Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doritos Dippas (SALSA SOSU)


Drian

Öne çıkan mesajlar

Yazdıklarınıza baktım da sanırım sorun ben de. Ekmek banınca o kadar güzel oluyor ki. Geçen hafta bir öğünümü böyle hallettim zaten. Olsa da yesem.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamayın beyler çok mu meraklısınız para harcamaya ya?o rezalet şey için 1.5 ytl vermeye değer mi? çok canın çektiyse doğra küçük küçük domatesleri biberleri bandır bandır ye ya!hayatımda yediğim en iğrenç şeylerden biri bu.[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.



Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence mükemmel. Cidden sırf o sos yüzünden cips yiyorum. Hatta neden daa önce çıkarmadılar ki diorum.. (En azından sivilcelerim az sayıda kaldı geçen yıllarda.. :))


Zaten master ve doktoramı o sossal bilgiler konusunda ii olan kızda yapıcam.. (Var mı o kadar hoş ve taş hatun ya..)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PAtilerim o iğrenç şeylere o kadar para bayılacağınıza oturun az maharet kullanıp kendi soslarınızı yapın. Ben her sos mevzubahis olduğunda öyle yaparım, buna salata sosları falan da dahil. Hem daha sağlıklı, hem sizin damak tadınıza göre, hem içinde koruyucu madde falan yok. Yeeeyin gaaariiii![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

obur modelleri birayla iyi gidiyordu simdi pazar buyuttuler . daha agir ickilerin yaninda gidecek yeni mamuller piyasaya surduler . onların talibi baska bir kitle . bence gayet guzeller :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...