Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku alma yöntemleri?


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

erken yatmaktansa düzenli uyu. yazın daha yoğun çalıştığım için düzenli olarak 12-7 uyurdum ve zinde olurdum. fakat okullar başladığından beri çalışmadığım günlerde "ya sabahki dersi salla" düşüncesiyle 9-10 saat uyusam da zinde olamıyorum.

Ek: kat'i suretle ilaç kullanma. daha sonra normale dönmek için aylarını harcarsın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Ocak 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaici kacta yattıgım pek belli olmuyor acikcasi ama 11 diyelim ortalama 6 da kalkıyorum ölü gibi kalkıyorum 1 saat daha uyumak icin herseyimi veririm yani.

Fakat haftasonları 8 de kalkıyorum bomba gibi oluyorum[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende var....hafta sonlar 2 ye 3 e kadar ayakta durduğum oluyo(en erken gece 12 de yatıyorum..) sabah 7 buçuk sularında zımba gibi kalkıyorum...

ama hafta içi saat 11 (en geç) yatmama rağmen 8 de kalkamıyorum...her gün servise ucu ucuna gidiyorum...

off psikolojik bişimi acep okula gitmek istemediğim için felan..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de her yüz kişiden 90'ı hayatında bir dönem uykusuzluk problemiyle karşılaşıyor. Eğer sabahları dinç kalkamıyor ve uykuya dalmakta zorluk çekiyorsanız sizin de bir uyku sorununuz var demektir.

Siz de "bugün yine uykumu alamadım", "akşam olsa da yatsam" ya da "hiç uyuyamıyorum" diye yakınanlardansanız üzülmeyin, toplumda her 100 kişiden 90'ı aynı dertten muzdarip... İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Uyku Laboratuvarı Sorumlusu Prof. Dr. Hakan Kaynak, psikolojik ve fizyolojik olmak üzere birçok sebebi olan hastalık olarak tanımladığı uykusuzluğun sebeplerinden bir kısmının da bilinmediğini söyledi. Prof. Dr. Kaynak, "Uykusuzluk toplumda herkesin yaşadığı bir problem. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de her 100 kişiden 90'ı hayatının bir döneminde uykusuzluk problemi çekiyor. Hepimiz birçok nedenle uykusuzluk çekebiliriz. Bazen sevindirici olaylar, bazen de üzücü olaylar insanın uykusunu kaçırabildiği gibi sürekli uyku hali de yaratabiliyor." diye konuştu. Uykusuzluk çekmede kadın ve erkekler arasında fark bulunmadığına dikkat çeken Prof. Dr. Kaynak, "Uykusuzluk en çok orta ve ileri yaşlarda görülürken, kadınlar arasında en çok evde oturanlarda rastlanıyor." dedi. Haftada 2 günden daha fazla ve 2-3 aydan daha uzun süre uykuya dalmakta ve sürdürmekte problem yaşayanlara "uykusuzluk hastası" (kronik uykusuzluk) dendiğini belirten Prof. Dr. Kaynak, uykusuzluk çekenlerin yüzde 28'ini bu grubun oluşturduğunu söyledi. Prof. Dr. Kaynak, bu durumdaki kişilerin uyku kliniğine başvurmaları gerektiğini bildirdi.

AA

Yani Deep-Night uyumadan önce şunu ye uyumadan önce bunu iç gibi önerilerle halledilemiyor bu sorun.ilacın hertürlüsüde zararlı.

şimdi sabah kalkarken yavaş yavaş kalkmak, of biraz daha uyusam düşüncesi olmamalı.
ne kadar uyku olursa olsun pat diye yataktan fırlamalı ve gidip soguk suyla yüzü yıkamalı. Hemen ardından derin derin nefes alınmalı. neşeli şeyler düşünmeli. güneş varsa güneşe bakmalı.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi bişe dicem saçma gelcek size. ama cidden böle.. ben günde sadece 2-3 saat uyuyorum.. bu maksimum 5-6 saattir yani.. ve dincim. belki zararlı bişe bu ama alıştım. erkende yatsam uyuyamıyorum artık.. genelde (kız arkla konuşmamında etkisi var tabiki..) saat 4-5'den aşağıya girmem yatağa.. en çok sabah kalkması koyuyo o kadar.. 8de talim, işe.. ama dediğim gibi alıştım resmen..

hem ünv. hayatı içinde çok iyi bir olay buna alışabilmek her ne kadar dengesiz bişede olsa.

bolbol vitamin içmek gerekiyor birde. az uyuyup zinde kalabilmek için..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah,

kahve (özellikle de düzenli içildiğinde) kalbe iyi gelmez,
bir bardak serin su (soğuk değil) sindirim sistemini rahatlatır.
serin bir duş (yine soğuk değil) iyi gelir.
halis portakal suyu süper gelir.

Ek: sabah sabah rock'n'roll dev süfer gelir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Ocak 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 03 Ocak 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Mayh3em! Çocuu öldürecen mi sen?! Ne ataraxı! Sen onun yan etkilerini okudun mu hiç? Bir arkadaşım kullandı, beyin sinyalleri bozuldu adamın... Tı! Sakın haaa! Bu Mayh3em fazla yaşamaz yarabbim!!! Bir el atıver olaya... :D


eahea ben atarax kullanıyorum normal ölçeğin 2katı halde hemde:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide ortaokuldan beri uyumakta zorlanıyorum yani uyuyamıyorum o günlerden beri sabahları kalkamıyorum
BİDE NİYE YAPAMIYON DERSLERDE UYUYON UYANLAN UYKUCU EGHEH UYKUCU diyolar
ulan eşşoleşşek *içimden* kafana edem evde uyuyosun 12 saat burada beni raat bırakmıyosun uyuyamıyorum diyorum ya hastalık gibi bişi diyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne ekleme yapamki fistan
90 denilen gece 1 de uyuyup sabah uyanırken ya 5 dk daaa yaaaaaa yapanlara sorunca "AY HİÇ UYUYAMIYOR00M BEN YAAA!" diyodur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...