Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam , Clan katılımı !!!!


xantia

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar aranızdan K.O. Amerika da oynayanlarınız varsa , yeni clan açtım . Fakat bu clan ın bir özelliği var . Rp yapmaya çalışacağız (zor gibi ama ) . Bu yüzden , bu tarz oyunlarda oynamış , bilhassa online oyunlarda UO, DaOc , everquest ,... gibi guild felsefesini benimseyen (kimseye zorla gir demiyoruz) yardımlaşmayı seven ,alt yapısı sağlam , haftada mümkünse hergün en az 1 saat online olabilen (okuyanlar için :) yardımımız olsun ) , düzgün türkçe kullanan üyelerin kaydına başlayacağım . Yaş sınırı koymadım malum "eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir. " . Maksat dediğim kurallara uygun kişiler mutlaka beni görsün . (yaşım; 33 , mesleğim; eğitimciyim.)

Not 1: Orta okulların hiç şansı yok . Önce ders çalışsınlar.
Not 2: Adım Earwen , Clan ismi "ChamberOfTheKnight"
Not 3: Ares 1 deyim genelde . Private mesaj atabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle bu kurallara uyulacaktır , Rp zor oda oyunun dinamiğinin fazla müsait olmamasından kaynaklanıyor . Oyun esnasında bol küfür kullananlar hiç düşünmesin bile . Clan zihniyetini kullanıp gireyim bir şeyler isterim diye düşünenler de aynen . Oyunun içinde çeşitli hackler mevcut . Clan olarak mümkün oldukça hack kullanmayacağız . Elalem kullansın BAN olayını yaşamak istemiyorum , emeğimize günah .Cafeden bağlananlara bir önerim fazla girmemeleri yönünde , yada sağlam cafelerden girin . Hack olayları bilhassa İstanbulda fazlaca görülmeye başlanmış . Bir acc i bir kaç kişi ile paylaşanlarda ya baş vurmasın .Her char ın tek muhatabı olmalı .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel rp yapıyorsunuz. denk gelmiştim senin bugünkü diyaloğuna.

-baba sen daha önce frp oynadınmı!
-ooo tonla
-baldrus nwm gibi işte
-baba bizim klana gelirmisin?
-üzgünüm bağlılık yemini ettim
-aaa klanın varmış[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel rp yapıyorsunuz. denk gelmiştim senin bugünkü diyaloğuna.

-baba sen daha önce frp oynadınmı!
-ooo tonla
-baldrus nwm gibi işte
-baba bizim klana gelirmisin?
-üzgünüm bağlılık yemini ettim
-aaa klanın varmış
--------------------------------------------------------------------------------
DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch
==============================================
Kendorf nick i ile sanırım oynuyorsun KOL da da . Fakat yazılanları bir daha iyi not al istersen .
Ben bir kere Rp yapmıyorum şu an , çünkü dediğim gibi oyunun dinamiği müsait değil (meslekler -ırklar .... ).
Baba kelimesini ben pek kullanmam , beni karalamakla eline ne geçer bilinmez ama senin clanından birini davet etmiş olmam ve o kişi ile senden önce den tanışıklığım olması seni rahatsız etmiş olmalı ki böyle bir saptırma yapmışsın . Şimdi kendime ait olan cümleleri kendim düzelteyim .
" Sen daha önce Frp oynadın mı ? Bana alt yapısı kuvvetli adam lazım . Önüme geleni almaya niyetim yok "
"Aaaaaaaaa senin clanın varmış . "
ki bu son hayret cümlesinin sebebi de arkadaşın bana olumsuz yanıt vermiş olması ve bağlılık yeminiden bahsederken onunla burun buruna gelip clan ismini görmem .
Bir şey daha dikkatimi çekti hatanı kendin de gör BİZİM clana gelirmisin demişim. "Ben liderim " kendi kurduğum clan için bizim demem BENİM derim . " Benim clanıma gelirmisin?" . Karşı da ki de anlar lider ile görüştüğünü ona göre cevap verir . Adamlar oyunda bana "sen bu clan ın lideri misin ? " diyorlar, çünkü değilsen sana boşu boşuna neden beni clana al desin ki . Arkadaşlar amaç birleşip orda hilelerle bir yerlere gelen latin amerikan +ispanyol hegomonyasının karşısına kuvvetli Türk clanları olarak ayakta kalmak .Ama inanın bunca zamandır gördüğüm şu Türk oyuncuların işi gücü tartışma , laf atma , küfür , bir yaratık kesilecekken 2-3 yaratık çağırma , millet pazar kurmuşken yaratık getirme , dungeonlarda millete durup dururken saldırma , ......... . İlerde Kore lilerin başına gelen bizimde başımıza gelmesin de ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karalasam elime ne geçecekki sadece gördüklerimi yazdım. klanına alacağın adamlada seninlede bir alakam yok.
np ve lvl soracağına bunları sorman garip.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmayalım herkesin tarzı farklıdır.İlla np para lvl zımbırtıları gerekmez arkadaşlık dostluk da lazım .Hani türk oyuncularda olmayan varya ondan işte.(Arkadaşımla aynı cadeyiz yanyana oynuyoruz bu oyunu bir tane türk oyuncu geldi arkadaşımdan 60k istedi arkadaşım olur dedi werirken bende sordum ne oldu diye para isteyene adam para istiyorum vercek dedi.Sonra arkadaşım verdi,ben sordum verdimi dedim adam şerefsiz vermedi sen bana 60k verirmisin dedi)abi yuh ya bu kadarda olmaz bazen arkadaşlar ne yazıkki unutyorlar bu bir oyun.Ayrıca korhan abim haklı asla baba diye konuştuğunu duymadım.Pişmanım arkadaşlar nickimin sonunda tr yasdıma ilk fırsatta change name scroll alıp deiştircem.......[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...