Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

San Andreas Tam Çözüm


-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

IV. Los Santos Storyline

Açılış Görevi:
Sadece bisiklet ile eve gidin.

A. Sean "SWEET" Johnson, YO BROTHA

1. *Big Smoke*
Balla'lara karşı kendinizi koruyamadığınız için esasında zor bir görev. İki filmi izledikten sonra Sweet'i takip edin. Durunca Ryder'ı takip edin. Sürekli ikisinin arkasında kalmanız çok önemli.
Ödül: Saygı

2. *Ryder*
Taksi ile Reece'e gidin ve 50$'a ucuzundan traş olun. Sonra Well-Stacked Pizza gidin, Ryder vuruluncaya kadar olanları seyredin ve Grove'a geri dönün.
Ödül : Saygı

3. *Tagging Up Turf*
Sadece söyleneni yapın. Sese doğru gidin ve sembolleri boyayın. Sadece yedi tane var, diğer 93 taneyi siz bulacaksınız :)
Ödül : 200$ + Saygı.

4. *Cleaning the Hood*

Ryder'ı alın ve B-Dup'ın evine götürün. Sahneyi izledikten sonra torbacıyı bulmak için haritanıza bakın. Bulduktan sonrada dayaktan gebertin. Öldürünce sopayı alın ve caddenin karşısına geçin. İlk önce elinde sopa olan adamın işini bitirin. İşiniz bitince Sweet'e geri dönün
Ödül : Saygı.

5. *Drive Thru*
Çocuklar aç ve yemek yemek istiyorlar. Cluckin' Bell'e gidin ve arabanızla sırada bekleyin. Balla gelecek ve ateş edecek. Arabalarına çarparak yanmasını sağlayın. Kaçanları öldürün. Sonrasında Big SMoke'u evine bırakın. Bu görevi tamamlayınca Sweet sizi arayarak gym'de çalışmanız gerektiğini söyleyecek.
Ödül : 500$ + saygı

6. *Nines and AKs*
Emmet'e gidin ve biraz silah pratiği yapın. Binco'ya gidin ve bir şeyler alın.
Ödül : Saygı

7. *Drive-By*
Sadece etrafta dolaşın ve adamlarınızın ** alıncaya kadar Balla öldürmelerini sağlayın. Daha sonra Pay-and-Spray 'e gidin.
Ödül: 500$ + Saygı. Ryder and Big Smoke patron oluyor

8. *Sweet's Girl*
Emmet'e gidin ve oradaki Balla'ları temizleyin. Kaldırımın kenarındaki arabayı alın ve Sweet ile kızını Grove'a geri götürün.
Ödül : Saygı

9. *Cesar Vialpando*
Mod dükkanına gidin. Lowriding yarışmasına katılın ve kazanıncaya kadar şansınızı deneyin. Kazanınca Kendal' arkadaşı Cesar ile tanışacaksınız. Bu görevi tamamlayınca, Cesar arayacak ve sizi bir sokak yarışına davet edecek. Ama bunu daha sonra yapacağız. Yeniden Ryder'a gidin.
Ödül : Bahisten kazandıklarınız + Saygı. Cesar patron oluyor.

B. Lance "RYDER" Wilson, THE GANGSTER WHO _LOVES_ TO SAY 'NIGGA'

1. *Home Invasion*
Ryder sizden hırsızlık yapmak için yardım isteyecek. 3 kutu yeterli ama altı tane var:
1-Ön odadaki topun arkasında. 2-İlk sağdaki odada. 3-Merdivenlerin üstünde. 4-At the end of the hallway. 5-Erkek tuvaletinde 6-Adamın yatağının yanında.
Merdivenlerden ileriye gitmeyin. İstediğiniz kadar topladıktan sonra araca atlayın, kutuları götürün.
Ödül : Saygı

2. *Catalyst*
Ryder'ın kamyonuna atlayın. Alandaki Vargo'ları öldürün, sonra da Balla'ları.

