Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 2014


Liebe

Öne çıkan mesajlar

Şu Naganın song kullandıgı anda kendisi hareket edemese ,tp atıp kaçamasa biraz dengelenir. Kullanıcağı bölgeyi seçmek zorunda kalır aynı zamanda songu defansif olarak kullandıgında sadece kendini feda ederek takım arkadaşlarını kurtarabilir. Öbür türlü çıldırtıyo song at herkes kaçsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nagayla radi kasana kadar takımın 4 kişi
kastıktan sonra tek başına pushlayana kadar da takımın 4 kişi çünkü fighta hiç bir katkın yok
anca hot manta kastıktan sonra bişeyler yapabiliyosun o da gerçekten önemsiz team fightta
o yüzden takımın geri kalanının iyi olması gerekiyo ki 4 kişi defleyebilsinler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru, naga almak öyle garanti galibiyet değil. Öyle olsa herkes alırdı. Naga'yı kapatmalarını da engellemesi gerekiyor takımın kalanının ki bu arada karşı carry çok farmlamayacak, ya da fazla kule vermiş olmayacaksın ki oyunda kalabilesin.

Naga, radi üstüne bir item daha kastı mı avantaj naga'lı takıma geçiyor, ancak o zaman kadar avantaj karşıda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi lutfen ya. 4(sayıyla dört) protect 1(sayıyla bir) yılların taktigi. hatta tum cinlilerin yaptıgı sey buydu kac yıldır. tek fark eskiden bu taktik kasıp kasıp kasıp rakip takım ustunden gecmek icin uygulanıyodu(bkz. luna gibi carryler). simdi iluzyonla kule kesmek icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taktiğin eski yeni olması mesele değil, o kadar kolay uygulanabilir olmaması.

Geçen dk aldı naga. Burning radi, manta, diffusal, bot, tarrasque ve butterfly kastı. Ancak kaybettiler çünkü titan üstünlüğü ele geçirmişti naga farmını tamamlayana kadar. Oradan da çeviremediler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine tek ornekle geliyorsun. tabiki 4 protect 1 ve rat dota oyunun yenilmez taktikleri degil. yoksa ti2 de sampiyon lgd olurdu misal. ama 2 si de kırılması icin cok caba harcaman gereken low risk high return taktikler o yuzden baska bisey yapmaya calısan takımlar da zora dustugunda "rat this shit" yapıyolar.

yok efendim mapin geri kalanı 4 kisi oldugu icin 4v5 kazanıyormuslar falan. bunu zaten puppey dusunememisti. o yuzden kaybettiler alliance a o yuzden dakika 40 ta skor 5-6 idi. dakika 70 te 2 baraka ortada hero bile yokken yıkılmıstı.


yıllarca herkes agladı bu cinliler ne cirkin bi oyun oynuyor diye. suan avrupalılar daha cirkinini oynuyor. en azından cinli oyunu rakipten fazla kasıp yenip oyunu bitirmek ustuneydi. simdi rakibe bile karsı oynanmıyo kulelere saldırıyo herkes.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski metayla şöyle bi farkı var
artık eskisi gibi 2 takımda hard farma oynamıyor
early push hep

o yüzden zorlaşıyor işte naganın item kasmasını beklemek


ha early de ezemessen tabi üstünden geçiyorlar o ayrı
navi herolar yüzünden kill alamadı
alliance kactıkca kactı sadece
kovayalabilecek pek hero yoktu nagayı, stormu, bat ı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

naga'yla oyun kazanmak çok kolay diyorsun da, o zaman ilk pick ya da ban naga olmaz mıydı?. Naga'yı kastırmak için ciddi iyi draft ve strateji lazım. Uygulama da öte yandan her zaman önemli.

naga seçen takım, naga radi+1 item çıkana kadar dezavantajlı. Rakip oyunu erken forse ederse, başarılı gank'ler yaparsa bundan yararlanabilir.


zaten naga illüzyonlarıyla çok kolay galibiyet alınmadığı sadece 12 kere pick'lenmesinden ve 5 galibiyet almasından çıkarılabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

naga ile oyun kazanmak kolay demedim. low risk dedim. combat ederek kazanmaya calısmak daha zor cunku kulenin durdugu yer belli. rat dotanın kotulugu ve naganın kotulugu 2 ayrı ve coincidential durum. rat dota yapabilecegin pool da 10-15 hero falan var biri gecmese oburu geciyor bu demek degilki her mac boyle oynanıyor tabiki hayır ama biraz geriye dusen ve kadrosunda biraz o durum olan takım ratlemeye baslıyo benim izledigim tum maclar 50dk+ oldu nerdeyse bi kac tane gercekten ezip biten macı saymıyorum. naganın kotulugu de oyunun tadını kacırması tam acaba kombat mı oluyor derken hop songu basıp kacması. naga tek basına tabiki winner degil ama kanser ve sıkıcı. rat dota da oyunu tek basına kazanan bir sey degil. hani yunanistan kazansa da kaybetse de sıkıcı olur ya o hesap rat dota. kontra atak futbolu gibi. riski az berabere kalırsın sıkıntı yapmaz. kazanıp kazanmamak rakibin senin bosluklarını kullanabilmesine baglıdır. kullanamazsa atarsın uzun topu biri yakalarsa atar aynı iluzyon veya "necro + minion" kombosu gibi 100 kere uzun top atabilirsin dotada ve tutması icin gereken tek sey rakibin 1 anlık yetersizligi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.liquiddota.com/forum/ti4/461862-ti4-round-robin-recap

Round robinin recapı çıkmış sonunda. daha da detaylı isteyenler datdotadan bakabilir.

http://www.datdota.com/stats.php?p=draft&team1=&team2=&team_side1=0&hero=&player=&side=0&patch=0&season=0&event=285&team=&prize=0®ion=0&day_after=&month_after=07&year_after=2014&day_before=&month_before=&year_before=&LAN=true&draft_meta=true
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...