Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

televizyon hastalığı


aladdin_64

Öne çıkan mesajlar

ya kardesim ben anlamıyorum acaba yeryüzünde b,izim kadar televizyon hastalığı olan bir millet varmı herkes akşam olsada tvnin basina gecsm diye bekliyor..gece 12ye kadar tv sonra 10a 11e kadar uyku sonra dükkanı ac vs..milletimiz oldukca ehlikeyf halbuki japonlar amerikallılar nasıl zengin oluyorlar?calışarak kitap okuyarak düşünerek üreterek ve hatta savaşarak vede bizim milletimizi tvyle magazinle uyutarak lütfen uyanalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta TV izlemem. Bir DVD izlerim, bir de CNBC-E de bir film varsa onu izlerim. Semra Teyze midir nedir hala görmedim onu mesela. Ya da colaturka reklamlarını falan hiç görmedim. Ama kötü bir şey, konu hakkında espri yapılıyor, anlamıyorum. Ya da geyik dönüyor anlamıyorum hoş olmuyor. Yine de TV izlemiyo olmaktan memnunum.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

televizyon hastalığı daha çok yaşlılarda ve ortayaşlardaki insanlarda var.Ben açıkcası bilgisayar hastasıyım bi taraftan müzik bi taraftan msn:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

size şurada ciddi ciddi söylüyorumki türkiyede 1 yıl boyunca tv. izleme yasağı olsun, beyin patlaması yaşanmazsa (hangi anlamda bahsettiğimi anladınız) bende top olayım..

yemin ediyorum ülke sadece 1 yılda dünyanın 1 numaralı süper gücü haline gelir..

türk milleti akıllı, bi yıl geçtikten sonra tv. nin ne kadarda gereksiz olduğunu anlıcaktır ve evlerindeki tv leri kendi elleriyle kıracaklardır..

kurtuluş ne parada ne pulda, kurtuluş bu tv.den kurtulmakla olur..olayı abartmıyorum!....[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lombak aynen =) Ben altı aydır izlemiyorum tv ama bilgisayar basında muzik ve msn hep.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de anti-tv hastalığı var. hiç izlemiyorum, gündemi gazeteden takip ediyorum, milletin güldüğü cem yılmaz reklamını bile internetten indirip bakıyorum :)

Neden TV izleniyor onu da anlamıyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seyrediyorum, perşemde 8-9 (simpsons+scrubs), bide cumartesi gecesi belirsiz saatlerde (zaga)

Onun dışında seyretmiyorum, belki sponge bob denk gelirse.

Edit:Rocco's modern life var onuda seyrediyorum yakalardam.
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 03 Ocak 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende arada bi tv ye bakıp bi avrupa yakasını fln izlicek vakit bulmaya çalışıyorum. ve nedense tv nin başına bile geçesim gelmiyo[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 03 Ocak 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
şu bilgisayar la tanıştım tanışalı ne tv kalmadı bende.

Aynen bende konusmuyorum TV ile küstük...

pc varken tv izlenmez :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

televizyon izlenmez seyredilir.. tmm tmm dövmeyin beni

türkiz biz ne beklersin kurtlar vadisini türkiyenin yüzde kacı izliyor.. (1 kere izlemeye kalktım yerlerde süründüm gülmekten)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle)
Websitesi:http://www.darkage.gen.tr

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...