Kutuları Ryder'ın kamyonunun arkasına atın. (L1 ile atışınızı kuvvetlendirin) 10 tane attığınızda kamyona binin ve Pay'n'Spray hızla sürün. Sonra da evinize.
Ödül : Saygı

3. *Robbing Uncle Sam*
Telden tırmanın ve adamı öldürün. Alanda iki kişi daha olacak. Ryder'ın komyonunun içeri girmesi için paneli patlatın. Vince atlayın ve kamyona yüklemeye başlayın. Eğer Ryder zorlanırda inin ve birkaç adam öldürün. İçerideki 4 tane kutuyu aldıktan sonra dışarıdaki iki taneyi bulun. İşiniz bitince Emmet'e gidin.
Ödül : Saygı

C. CESAR VIALPANDO, THE MEXICAN THAT LOVES THE CHOCOLATE

1. *High Stakes, Low-Rider*
Bir nevi ek görev. Yarışı kazanmalısınız. Blade, Broadway, Remington, Savanna, Slamvan, Tornado veya Voodoo yu alın.
Ödül : 1000$

D. Melvin "BIG SMOKE" Harris, GREATLY ENJOYS FRIED CHICKEN

1. *OG Loc*
Hapishaneye gidin ve Jeffrey'i çıkartın -OG Loc- ve Freddy'nin evine götürün. Freddy bir bisiklet -PCJ- alarak kaçacak, takip edin. Sonunda Freddy inecek, onu ve tayfasını öldürün. Sonra Jeffrey'i Verone Beach'teki yeni işi olan Burger Shot'a götürün.
Ödül : Saygı. OG Loc patron oluyor.

2. *Running Dog*
Kolay bölüm. Sadece buluşma noktasına gidin ve temizliğinizi yapın. Eğer başaramazsanız Stimana'nızı arttırmak için gym'e uğrayın.
Ödül : Saygı

3. *Wrong Side of the Tracks*
Big Smoke'u Unity Station'a götürün, 4 tane vagon göreceksiniz. Trenin yanında giderek Big Smoke'a temi bir atış fırsatı verin. Tünele yaklaşınca karşıdan gelen trene dikkat edin. Zor bölüm. bu resim size biraz yardımcı olur belki :) http://img18.exs.cx/img18/6608/trainpasss2.jpg
Ödül : Saygı

4. *Just Business*
Downtown'a gidin ve binaya girin. Çatışmanın ortasına düşeceksiniz. SMG ile duvarın arkasından Rusları öldürün. Öteki duvardaki Armor'u alın. İşiniz bitince Ruslardan kalan ganimetleri toplayın. Dışarı çıkın, buradaki Rusları temizleyin. Sonra BS ile motora binin. Mümkün olduğunca çok aracı imha edin, tekerleklere veya sürücülerine nişan alın. En zor bölümü lağımlar, patlayıcı varillere ateş edin.
Ödül : Saygı

E. Jefferey "OG LOC" Martin, I HOPE WE KILL HIM LATER

1. *Life's a Beach* (Must start between 20:00 and 6:00)
Göreve 20:00 ile 06:00 arası başlamalısınız. OG bir parti verecek, bunun için önceden gö
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. *Gone Courting*
Sadece bir sahne

4. *Small Town Bank*
Palomino Creek'e gitmeniz gerek. ALarm ile beraber *** alıyorsunuz. ATM makinalarını açın ve ganimetleri toplayın. Çıkıştaki polisleri haklamak için Catalina'da fazla yardım beklemeyin, işinizi siz görün.
Ödül : 10,000$

5. *Made in Heaven*
Catalina ile soygunlarda son sahne.

6. *Local Liquor Store*
Kırmızı noktaya park edin. Dörttekerlekli motorlara bineceğiz. Özellikle dönüşlerde zorlanacaksınız. Üç tanesini öldürün, dosyalarını alın ve geri dönün. Cesar sizi arayacak ve sokak yarışlarını açacak.
Ödül : 1,000$

F. CESAR VIALPANDO, OH BOY STREET RACES PART II

1. *Wu Zi Mu*
Buffalo'yu Catalina'dan alın ve yarışa götürün. Sadece ilk viraja dikkat edin, gerisi kolay.
Ödül : 5,000$

2. *Farewell, My Love...*
Yarışın ve kazanın :)
Ödül : San Fierro'da bir mülk.

