screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Her geçen gün benzer topicler türemeye başladı bunu engellemek için bir şey düşündüm. Mesela diyelim ben Korn diye bir konu açmaya kalktım diyelim.Bana topic açılmadan önce karşıma bir uyarı sayfası gelse ve o sayfada Korn ile ilgili şu konula var deyip hepsinin link ini verse - tabi varsa - ve bende "bu konu açılmış" diyip konu açmaktan vazgeçsem nasıl olur ? Bu şekilde bazı topiclerin açılmasını sanki önleriz gibi geldi .[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya forum abi bu sonuçta, sözlük değil yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya böyle bişi olacak ya da herkes bu olayda otokontrolünü geliştirecek.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ya forum abi bu sonuçta, sözlük değil yani. Haklısın kabul ediyorum ama her ay spor bölümünde favori on biriniz veya müzik bölümnde linkin park topicini görmekten bıktım en azından arama yazısının font u büyütülsün adamın gözüne falan girsin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ha sonuna kadar haklısın tabi o ayrı bi konu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gerek yok zaten açtığına, aramadığına pişman etmek için insanlar elinden geleni yapiyor o yüzden otokontrol fazlasıyla gelişiyor ama yeni üyeler için bu durum iyi olmuyor, çünkü bu otokontrolün gelişmesi biraz zaman alıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Topic açmadan önce arama sayfası çıksın, arama yapmadan post açma kısmına geçemesin :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Şöyle bir şey varki otokontrol kişisel yani kişiye bağlı gelişiyor hiç gelişmeye de bilir ama bu dediğim altı üstü bir code hoş eminim bunu da ezeriz geçeriz biz bizde o yetenekte var[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 onun yerine arama desteklense, arama yapılmadan açılan konuları kilitleme hakkı tanınsa böylece forumu düzensizlik ve tembellikten kurtarsak ?[signature][hline]Word Up! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bonkraşır gibi adamlarla dolacak yakında Pati ühü.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 aradaki o çizgiyi göremeyen kişi mod yapılmasın diyerek bu konuda da çözüm getiriyorum :P modlar gayet de karar verebilir bi konunun aramaya katkıda bulunup bulunmadığına veya düzeni bozup bozmadığına, gerektiğinde çok daha zorlu kararlar verebiliyoruz. :)[signature][hline]Word Up! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 imdak forumu repçiler hophopçular bastı diye boşuna inlemedik biz zamanında[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 reçilerin hiphopcuların basması ayrı bişi bu ayrı bişi Angelfire. tabi içinde değişik bi anlam barındırmıyorsa mesajın :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arama yapmasi zor. sonucta en ufak bir imla isareti bile topici acarken girdigi kullanicinin, degistirir arama sonuclarini. aramayi elle kullanirken, aman da bulabilsin diye minimum durumda aratiyorsunuz, ama topic acarken insanlar anlasin diye cok daha fazla sey giriliyor.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bence bi flash yapılıp aramayla ilgili siteye girince o çıksın hönk diye :)[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bence topic başlıkları kurallarına herkesi uydurmalı. abuk subuk bi başlık konuyla alakası olmayan bişi arama yapıyoruz bulamıyoruz. modlar'da bu konuda çalışmalı.Topici okuyup başlığının uygun olup olmadıgını denetlemeli. of modlar ne kızar şimdi bana :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Fistan, 02 Ocak 2005 01:17 tarihinde demiş ki: bence topic başlıkları kurallarına herkesi uydurmalı.herkes kendisi uymali.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: wastiee, 02 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: arama yapmasi zor. sonucta en ufak bir imla isareti bile topici acarken girdigi kullanicinin, degistirir arama sonuclarini. aramayi elle kullanirken, aman da bulabilsin diye minimum durumda aratiyorsunuz, ama topic acarken insanlar anlasin diye cok daha fazla sey giriliyor. bence ' ' ile split edip herbir kelime için ikişer sonuç görüntülese bile çözüm olabilir. coh'ta böyleydi misal. webden bir ticket atmadan önce "aradım bunları buldum, bunlarla alakasız olduğuna emin misin?" diye soruyordu.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 wastiee söylediğin cümle çok anlamsız kaçmış.uymuyor işte kimse Nush ile uslanmayanı etmeli Tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı Kötektir diye bi söz var onu diyorum. uymalı uymalıda uymuyor işte kimse.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya soyle olay; topic adini vs, duzelten mod duzeltir, ne durumdaki topiclere mudahele edecegini de kendisi belirler. ama kimse de tutup sen niye bu topiclerin hepsini duzenlemiyosun gorevin bu senin diyemez. herkesin kendi insiyatifinde olan bir sey. modlarin gorevi acilan her topicle ugrasmak degil sonucta; asil gorevleri kufurdu bilmemneydi sacmasapan mesaj gorduklerinde mudahele etmek; bolumlerini gelistirmede gaza getirmek insanlari falan. isteyen mod kendisi yapar yani zaten; kimse zorlayamaz ama, asil gorevleri bu yukarda saydiklarim cunku.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben yapsa iyi olur dedim ya sadece :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 acaba birisi tabu ile ilgili birdaha konu açarsa ne olur?[signature][hline]SEMRA TEYZEYİ KESELİM ASALIM ZEHİRLEYELİM DOMUZ BAĞI UYGULAYALIM!!!!!!!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bence gereksiz.. forumun ne olduğunu bilmeyen kişiler bunu öğreneceklerdir ve onlar da zamanla düzeleceklerdir.. misal kendim..başkalarını uyarabilecek konumdayım bazı olaylarda..ama başlarda ezik bir puserdım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Oto search olsun diyosun yani. Sen toic ac deyip isim girdiğinde "yiğidim böle böle bunlar var" diyicek. Bu kadarda beleşci olmıyalım ya.[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bir kere arama seçeneklerinin geliştirilmesi gerek, misalen "er" dizisi ile ilgili başlık açılmış mı diye aratıyorsun, karşına "güner ümit'e ne oldu" diye başlık bile çıkabiliyor. arama verimli bir şekilde çalışmadığı sürece "arasaydın kardeşim" bile diyesim gelmiyor çünkü biliyorum ki kendim aradığımı bulamıyorum çoğu zaman..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.