Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beraber büyüdük yahu!


Qui

Öne çıkan mesajlar

7-8 sene önce irc chat yaparken, yada seneler önce snn forumlarında laflarken, uotr açıldığında buraya yazarken.. Hep çoluk çocuktuk be, hep 16-17 yaşındaydık. Herkes küçüktü, 20 yaş üzeri biri görünce büyük olurdu. Şimdi bakıyorum herkes büyümüş. Sanki biz bu kültürün bayrağını taşıyan, ön sıralarda koşan kişiler olmuşuz. Şimdi 30 yaşında birini görmek farklılık oldu, sonra 40 mı olacak dersiniz? :)

Bunu düşündüm bir an, hoşuma gitti :)

edik: Ay yannış yazmışım, başlıkta büyük'ü büyüdük yapıverin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 02 Ocak 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

In a galaxy, far far away...
Internet yeni gelmişti, o zamanki bilgisayarım 16 MB ramdi ve bundan gurur duyardım be... MMX denen bir şey vardı, pentium 2 benim için yurtdışından getirilmişti de buradaki MMX pentiumlara ne hava atmıştım. O zamanlar 33.600 modemlerimiz vardı, sayfalar 3 dakikada açıldı mı hızlı derdi beee...
Windows 95 kullanırdık, 98 görünce şok olmuştuk, vaayy bee demiştik.
Güzel yıllardı, yaşlandık artık. Aaa Gameshow vardı lan, bak anılarımla geçmişe döndüm, Mac vardı gittiydi Zebani gelmişti onun yerine, mektup falan yazartık, acayipti.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım 32 mb ram , p 233 mxx bilgisayar alıyorum demiştim .
"Ah! alırsın sen o bilgisayarı" demişti. Almıştım gerçi ama en kral bilgisayar oydu o zamanlar. Hala duruyo ama upgrade oldu biraz p celeron 1100 ama 512 ram falan ama hala eski biraz :p[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar Paticik'in ilk günlerini görememiş de olsam, burdaki ortam çok sıcak geliyo. Yani insanların birbirleriyle olan ilişkilerini izlemek bile keyif veriyo.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaş ortalamasını 23 civarı alırsak , 15 sene sonra paticik nüfüsunun min. 2 kat artıcağını düşünebiliriz :) tunch_jr ler nukem_jr ler :)

acaba onlara özel bi balon falanda verirmiyiz ? :D[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle.

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e bizim ikinci nesil patilerimizden
duru yokmuydu
babasından bi yorum bekleriz artıkın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...