G. THE TRUTH, IT'S LIKE, A MISSION, MAN, WHOA PART II

1. *Are You Going to San Fierro?*
The Truth 'un bir vanı var -The Mothership- içinde de 3 ton uyuşturucu. Elinizdeki alev makinesiyle tarlayı yakmalısınız. Tamamladığınızda, helikopteri indirmek için Roket'i kullanın. Sonra araca binerek San Fierro ya gidin.
Ödül : Saygı + San Fierro görevleri

VI. *San Fierro Walkthrough*

A. CARL JOHNSON, THE RUN-DOWN GARAGE OF LAME

1. *Wear Flowers in Your Hair*
Jethro için benzin istasyonuna, van'ı görmek için hastaneye, Dwaine için hot dog'a ve son olarak konuşmak için Zero'ya.Garaja geri dönerek görevi bitirin. Zero sizi arayarak dükkanını 30,000$'a satışa çıkarttığını söyleyecek.
Ödül : Zero'nun RC dükkanını satın alabilirsiniz.

2. *555 We Tip*
Otele gidin ve görevliyi takip edin. Dışarı çıktığında öldürün ve kostümünü giyin. Otele geri dönün ve otelin önünde DA'nın gelmesini bekleyin. Arabayı dört dakika içinde garaja götürün, malı alın ve bu sefer aracı hiç çarpmadan Downtown'a geri götürün. PArk edin ve sahneyi izleyin.
Ödül : Vank Hoff Hotel görevleri başlayacak.

3. *Deconstruction*
Bir Dozar çalın ve abartın :) Patlayıcı varillerine dikkat edin. Formen tuvaletini deliğe atın v bu sefer de çimento kamyonuna geçin. Haritadaki sinyale dümdüz ilerleyin.
Ödül : Jethro sizi arayacak ve sizin için bir Sürücü okulu açacak.

B. BIG SMOKE'S COURIERS, DUMBEST MISSIONS EVER
Oyunu %100 tamamlamak için gerekli değiller ama bu bizi ilgilendirmiyor

1. *Big Smoke's Cash*
Pazatesi ve Cumaları Los Santos'tan nakit para çıkartıyorlar. Patriot'u parçalayın ve altı paketi alın.
Ödül : Kazandığınız paralar.

2. *Yay Courier*
Her Çarşamba ve Cumartesi yay San Fierro'dan gidiyor. Takip edin ve hızlıca öldürün.
Ödül : Kazandığınız para.

Bu görevler on Syndicate Görevlerinden önce tamamlanmalıdır.

C. SYNDICATE MISSIONS, TOO MANY DIFFERENT PEOPLE FOR SEPARATE SECTIONS

1. *Photo Opportunity*
Cesar arayıp kaçakçılık hakkında sizden yardım isteyecek. Caser'ın arabasını alın ve Angel Pines'a gidin, çatıdan arabasından çıkan herkesin fotoğrafını çekin.
Ödül : Saygı.

2. *Mission: Jizzy*
Köprüdeki Jizzy'nin kulübüne gidin. size birkaç yeni görev verecek.

- Fahişeyi otele götürün. Arabayı fazla çarpmayın, gerekecek. Kırmızı noktada bırakın.
- Hashbury'a gidin ve pezevengi öldürün.
- Üstgeçide gidin ve kızı kurtarın. Kızı dövenleri öldürün.
- Rahibi öldürmeniz gerekiyor, Limo'ya saldırın ve ateş almasını sağlayın.

Jizzy sizi arayacak ve isterseniz aracı alabileceğinizi söyleyecek.
Ödül : 3,000$ + Saygı. Woozie arayacak ve işlerin açıldığını söyleyecek.

3. *T-Bone Mendez*
Birisi bir kamyon dolusu mal çalmış. PCJ'ye atlayın, hırsızları tespit edin ve izleyin. Yaklaşın ve L1 ile paketleri alın. Hepsini topladığınızda Pleasure Dome 'a gidin.
Ödül : 5,000$ + Saygı

4. *Mike Toreno*
Şimdi de, malla beraber kamyonu da çalmışlar! Mike Toreno da kamyonun içinde, cep telefonu var ama şarjı 5:30 daha dayana bilir. Önce inşaat sahasına gidin, sonra limana en son da havaalanına.. Van'ı sinyal çubuğu yardımıyla bulduğunuzda temizliğinizi yapın. En son vanı da imha edin ve *** silmek için Pay'n'Spray e gidin. Sonra da Pleasure Dome'a.
Ödül : 7,000$ + Saygı

5. *Outrider*
Jizzy arayacak ve Easter Basin limanında T-Bone ile buluşmanızı isteyecek. Benzin istasyonundaki araca binin. Göreviniz bir van'a eşlik etmek. Rocket ve Sniper alın, Sanchez'e binin ve ilk engele gidin. Silahı olan herkesi öldürün ve arabalar için roketi kullanın. İkincisinin güneyindeki binada adamlar var. Sniper ile indirin. Araçları da patlatın. Üçüncüsünde terkedilmiş binadaki adamlara dikkat edin. Son engel basit roket işi, sonra vanı takip edin. *** 'yı garajda yok edin.
Ödül : 9,000$ + Saygı

6. *Snail Trail*
Tenpenny bir gazeteci ile ilgilenmenizi istiyor. İnşaat sahasına gidin ve Sniper Rifle'ı bulun, bir borunun içinde saklı. Gazateci Cranberry Garında trene binip Los Santos'taki Market Station'a gidecek. Arabayla buraya gidin. Gazateci ile aranıza biraz mesafe koyarak takip edin. En sonunda bir adamla buluştuğunda tüfek ile temizliğinizi yapın. San Fierro'ya geri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2. *Explosive Situation*
Patlayıcılara ihtiyacınız var. Ocağa gidin ve kırmızı noktaya park edin. Dumper'a atlayın ve 4 tane kutuyu parçalayın, her birinden dinamit alın. Sanchez'e atlayın ve checkpoint'lerden sırayla geçin. Sonra da dinamiti teslim edin.
Ödül : 7,000$ + Saygı. Quarry Sub Görevleri açıldı.

3. *You've Had Your Chips*
Fabrikaya gdin ve doğu tarafından girin. mavi Admiral'e yaklaşınca saldırmaya başlayacaklar. AK/M4 ile arabanın yanında kalın. Daha sonra fabrika içinde dolaşmaya başlayın. Makineleri parçalayabilirsiniz. Temizliğiniz bittikten sonra kumarhaneye geri dönün.
Ödül : 10,000$ + Saygı.

B. THE TRUTH, NEVER LET BRITS GETS HIGH, EVER

Four Dragons'ta, The Truth bir tek görev için sizi çağıracak.

1. *Don Peyote*
Dört kapılı bir araba alın ve haritada bipleyen yere gidin. Turistleri alın ve Snake Farm'a götürün. Dırdır ederlerse gebertin gitsin. Sonra Mafia Kumarhanesine gidin ve Ken Rosenburg ile buluşun.
Ödül : Mafya Kumarhanesinden görevler alabilirsiniz.

C. KEN ROSENBURG, HEY, I REMEMBER THIS GUY

1. *Intensive Care*
Bir çete liderini et fabrikasına bırakacağız. Hastaneye gidin, oradan da ambulansların peşine düşün. 3 tanesinden birinde olacak. İçindekileri dışarı çıkartmak için biraz hasar verin -tamamen patlatmayı sonra kullanacaksınız. Temizliğinizi yapın ve ambulansı et fabrikasına götürün.
Ödül : 5,000$ + Saygı

2. *Meat Business*
Tüm şahitleri öldürmeniz gerekiyor. AK veya Hitman ile daha kolay.. Üçüncü odadaki kutu üstündeki adamları atlamayın. İşiniz bittiğinde geriye, kumarhaneye dönün.
Ödül : 8,000$ + Saygı. Woozie ve Madd Dogg patron oluyor.

3. *Freefall*
Dışarıdaki motoru alın ve havaalanına gidin. Hangarda güneydoğu yönündeki armor'u alın. Uçağa atlayarak haritadaki noktaya gidin. Gelen uçağı gördüğünüzde arkadaki "corona" ya doğru uçun. Önce dört korumayı sonra pilotu öldürün. sonra uçakla geri gidin.
Ödül : 15,000$ + Saygı. Madd Dogg'dan görev alabilirsiniz.

D. OFFICER FRANK TENPENNY, HEY, I REMEMBER HIM TOO

1. *Misappropriation*
Dağa tırmanın ve uzak mesafede araçtan çıkın. İlk atışınızı roketle yapın sonra AK47 ye geçin. Ajanı takibe başlayın. SMG ile de indirin. Çantasını alınca görev bitecek.

