Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Viyana konseri...


Fistan

Öne çıkan mesajlar

Hepinizden özür diliyorum öncelikle bu mesajı geç yazdıgım için.
Bugün NTV de canlı olarak Viyana Yılbaşı Konseri vardı arkadaşlar.
Klasik müzik ama nasıl bi müziktir bu nasıl bi seyir zevkidir anlatamam.orda olmak istedim.
normal bi mp3 şarkıyı dinlerken 4 dk lık bi şarkı bitsin artık dedigim oldu bugün burda bi beste dinlerken sanki 30sn sürüyomuş gibi hissettim saatlerin nasıl akıp gittiğini anlamadım.
TV de yaşanmış bi olay için vizyona açtım.
izleyeniniz varmı? yorumlarınız neler? mesela ben ilk defa şefin besteye eşlik ederek söylediğine şahit oldum.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

31/12'de de akşam 6-7 gibi Berlin Filarmoni Orkestrası'nın yılbaşı programını verdi NTV canlı olarak. Carl Orff'un ünlü Carmina Burana'sını çaldılar. tek kelimeyle mükemmeldi. sadece orkestra, koro değil, salonun havası da müthişti. keşke orda olup izleyebilseydim.

bizim ülkemizde de nedense hep mükemmel alışveriş merkezlerine para harcarlar. Antalya'ya son 1 yılda 3 tane büyük alışveriş merkezi yaptılar, ama yaz başından beri yıkım kararı verilmiş olan (ve hala yıkılmayan) Antalya Devlet Tiyatrosu binasının yerine bir salon dahi yapamadılar. Allahtan Xenon zamanında Aspendos'u yapmış da, senede 1 kere de olsa eserleri onlara yakışır yerde izleyebiliyor insanlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

münih flarmoni orkestrasının 31 aralık gunu canlı yayınlanan konserini izledim.Kelimeler anlatmaya yetmez desem yeridir.Daha konserin başındaki carmina burana insanı bambaşka dunyalara goturuyor.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...