Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castle Siege War ve Lunar Gate War nedir?


KaKsi

Öne çıkan mesajlar

serverdaki savaslardır. Lunar war sanırım haftada bir kere yaplılıyor. gece 4 yada 5 gibi oluyor. Humanlar ve orclar savasıyor. Exp point alma ve para kazanma savası da diyebilirsin. Aynı zamanda kaybetme. Party ile gidersen daha karlı olursun clanın varsa daha da iyi olur. Sen adam kesmesen bile Np sana da gelir.
Siege warı tam bilmiyorum ama bu abyss e gidien alanda yani telep. zone da olsugunu biliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet oyundan soğumasın die koyulmuş güzel aksiyonların olduğu savaşlar:D C.W. da sanrım en iyi clan belirleniyor. Sadece Knight lar girebiliyor. Bİrde dikakt edersen Abyss e giderken bi kale var üstünde 4-5 tane bayrak var. İşte o bayraklar C.W. kazanmış clanın bayrakları. Yani dediğim gibi C.W. en iyiyi belirlemek için sanrım. Yine yanılıyor ola bilirim. Lunara gelincede lvl 30 dan sonra herkezin gire bildiği daha çok şova yönelik bi savaş. üstelik ölünce EXP kaybetmiyorsun diye hatırlıyorum. son girdiğimde sadece para ve NP kaybetmiştim... içerde bi saat kaldım kaç kere öldüm hatırlamıyorum.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lunar war ı kazanan taraf , karsı ırkın sehirlerine gecip sehirleri ele gecirebiliyor. ele gecirdigi her sehirde 5 dk da bir 50 np geliyor. Eger orclar piana yı , humanlar da breth i ele gecirirse her 5dk da 200np kazanıyorlar.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2

[Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 03 Ocak 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakikada degil . server asga raiba ve pianadaki kristal leri kırma sansı tanıyor. bunu orc lardan once kırarsanız para ve np alırsınız . orc larda kırmak icin geliyorlar para ve np alıyorlar. raiba ve asga 50 000 coins + 50 np piana icin 200 000 coins + 200np .2 hafta once bug vardı server da diez de savas yaklasık 10 saat surdu pianadaki tası 6-7 kez kırdık .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eger savası human lar kazandıysa orclar tası kıramaz. Sadece tası korurlar. Eger humanlar tası kırarsa bu sefer orclar humanların diktigi tası kırabilirler.Human ların diktigi tası orclar kırmadıgı surece 5dk da bir tasın etrafındaki humanlara np gelir.(olulerde dahil)
biraz karısık oldu galiba :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...