Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

[Öneri]Topic açma öncesi Uyarı

screamer

Öne çıkan mesajlar

Her geçen gün benzer topicler türemeye başladı bunu engellemek için bir şey düşündüm.

Mesela diyelim ben Korn diye bir konu açmaya kalktım diyelim.Bana topic açılmadan önce karşıma bir uyarı sayfası gelse ve o sayfada Korn ile ilgili şu konula var deyip hepsinin link ini verse - tabi varsa - ve bende "bu konu açılmış" diyip konu açmaktan vazgeçsem nasıl olur ?

Bu şekilde bazı topiclerin açılmasını sanki önleriz gibi geldi .[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
Ya forum abi bu sonuçta, sözlük değil yani.

Haklısın kabul ediyorum ama her ay spor bölümünde favori on biriniz veya müzik bölümnde linkin park topicini görmekten bıktım en azından arama yazısının font u büyütülsün adamın gözüne falan girsin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir şey varki otokontrol kişisel yani kişiye bağlı gelişiyor hiç gelişmeye de bilir ama bu dediğim altı üstü bir code hoş eminim bunu da ezeriz geçeriz biz bizde o yetenekte var[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Sosyal ağlarda paylaş

imdak forumu
repçiler hophopçular bastı diye boşuna inlemedik biz zamanında[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

bence topic başlıkları kurallarına herkesi uydurmalı.
abuk subuk bi başlık konuyla alakası olmayan bişi arama yapıyoruz bulamıyoruz.
modlar'da bu konuda çalışmalı.Topici okuyup başlığının uygun olup olmadıgını denetlemeli.

of modlar ne kızar şimdi bana :P[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wastiee, 02 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
arama yapmasi zor. sonucta en ufak bir imla isareti bile topici acarken girdigi kullanicinin, degistirir arama sonuclarini. aramayi elle kullanirken, aman da bulabilsin diye minimum durumda aratiyorsunuz, ama topic acarken insanlar anlasin diye cok daha fazla sey giriliyor.
bence ' ' ile split edip herbir kelime için ikişer sonuç görüntülese bile çözüm olabilir. coh'ta böyleydi misal. webden bir ticket atmadan önce "aradım bunları buldum, bunlarla alakasız olduğuna emin misin?" diye soruyordu.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

ya soyle olay;

topic adini vs, duzelten mod duzeltir, ne durumdaki topiclere mudahele edecegini de kendisi belirler. ama kimse de tutup sen niye bu topiclerin hepsini duzenlemiyosun gorevin bu senin diyemez. herkesin kendi insiyatifinde olan bir sey. modlarin gorevi acilan her topicle ugrasmak degil sonucta; asil gorevleri kufurdu bilmemneydi sacmasapan mesaj gorduklerinde mudahele etmek; bolumlerini gelistirmede gaza getirmek insanlari falan. isteyen mod kendisi yapar yani zaten; kimse zorlayamaz ama, asil gorevleri bu yukarda saydiklarim cunku.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

bence gereksiz..
forumun ne olduğunu bilmeyen kişiler bunu öğreneceklerdir ve onlar da zamanla düzeleceklerdir..
misal kendim..başkalarını uyarabilecek konumdayım bazı olaylarda..ama başlarda ezik bir puserdım..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere arama seçeneklerinin geliştirilmesi gerek, misalen "er" dizisi ile ilgili başlık açılmış mı diye aratıyorsun, karşına "güner ümit'e ne oldu" diye başlık bile çıkabiliyor. arama verimli bir şekilde çalışmadığı sürece "arasaydın kardeşim" bile diyesim gelmiyor çünkü biliyorum ki kendim aradığımı bulamıyorum çoğu zaman..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...