyor artık ve o da hem ekstra maliyet hem de uzunca bekleyiş demek. Bir de bu ürünler "OYUNCAK" kategorisinde olduğu için inanılmaz zor gümrükten geçmesi... Orta Doğu'dan 1 çuval eroin getirsen daha rahat sokarsın. Japonya'dan almazsakta Avrupa'ya dönmek gerekiyor ATR'li sorunsuz alım için, orada da fiyatlar hem Euro hem de katlanıyor.

Örneğin;

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSiKBDYtqAMKqHIB_NCm3e_IrcMCMW3cFOaQJZsnApL5Dvgy4e2z78J8TI

Ağustos'ta geliyor. Avrupa'dan alırsam 300TL'den listelemek zorundayım. Japonya'dan alırsam 250TL'ye raflayabiliyorum. Gerçi Japon tedarikçilerde Order Stop ama asdfasd

Öyle, fiyatlar konusunda uzun açıklama yapma gereksinimi duyuyordum sana denk geldi asdfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...