Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PressOk Ares orc clanı


xantia

Öne çıkan mesajlar

Sevgili dostlar ben bir duyuruda bulunacağım veya rica ..
Bir türk bayan priest insan moradon da bir orc tan yardım istemiş abyss gem oynamak için . NEECROBOY adlı bir oyuncuya güvenip 80 abyss sini oynaması için vermiş. Bu şahıs oynaması karşılığında100k para teklif etmiş . parayı ve gemleri alıp kaçmış . Şimdi diyeceksiniz ki enayilik bu . Haklısınız. İyide bende yardımcı oluyorum millete inanın sevenim yerli ve yabancı çok . Biri gelse bunu bana dese çıkan her şeyi ona verirdim bu kişilik ve karakter meselesidir. Demek ki bu adam bana göre bu kaliteli clan ı hakketmiyor . Lütfen bu yazıyı clan liderinize okutun rica ediyorum . Eğer o kişi bu bayanın gem lerini verirse bari itibarını kurtarır , yoksa ben lider olacağım ve böyle bir duyuruda bulunacak biri ,anında ilah olsa atarım clan dan . Kimse kimsenin gururu ve onuru ile oynayamaz . Hele para için kendi onurunu ayaklar altına alıyorsa atalarımızın yaptığı gibi kellesi kesilip köpeklere atılsa umursamam . Bu insanlar biz türk oyuncularının da adını lekeliyorlar . Hele bu oyuncu türk değilse bana göre .............................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde w00tabulous diye bir clan var Ares te .Beyler bu clan a girmeyin . Tüm itler u clanda . Bu terimi kullanmam normalde .Ama inanılmaz ya birini party e aldım warrior haugna ları topladı geldi . Clan olarak yenilere xp kasalım hem belki scroll çıkar diye rabia da haugna keselim dedik , bunların clan başımıza musallat oldu biz birer birer keserken (kendimde tek indirebilirim lvl 23 bir healer olsun yeter ) bu salaklar haugna sürüsünü üzerimize getirdiler . Bir diğeri desen zırt pırt estlanta yaratık getirir ( en son harpy ve troll king i lure ile getirmişti ) . Bu ne yaaaaa . Sakın girmeyin , adam yok mu içlerinde bunların . Giren arkadaşlar varsa lütfen başka yerde deneyin şansınızı.

Birde bir şey dikkatimi çekti . Arkadaşlar , biz clan kurmayalım , cidden .Bende buraya clan duyurusu yapmıştım , inceleyen görür okur yanıtlar.Saolsun bazı arkadaşlar geldiler ,girdiler. Ama bazı arkadaşların lafı şu "Ben büyük düşünüyorum" . Ya beyler bayanlar . Ben bir eğitmenim . dershanede matematik öğretmeniyim. Anlamadığım şey şu .Ben bir yerden başlamak zorundaydım .Gittiğim her iş görüşmesi tecrübeli öğrt. istiyorlardı o zamanlar. Ama sonunda biri beni aldı ve Allah a şükür şu an kimseye muhtaç olmadan ayakta duruyorum . Lafı şuraya getireceğim " Bir bebeği büyütmek mi güzel ? Hazır çocuk almak mı ?". Biz Nebula da NOLDOR u kurduğumuzda herkes ezik diye laf atıyordu.Fakat şu an Nebula ona sayfa bile ayırdı ve siteye RP kavramı geldi .Sanırım anlayan anlamıştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

estland da harpylerde iki kere bize oyun oynamaya çalıştılar ama uyanık davrandık..bi keresinde harpylere daldılar sora çekildiler ve harpyler bize doru geldi zor kurtulduk..ikincisinde ise harpyleri çektiiler biz 2 kişiydik dalmadılar biz uyanıklık etmeyip dalsaydık onlar bizi yanlız bırakıp harpy faciasına uğrayacaktık..ama bişey olmadı allahtan..hele Canabis yok mu ? hepsi dediğiniz gibi sopalık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz büyük yerlerden bahsediyorsunuzda, FiRe clanının ne kadar NPC varsa (özellikle haungaydı galiba. gaungada olabilir tam hatırlamıom o ırk tan bi npc) toplayıp, pianada sağdaki delikten (guardların olmadığı kapı/delik) içeri soktuklarını ve tüm newbie leri öldürttüklerini sadece ben görmüş olamam dimi?[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...