masa § 08 May 2014, 12:15 Şimdi mecidikeköyden çıksam. Pertev Paşa Caddesi, Tahsin Marmara Sokak, İzmit, Kocaeli Bu adrese 18.00da varabilir miyim ve nasıl varırım? Toplu taşıma ile. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Ozan § 08 May 2014, 12:19 İzmit TEM yönü ulaşıma kapalı 80 gün, 5 saat falan sürüyor eski yoldan. Cevizli'de Maltepe Carefour yanından kalkan belediye otobüsleri var Kocaeli'ye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
cacodemon § 08 May 2014, 12:28 http://www.flyseabird.com/Page.aspx?id=38 eskiden olsa, geç metrobüsle söğütlüçeşmeye, bin trene, in izmitte derdim. not: başlık izmir diyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
masa § 08 May 2014, 12:41 O kadar hazırlandım ama hala çıkamadım. Gitmesem mi artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
masa § 08 May 2014, 12:42 Ev arkadaşım da az sonra modemi değiştirmeye gitcek. Evde de oturulmaz. Biri söylesinde hemen gideyim hızlıca. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
dusuncelihayvan § 08 May 2014, 12:57 mköy - beşiktaş - üsküdar - metro ile kartal - kartaldan otobüs ile izmit halkevi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
BalisticGel § 08 May 2014, 13:04 Tren büyük nimetti şimdi İstanbula gidesim yok hiç. İzmitte Halk Evinde inince yürüyerek gidebilirsin dediğin adrese. 200 mt falan ilerde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
forgiver § 08 May 2014, 13:04 kavacıktan random bir doğru otobüsüne bin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
BullDoG § 08 May 2014, 14:22 haremden binseydin otobüse bitti gitti niye toplu taşımaya kasıyorsun hem parana hemde zamanına yazık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
aeny § 09 May 2014, 06:52 Maltepe karfur a git oradan kocaeli belediyesine ait otobüsler kalkıyor numarası 200 başka da toplu taşıma yok sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş