Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polygon Guild Wars 2 reviewını güncelledi.


yazuach

Öne çıkan mesajlar

2 yıl sonra oyun hakkında yeni bir review yazıp puan yenilediler. Oyunun bu süre zarfında nereden nereye geldiğini, oyunun şuanki başarısını ele almışlar ve puanını 8.5'dan 9.0'a yükseltmişler. Güzel ayrıntılı bir review olmuş.

http://www.polygon.com/2013/1/24/3728326/guild-wars-2-review-second-coming
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ncsoft'un para yedirmesine filan gerek yok. Bu reviewı yapan adam releaseden beri oynuyor Gw2'yi. Bende guildlerindeyim. Daha 2 gün önce saatlerce world boss peşinde koştuk beraber. 6yada iyi güldüm akşam akşam sağol. Megaserver'ın hala çok çok iyi birşey olduğunu savunuyorum. Ki gariptir forumdaki ağlaklar bi gün şu oyuna girip oynuyorlar mı bilemiyorum. Oyun içinde neden herhangi bir olumsuz yorumla karşılaşmıyoruz acaba...

Edit: Şimdi yanlış anlaşılacak düzelteyim. Bu ağlaklar derken sizi kastetmedim yanlış anlamayın. Bütün zamanını offical forumda geçirim 7/24 herşeyden şikayet eden minority için söyledim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kafa mı buluyorsun bilmiyorum da Megaserver geldiğinden beri bir kere bile Wurm ya da Tequatl yapamadım; çünkü anasını sattığımın "statik" spawn saatleri bana uymuyor. Ve bu statik saatleri düzeltmelerini istemiyorum bile. Sadece her şeyi patch öncesi haline getirmelerini istiyorum. Bir şekilde saatleri uydurduğumda da hep alıştığım ve birlikte yaptığım insanlar dışında elin ingilizce bilmeyen almanları, fransızlarıyla muhattap olmak zorunda kalıyorum.

Megaserver geldiğinden beri inanılmaz FPS düşüşleri yaşıyorum ki bilgisayarım Stonemist'te threesome savaşlar da bile maksimum 1-2 FPS kaybı yaşar. Megaserver geldikten sonra yaptığım ilk world boss'ta(Maw) FPS bir anda 10'lara düştü. Oraya özel mi diye başka bosslarda da denedim, sonuç aynıydı. O günden beri de zaten world boss falan yapmıyorum.

Kendi serverımdan tanıdığım adamları sadece WvW'de görebiliyorum artık. Her haritada bir daha görüp görmeyeceğim belli olmayan random adamlar görmek kadar iç bayıcı bir şey yok.

Megaserver öncesi haftada maksimum 2 kez goldseller mail/whisper'ı gelirdi. Şimdi hangi haritaya geçsem 10-15 tane whisper düşüyor chat'e.

Şu oyunu -3. günden beri oynayıp herkese tavsiye ederim; ama megaserver olayıyla ağır sıçıp bıraktılar. Yeni gelen oyuncular ve alt kasan hipsterlar mutlu olsun diye server komünitlerini öldürdüler, oyunun ne kadar güzel yanı varsa törpüleyip daha berbat hale getirdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer söylediklerine cevap vermek istemiyorum forumda birileriyle uzun uzadıya tartışmayı bıraktım artık uğraşmıyorum ancak tekrar legendary yapmaya başladığım için sadece para kasıyorum bir süredir. Haliyle yaptığım tek şey eotm, dungeon ve world boss. World bosslarda hiçbir şekilde fps düşmesi yaşamıyorum ben. Senden kaynaklanabilir sorun bir bak derim.

Bu arada eotm'nin gözünü seveyim. Daha önce neden uğraşmıyormuşum. Şuan açık ara oyundaki en iyi para kasma yöntemi. 1 hafta çok kasmadan kendimi günde 2 saatle filan 300 gold biriktirdim eotm sayesinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir şey yapmana gerek yok. Eotm gir. Yanına bol bol salvage kit al ve commanderı takip et bu kadar. 3 saat sürüyor bi eotm maçı. 3 saat yapsan tam olarak bi maç günde o bi maçtan yığınla bag, şansın varsa birçok exotic ve sayamayacağın kadar rare geliyor. Ayriyetten her yaptığın aktivite sonucu 20 silver geliyor. 3 saatlik rundan ben düz 10-15 gold + salvege edilecek itemlar + baglerle çıkıyorum. Bunun yanında kazandığın karma ve tokenleri saymıyorum bile. Itemları salvage edip bagleride açarsam şansıma göre toplam 30-40 gold arası bir parayla ayrılabiliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben mystic kit kullaniyorum. mystic stone mu ne bisey var, baska kullanim seysi bulamadim bunun icin kullaniyorum.

eotm harbi para dokuyor yalniz; eb sirasi beklerken giriyorum. cikan para sasirtiyor ki hicbisey satmam, kirar depoya yollarim. pvp felan deil tabi orasi; iki zerg utanmasa yan yana gecip gidecek. herkes isinde gucunde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya WvW çok değişti cidden eotm geldiğinden beri. Eskiden WvW'de eotm gibi oynardık. Sürekli kale peşinde koşup dururduk. Şimdi savunma var kimse bırakmıyor aldığı kaleyi filan kolay kolay. Arrow cart kuruyorlar içeri bi saat kapışıp cap için uğraşıyoruz. Eotm ise tamamen pve mekanı nerdeyse. Çok nadir aksiyon yaşıyoruz. Koştur dur ordan oraya cap yap. İyi oldu böyle ya. WvW çok daha zevkli ve zor bir sistem halini aldı. Eotm'de iyice casual level ve para kasma mekanı oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...