Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech Proteus G502 Core (Mouse)


bingildak

Öne çıkan mesajlar

http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse

http://gaming.logitech.com/assets/51138/9/g502-proteus-core.png

alet bu, salı günü amazondan sipariş vermiştim bugün elime geçti. totalde 100 dolar gibi bir şeye geldi.

mouse geçmişimde 2 razor, 1 logitech ve bir microsoft vardı.

razorlardan kullanırken genel olarak memnun kalmıştım fakat çok bir özelliği yokmuş gibi geldi ve çok hızlı bozuldular, sanırım en uzun gideni 1 yıl gitti. yine de hakkını yemem çok iyi mouselar.

logitech olarak g400 kullandım, f/p olarak ve dayanıklılık olarak inanılmaz iyiydi fakat mouse'un hafifliği beni çok rahatsız etti. elimdeki g400'u bu sebeple değiştirdim.

son olarak microsoft sidewinder :

http://www.notebookreview.com/assets/27080.jpg

eski modelini kullanmıştım, mouse kesinlikle benim için beklenmedik bir performans göstermişti. herşeyi bir yana ağırlık ekleyebiliyor olmamız çok güzeldi. ben her zaman bütün ağırlıkları içinde kullandım. sanırım bu sidewinder'da olan "ağır mouse" alışkanlığım beni proteus'a yönlendirdi.

http://www.01net.com/images/produit/full/logitech-g502-proteus-core-2.jpg

proteus'da aynı şekilde ağırlık ekleme bölümü var, şu an hepsini taktım ve TAM OLARAK istediğim ağırlığı yakaladım, sidewinderim gibi oldu eski. tasarım olarak çok güzel bir görüntüsü var, ele oturuşu daha çok kullanmamış olsam da çok güzel gibi, hiçbir anormallik hissetmedim birkaç saattir. tuşlar son derece şekil ve güzel yerleştirilmiş. DPI gereksiz bir şekilde bir sürü profile sahip, hepsini kapattım. tek profil, 2 tip dpi ile kısıtladım. dpi seçeneğini istediğin kadar azaltma olayı çok güzel. 3'den bire dönücem diye kasmıyorsun bazı mouselarda olduğu gibi. dpi switch gibi baş parmağın yanında kalan bir mouse var, onu da utility olarak kullanıyorum şu an.

overall, would bang.

tavsiye ediyorum.

uzun süreli herhangi bir sıkıntısı olursa yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de G400'den G502'ye geçtim, 3 hafta oldu alalı. Henüz alışamadım diyebilirim. G400/G500 tasarımına oldukça benzese de aynı değil, çoook azıcık fark var, kenarlar biraz daha geniş. Tutarken, oyun sırasında zorlanıyorum tutarken.

Bir de G400'den ağır olması yine etkiliyor beni. Altta ki kapağı bile çıkarıyorum bu nedenle.

Herşekilde çok iyi mouse ama şekil ve ağırlıktan dolayı alışamadım.

Sensör açısından, özellik açısından şiddetle tavsiye edilir, elinize de oturuyor ise uzun süre kullanırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

G700s var bende tavsiye etmem.

razer deathadder'dan geçtim, kablosuz olsun dedim ama resmen kablolu kullanmak durumundayım. hiç birşey yapmasam bile şarjı 7-8 saatte bitiyor. mouse'dan da memnun değilim yani deathadder çok daha rahat bir mouse'du. wireless olsun istiyorsanız, g602 alın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

g700 kablolu da kablosuz da kullanıyorum , açık söyleyim daha önce sürekli a4 tech kullanıyordum o yüzden bir kıyaslama yapamıycam.
Fakat ben hali hazırda mouseumdan çok memnunum , yedek bir sarjlı pilim var biterse hemen değiştiriyorum , bi sonraki circleda kablolu kullanıyorum iki türlü de tepkime vs çok iyi. Zaten sarj bitme durumunda ikaz ediyor alet , ön belleğinde benim macrolarım profillerim falan var o da çok rahat bi olay , al istediğin yere götür hepsi yanında.
Razer'ın logitech kadar dayanıklı olmadığını çok okudum ama kullanmadım , yeni mouse alsam yine logitech alırım sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...