Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMA & Box maçları


elma

Öne çıkan mesajlar

abi demiyim diyorum ama bu kadar göstere göstere maç satışı olmaz. alıncak paralar belli, gelirler belli maç ingiltere'de herşey ayarlanmış joshua için.

boks bitmiş organizatörler böyle totodan efsane uydurarak canlandırmaya çalışıyor. yok 15 maçta ibf şampiyonu olcakmış muhammed ali'nin rekorunu kırcakmış vs. o 15 maçtan hangi yendiği adam ilk 20'de çok merak ediyorum. kofti bir kariyer yapılmış adama. ayrıca adamın gh kullandığı o kadar belli ki, herifin mide kaslarına iyi bakın. o boyda o kiloda o yağ oranı, yani milleti salak yerine koyuyorlar. inanmayan alistair overeem'in ufc'de steroid ile yakalanmasından önceki haliyle şimdiki halini karşılaştırsın. arada uçurum var. bu herifde öyle.

nakavt zaten ayrı bir komedi. böyle nakavt mı olur. charles martin, ya kalk ya bayıl. ki adamın direk yumruğu hiç öyle şiddetli nakavt edicek bir yumruk değildi kesinlikle. oturmalar gülmeler son saniyeye kadar bekleyip aa yanlışlıkla nakavt oldum gibi hareketler. herif kemeri kaybetti zerre üzülmedi bile. mike tyson trevor berbick maçında berbick'in ayakları tutmuyordu ona rağmen ayağa kalktı kaç kere. charles martin almış sakalı belli. tiyatro izledik resmen.;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steroid(ya da GH neyse iste) hakkında bir yorumum yok ama iki knockdownda da ceneye saglam vuruyor Martinin suratının geometrisi degisiyor. 2 farklı boksor un 2 farklı donemde 2 farklı rakibe karsı cene saglamlıklarını birbiri ile karsılastırıp burdan sike yorumu cıkarmak biraz garip degil mi?

Ayrıca IBF kurallarına gore Fury'nin rematchten once title'ı savunması gerekmesi ama Glazkov ile dovusmeyi reddettigi icin IBF kemerinin bosa cıkması o kemer icin Glazkov - Martin macında Glazkov'un ACL'inin yırtılması sonucu Martin'in kemeri alması. Kemer Furyde hatta belki Glazkovda olsa zaten Joshua title'ı challengelamayacaktı bile.

AJ daha hic top raking HW ile karsılasmadıgı icin onu efsane kılacak bisey yok ortada ama suanki hypeın buyuk bir kısmını hakedecek kadar iyi gidiyor bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bukadar bariz bir şekilde satılmış bir maçı birdaha nezaman görürüz bilemiyorum.Şampiyon Amerikalı İngiltereye geliyor hiç tereddütsüz,full yuhalamalar altında maça başlıyor.Lütfen Youtubetan izleyın maçın başlama anını,maçın satılık olduğu iki boksörün gözlerinden belli,ruh yok.

Kendim boks yapmasam hadi bir nebze yiyeceğim de yahu arkadaş hadi ilk sağlam bi direk yedin kd oldun,kalktın hiçbir gard almadan eskive hazırlanmadan direk üstüne gidip bir de acayip kolpa bir sağ direk atıyorsun ve 2.sağı yiyip bayılıyorsun.İlk ayağa kalktığın andan itibaren belli bir toparlanma süreci olur,ringte dolanırsın vs bu adam ko olmak için resmen koştu Joshua'nın üstüne.

Steroid konusuna gelirsek.Dünyada kimyasalsız hiçbir sporcu ya da insan evladı yok ki 110kg olup bukadar karın kasları ve fitness model gibi her kası belli olsun,damarları çıksın.Çok fazla abartı şekilde kimyasal vuruyorlar bu adama fakat arkasında nasıl bir güç varsa kimse sesini çıkarmıyor.Hype almış başını yürüyor bu ingiliz deneğine karşı.Joshua'nın ilacı bir başka steroid harikası Wlad Klitchko'da fakat onun da Fury ile maçı nezaman gerçekleşecek o bile belli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Connor McGregor emekliliğini açıklamış.

- UFC200 promotion başlıyor.
- Connor'ın bir yakını genç bir dövüşçü ringde aldığı drbeler sebebiyle hastanede ölmüş
- Connor Vegasa gelip şova çıkamayacağını söylemiş
- Dana UFC 200'den alındığını söylemiş
- Connor emeklili ğini açıklamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TUF 23 de muazzam başladı. Spor mu gelişiyor sporcular mı gelişiyor bilmiyorum ama katılan adayların hemen hepsinde MÜTHİŞ teknik var. Eskisi gibi değil artık bu spor. İngilterenin köyünden gelen kız veteran BJJ sporcusunu submit etti. Çok heyecanlı.

Adaylardan birinin karısı da bak bu :p
https://www.instagram.com/misscarlylauren/?hl=tr


ilk bölüm:
http://vidzi.tv/omkhi6r52kry.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güncelle süresi dolduğu için yukarıdaki mesaja ekliyemiyorum.

Kaç yıldır MMA izlerim Soccer Kick KO diye bişey ne duydum ne gördüm arkadaş. Yerdeki adamın kaburgalarına şut çekerek Knock Out edilir mi be adam. Adam bir de 93kg - light heavy weight. Abandı resmen rakip dizlerinin ve dirseklerinin üzerinde yerdeyken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

UFC 200 konusunda McGregor inadı sürüyor ve UFC müthiş paralar kaybetmeye devam ediyor bakalım neler olacak. Ronda'nın main event olması da ihtimal dışı, kadın film kontratı yapmış.

Yok başka kalabalık çekecek yıldız ellerinde. BEEELki Jhon Jones, bekleyelim görelim daha çok var.

------------------------------------------
Bu videoyu da gelmişken bırakayım buraya, BÜTÜN efsaneler var

https://www.youtube.com/watch?v=aYplaCMP9Nk

hatta benim çok sevdiğim ve pek değer verilmeyen Lyoto Machida gibi yıldızlar da var. Buyrunuz efenim.
--------------------------------------------
Joanna jeyvdfsdjfdshecjk (elbette yazılışını bilmiyorum) ne acayip karaktersiz kompleksli bir kadınmış yahu. Arızalı olmayan şampiyon olamıyor heralde bu sporda. TUF. İzleyin izletin. bu sezon çok iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
The Ultimate Fghter 24. sezon da başladı. Bu sefer tam jean Cloude van damme tarzı bi sezon başladı.

Dimitrieus Jhonson artık izleme zevkini öldürecek kadar dominant oldu. 8 yıldı kimse yenemedi kemer el değiştirmedi, flyweight izlenme oranları rekabet eksikliği sebebi ile düştü.

Dana White ve ekibi ne yaptı peki? Tüm dünyadan bu siklette dövüşen kendi organizasyonlarının şampiyonlarını topladı. Japonya şampiyonu meksika şampiyonu rusya şampiyonu v.b.

Kazanan UFC kemeri için Dimitrieus Jhonson'ın rakibi olacak. ÇOK YARATICI bir organizasyon. bence bu sezonu izleyin. benim favorim şerbetov, rusya şampiyonu.

https://watchseriesfree.to/episode/the_ultimate_fighter_s24_e1.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...