Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apple macbook pro md101 tu/a


L'amante

Öne çıkan mesajlar

http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME864LL/A&step=config
Bende bundan var.Harici monitörle kullanıyorum.Word, Excel, Autocad, Photoshop... kullandığım programların hepsinin hakkını veriyo alet.photoshopta 15 fotoğraftan panaroma yapıyorum -fotoğrafların bi tanesi 10-13 mb arası oluyo-, arkada zilyon sekme safari açık, excel word ne varsa alayı açıkken alet tık demeden panaroma işini hallediyo.Bu arada arkada spotifydan müzik çalıyo o da tık demiyo.

Aleti aldıktan sonra 4gb ram alete built in geldiği için çok canım sıkılmıştı.Şu yukarıdaki teraneyi yapınca keyfim yerine geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ya kablolu.İTÜ maden fakültesi kulüp odalarında kablosuz eduroam teranesi çekmezdi.O zamanlar odadaki kabloya gelen ip adresini laptopa yazar laptopı acces point yapardık.Bir de okulun içindeki dc ağına bağlanmak için kablo şarttı.Eduroam a açmıyolardı bağlantıyı.Eduroam download hızları vpnle torrent çekerken adamı süründürüyodu.Kabloyu bağlayıp çatır çatır download ediyoduk.

Hey gidi günler.

Bir de modeme hard reset attın kablosuz şifreni 0ladın modemin default şifresini unuttun kaybettin mecburen modeme kabloyla bağlanıcaksın ayar çekmek için.Evde bi macbook varsa onda da adaptör yoksa ayarı neyle çekeceksin?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öğretmenseniz air alın .BEnde 2013 air var,parallels ise win7 kurdum ve e-okula rahatca girip kullanabılıyorsun,vga cıkıs almak ıcın ara kablosu 20 tl.Standart ofis,film,internet vs için yeterli.Eger render yapacaksanız veya oyun oynayacaksanız yetmez.türkiye garantılı 2013 late macbook air fiyatı 1600 tl civarı ıkıncı elde.
pro aile air arasında 1 kg dan fazla fark var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...