Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akbank ve kısa şok


felixxx

Öne çıkan mesajlar

Sabah akbank.com dan hesabıma gözatıyım dedim..2005'te daha hiç bakmamıştım. hesabımın vadesiz bölümünde 50 milyon vardı.tamam...şimdi girdim sayfaya, login oldum filan..hesaba bak dedim, aa bi baktım vadesiz heabınız 38 YTL demiş.. Şu olayı anlamadım hesabımın 50 YTL olması gerekirken aradaki eksilen 12 YTL nereye gitti? acaba dönüşüm ücrei olarak mı kesti 12 YTL'yi? merak ediyorum[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

halkbank bir şey kesmemiş[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işbankası garanti fln yapıyo
ama akbankı bilmiyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YTL ' ye dönüş için benim ( Garanti ) hesabımdan hiçbişey aLınmadı. Diğer bankaLarın da aLacağını sanmıyorum.

Ama şu var , her banka her hesap için seneLik " hesap işLetim ücreti " keser. Bazı bankaLar sene için fazLa işLem gören hesapLardan kesmez bu parayı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her yıl kart ücreti denen hadise var.. Kart ücreti alıyolar.. Banka kartıda dahil bu ücrete. En son kart başına 3 milyondu galiba. Sene içinde 4 kere çıkartmışsan olabilir... YAda direk 12 de olabilir ama yüzde 90 kart ücreti..[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 03 Ocak 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
YTL ' ye dönüş için benim ( Garanti ) hesabımdan hiçbişey aLınmadı. Diğer bankaLarın da aLacağını sanmıyorum.

Ama şu var , her banka her hesap için seneLik " hesap işLetim ücreti " keser. Bazı bankaLar sene için fazLa işLem gören hesapLardan kesmez bu parayı.

benden aldı garanti para.ben sorayım yarın.[signature][hline]shinsetsu desu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyle iş bankasındada şöyle bir uygulama var mail atmış bana
İŞ BANK İÇİN AMA BU

Değerli Müşterimiz,

Sizlere Bankamız 2004 Yılı Yıllık İşlem Masrafı Uygulaması ile ilgili bilgi vermek isteriz.



2004 yılı uygulaması kapsamında, aşağıda belirtilen istisna kriterlerine sahip olmayan vadesiz tasarruf, resmi ve diğer mevduat grubundaki TL hesaplardan 25.000.000 TL, vadesiz ticari mevduat grubundaki TL hesaplardan ise 40.000.000 TL maktu ücret tahsil edilecek olup; söz konusu ücretlere Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) dahildir.



2004 yılı Yıllık İşlem Masrafı’ndan istisna tutulan hesaplar şunlardır:



§ Üniversite öğrencilerine ait hesaplar,

§ İlk İmza Hesapları,

§ Kumbara Fonu hesaplarının bağlantılı olduğu hesaplar,

§ Maaş ödemelerine şubelerimizce aracılık edilen kuruluşların çalışanlarının maaş hesapları,

§ Otomatik fatura (su, elektrik, doğalgaz, telefon) tahsilatı talimatı bulunan hesaplardan, talimatın yıl sonunda aktif olması kaydıyla yıl içerisinde fatura ödemesi yapılmış olan hesaplar,

§ Anadolu Sigorta / Anadolu Hayat prim tahsilatlarına (Bireysel Emeklilik tahsilatları dahil) yönelik olarak otomatik ödeme talimatı bulunan hesaplardan, talimatın yıl sonunda aktif olması kaydıyla, yıl içerisinde prim ödemesi yapılmış olan hesaplar



Yıllık İşlem Masrafı, hesap bakiyesi yeterli olan hesaplardan 2004 yıl sonunda TL, bakiyesi yeterli olmayan hesaplardan ise 2005 yılı içerisinde YTL olarak tahsil edilecektir.



Bilgilerinize sunar; bu vesileyle yeni yılınızı kutlar, Bankamızla olan iyi ilişkilerinizin devamı temennisi ile esenlikler dileriz.



Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bankalarda, özellikle vadesiz hesaplardan yıllık ücret alınır. Bu geçen sene 8-10 milyon bir şeydi, şimdi ne kadar bilmiyorum. Hesabınızda para yoksa, para koyduğunuz an o paradan alırlar.

YTLye geçişle alakası yok. Her sene olan bir şeydir, geçen sene de olmuştur unutmuşsunuzdur, bana geçen sene patladığı için gayet net hatırlıyorum, 90 milyon çekip bir şey almam gerekti, hesapta 83 milyon mu ne vardı, ortada kalakalmıştım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...