Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta Kayıt


Evr

Öne çıkan mesajlar

kore betada level 35 undead rogue karakterimden sıkıldığım için başka bir server'da alliance oynayayım biraz dedim. ilk dwarf warrior, sonra elf priest açtım. oynadım zevkliydi de.

dün bir ara undead rogue ile girip raid, pvp falan varsa gideyim dedim, ama karakterimi bulamıyorum. server'ların yanındaki char kısmında sadece bir sunucuda (2) var. o da alliance karakterlerim.

bütün pvp sunucularına tek tek gridim ama karakter ekranında hepsi boş gözüküyor. nasıl çözülür bilen var mı?

edit: şimdi altavistadan çevirerek kore beta sitesine baktım da. sunucuları 8'er 8'er bakıma alıyorlarmış. bugün de 8 sunucuyu bakıma almışlar. 31'ine kadar bitirmeyi düşünüyorlarmış. sanırım benim sunucu da bakıma alınanlar arasında. karakterler şansa ben başka sunucuya geçtiğim zaman kaybolduğu için ben de sorun bende sandım. bizim DoomGuards olarak oynadığım sunucu kapalı şu an yani? girebilen var mI?

[Bu mesaj Mirage tarafından 29 Aralık 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karakterin bulunması gereken server'ı nerden bulcaz peki? server name'e göre sıraladığımızda en yukarda 3 pvp server'ı oluyordu. artık olmuyor.

tüm pvp'e serverlarına tek tek girip denedim, hiçbirinde yok karakterler. bazı sunucular geçici olarak kapatıldı, boşuna denemeyin bence. 31'ine kadar yetiştirmeye çalışacağız yazmışlar sitede.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...