2. *High Noon*
Bu görevi almadan önce Freefall ve Misappropriation 'u tamamlamalısınız. Pulaski'yi takip ederek arabasını patlatın. Dışarıya çıkarsa da istediğiniz şekilde öldürün.
Ödül : Saygı

E. SNOOP DOGG, OH, MY BAD...I MEAN, MADD DOGG -- WOOF

1. *Madd Dogg*
Şoförü öldürün ve yeni noktaya ilerleyin. "?"
Ödül : Saygı

F. SALVATORE LEONE, IT'S LIKE A REUNION OF EVERYONE WE EVER KNEW

1. *Saint Mark's Bistro*
Green Goo, Freefall, High Noon, ve Madd Dogg görevlerini tamamlamalısınız.

Havaalanına sürün ve Liberty City'ye gidin ve St. Mark'a girince ateş etmeye başlayın. Balkondakilere el bombası ve molotov atabilirsiniz. Alta inin ve önünüze çıkan herkesi öldürün. Sonra Las Venturas'a geri uçun.
Ödül : 20,000$ + Saygı.

G. THE HEIST, IT'S LIKE OCEAN'S ELEVEN BECAME A VIDEO GAME AND THAT VIDEO GAME IS CALLED SAN ANDREAS

1. *Architectural Espionage*
Kameralı olan bir turisti öldürün. Kamerayı alarak Department Of Planning'e gidin. İçeri girmek için silahlarınızı bırakmalısınız. Resepsiyon ile konuşun ve sonra çatıya çıkın. Korumaları uzaklaştırmak için bir alt kattaki vanaya vurarak alev almasını sağlayın (?) Yukarı çıkın ve fotoğrafları çekin. Lobi'ye inin ve sonra kaçın. *** veya **** olacaksınız.

2. *Key to Her Heart*
Kurpiyer kızı takip edin. Sex Shop'a kadar. "Gimp" kostümü giyin ve çıkın, sizinki çalınmışsa bi tane çalın ve Prickle Pines'a kadar kızı takip edin. Gerçek "gimp" çıkınca öldürün ve vibratörünü alın. 14:00 - 18:00, veya 2:00 - 10:00 saatlerinde evde olması gerekiyor. %33 'e geldiğinde sizi arayacak. Eve girin ve anahtarı çalın.
Ödül : Saygı

3. *Dam and Blast*
Havalanına gidin ve Nevada'yı alın. atlama noktasına gidin ve kırmızı noktaya atlayın. Bıçak ile iki korumayı öldürün, sonra içeri girin. İçerideki korumalarda ateşli silahlar yok. Patlayıcıları yerleştirin ve çıkışa yönelin.
Ödül : Saygı

4. *Cop Wheels*
Sadece taktik yazacağım, uygulayıp uygulamamak size kalmış: Linden Station -> Las Venturas Airport -> Roca Escalante -> Julius Thruway East. Motoru çaldığınızda "Packer" a gidin. Atlayın, çalın ve tekrar edin. Polis kaçarsa vurmayın. Yakalayın ve bayıltın. Dört kere tekrarlayacaksınız.
Ödül : Saygı

5. *Up, Up, and Away!*
Üsse gidin ve içeri ambara girin. İçerisi tehlikeli, korumaları teker teker indirin. Sağa taraftaki item'ları almayı unutmayın. Helikoptere giden yoldaki herkesi öldürün. Minigun ile gelenleri de temizleyin. Sonra Leviathan'ı çalın. Van'a gidin, sonra Verdant Meadows'a uçun. Binalara çarpmamasına dikkat edin. Bir işarete vanı bırakın diğerine inin.

6. *Breaking the Bank at Caligula's*
Çook uzun bir görev. Millie'den anahtarı almanız gerekli, ayrıca Saint Mark's Bistro da tamamlanış olmalı.

Kumarhaneye girmeden önce silahlarınızı bırakın, Jenaratö
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
oyunda zaten bulmaca çözmeli,böle adventure tarzı bi görev yok ki..
görevi alınca zaten $unu yap bunu yap bunu $uraya götür bas gaza falan diyo sana.
tam çözüme ne gerek var ki?
geçemedigimiz yerler ya zaman yetmediginden,yada öldügümüzden geçemioruz..(en azından ben)
geçemedigimiz bi yer olunca soruyoduk zaten topicimizde
neyse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bunu bazı yerlede takılanlar oluo çözemiye biliolar fln diye yazdıydım.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
İnnDir.com Editör
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...