Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birini unutmak için başkalarına sarmak


Kyra

Öne çıkan mesajlar

Haftasonu gelmişti ve onu tekrar görüp etkisi altına girmekten korkuyordum bu yüzden durumları öylesine oluruna bırakmaktan daha fazlasını yapmam gerekiyordu.

Cumartesi antremandan çıktıktan sonra son zamanlarda çok ilgimi çeken Sequo kişiliğinde olan seksi ve komik olan kız mesaj attı. Yemek yiyip, duş alıp taksime geleceğimi söyledim ve de öyle yaptım.

Gittiğimde çok mutlu oldum çünkü yanında eküri olarak iki çok orjinal kız daha vardı. Önce Machine'e girdik hatta girişte 3 kız girdikten sonra bodyguard beni durdurup "damsız girilmiyor" dedi. Bende onlarla birlikte geldim dedim ama bodyguard "ama onlar şuan burda yok" diyerek gıcıklığını sürdürdü. "Bak her girişimde nedense sorun çıkartıyorsunuz zaten çok nadir geliyorum ve bu çıkarılan sorunlar en çok ...... ve ......'yı üzüyor dedim mekanın sahibi ve halkla ilişkiler sorumlu arkadaşlarımı belirttim. Bunun üzerine bodyguar tamam girişinizi ödeyip girebilirsiniz dedi.

İçerisi kalabalıktı ve rahat dans edicek alan yoktu. Oradan arkadaşlarımın yeni projesi olan Topless isimli mekana geçtik. O esnada orada yanımdaki kızlarla ortak arkadaş olan 2 çok tatlı kız daha bize eklenince 5 kız + ben çok güzel bir party oldu.

İçeride ambians ve insanların modu süperdi. Sevdiğim eski dostlarımla karşılaşıyordum. Bir masada sohbet ederken uzun boylu, geniş omuzlu ve çekik gözlü bir kız dans ederek yanımıza gelip "merhaba ben ....." dedi. El sıkıştık ve dans ederek tekrar kalabalığa karıştı.

Kafam bomboştu bari biraz alkol içeyim aşırı sakin kalmayım dedim. Bara gidip bir cin tonik istedim. O esnada o çekik gözlü kız da bara gelip sarjda duran telefonuna baktı. Hala dans ediyordu ve göz göze gelince bende onun ritme ayak uydurmaya başladım hemen ve birlikte dans etmeye başladık.


Bi ara diğer 5 kız arkadaşım ne yapıyor diye merak edip onların oturduğu köşede loca gibi kalan yere gittim. telefonumu çıkarıp facebooka bakarken az önce dans ettiğim kızın bir kaç gün eklediğim çok güzel ve çok deli deli iletiler giren kız olduğunu farkettim ve hemen yanına gidip waow sen .... ..... mısın dedim. O da evet dedikten sonra bende kim olduğumu söyledim ve o da "aaa ben seni metalci falan sanıyordum" dedi güldük =))

Konuyu hiç uzatmadan en sevdiğin kokteyl nedir bunun cevabı benim içim çok önemli dedim. O da hiç düşünmeden direk "Klondyke" dedi ve "oha süper benim de öyle" o zaman hemen bunu içebileceğimiz bir yere gidelim bu gece başka güzel bir parti daha var belki orada keyif alabileceğimiz başka birşeyler daha bulabiliriz dedim. Kızda direk okey galiba ruheşimsin dedi.

Vestiyerden kıyafetlerimizi alıyorduk ki kızın kankalarından biri yapıştı "nereye gidiyorsunuz" diye. Biz de mekanın ismini söyledik ve çocuk "aa bende oraya gitmeyi düşünüyordum birlikte gidelim" diye.. Bende "arkadaşça tavrın çok hoş ama onun altında saklanan korumacı tavra gerek yok çünkü harika bir karşılaşma oldu ve mükemmel sürmeli bu yüzden buna gereksiz yere başımızda dikilip duran biri istemiyorum" dedim.

Çocuk inatçı bir meriç çıktı. 7 yıllık dostu olduğunu ve tanımadığı biriyle öylece ortalıktan yokolamayacağını ve ablasınında mekanda olduğunu ve onun göz kulak olması için gönderdiğini söyledi ve yanımızdan ayrılmadı.

Diğer mekana geçtik bu esnada yolda yanımızdaki çocukla 3 tane ortak arkadaşımız çıktı. Hepsinede beni sormuş hepsinden güvenilir biri olduğuma dair şeyler duymasından ve süper yakışıklı olmamın onu etkilemediği falan söyledi.

Diğer mekanda müzik durdu ve tek istediğim bu kızı alıp eve gitmekti ama her nasıl olduysa bu kızın yanına ablası ve meriç + 1 meriç daha eklendi.


Neyse hiç sorun değil dedim kafamız aşırı güzel olmuştu. Eve geçtik ve evdeki dostum o gece ona eşlik kızla ev partisine dönüştü olay. Meriçler şok içerisindeydi nasıl bir yere geldik biz diye .. Biraz meriçlikler yaptılar ama onları uykuya gönderecek etkiyi verdikten sonra ister istemez mayıştılar ve içerideki bir odaya yatırdım.

Kafamız daha da güzel olurken eğlencenin yorgunluğu ile herkes inceden mayışıp bayıldı ben hariç. Çekik gözlü kızda yerdeki minderlerden birinin üzerinde mayışmıştı. Bende yanına yere uzandım... Hayat neden benim için bu kadar saçma oysa şimdi deli gibi sevişmeliydik dedim içimden. Yüzüne baktım çok huzurluydu.. Neyse buna değer gerçekten insanları mutlu edebiliyorum diyerek gülümsedim.

En azından yanımda ve onu tanımak için vaktim var diye kendimi teselli edip kendi kendime içmeye devam ettim. Uyumak mümkün değildi benim için. Bir kaç saat sonra uyandılar ve moda sahile indik ve sonra onlar gitti. Bir ağacın gölgesinde çok ilginç bir ruh haliyle başbaşa kaldım..

Ertesi gün bir gün sadece işlerimle ilgilendim ve dün gece bir şekilde tekrar çekik gözlü kızla gece sahil olaylarına girdik bir kaç ortak arkadaşımızla.. Çekik gözlü kızla yine yakınlaşamadık ama beni çok seven başka bir kız daha vardı. Saat 2 gibi olduğumda dostum ve 3 sevdiğimiz diğer kız arkadaşlarla eve döndük. Yanlarında o gece tanıdığım diğer kız da çok hoşuma gitmişti.. Kararsız kalmıştım ne yapsam diye ama önceden tanıdığım kızla odama geçip diğer kıza salonda yatak hazırladım.

Uykuya dalmadan önce keyifli bir performans oldu.. Yüksek zevke rağmen içinde aradığım sevgi titreşiminden yoksundu. Ama yinede iyice uykusu gelene kadar devam ettik ve sabahda aynı eğlenceyi tekrar yaşadık.

Ama içimde bir boşluk var çünkü bunlar çipetpet ama lezzetli çipetpet değil.. neyse birazcık olsun bunları düşünmekten uzak durup diğer işlerime yönelmem sanırım şuan yapabileceğim en iyi şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

çok ilgimi çeken Sequo kişiliğinde olan seksi ve komik olan kız mesaj attı

bunu gordum ve sanirim okuycam


Sequo kişiliğindeki kız için ayrı bir episode yazmam lazım aslında. Aşırı zengin ve hoş bir kız. hatta estetik operasyonlar ile güzelliğine de güzellik katmış. Ama porche'u ile pis fakirler diyerek geziyor. Ama çok tatlı ve güzel niyetli biri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

༼ʕっ•ᴥ•ʔっ (_̅_̅_̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅j¬̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅_̅_̅_̅()ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...