Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz yep yeni doritos reklamı


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
Alomatik_2k, 27 Aralık 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
hep aynı reklamı mı izlemeyi tercih ederdin?


Sanırım bu laf banaydı. Görülüyor ki yanlış anlamışım, kendimi tekrar izah edeyim.

Doritos A La Turca ile ilgili reklamları çok seri aralıklarla yenilediği için reklamın tüketiciye ulaşma oranında düşüş yaşanabilir. Ben bu nedenle bu kadar seri reklam filminin yenilenmesinin zararlı olabileceğini düşünüyorum.

Beri yandan ulaşılabilen tüketici açısından olaya bakarsak durum gayet güzel. Çünkü ulaşılabilen tüketici Cem Yılmaz'ı bir çok değişik halde görmüştür ve mutlu olmuştur.

Olay bundan ibarettir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

berbat bir reklam bence. artık alaturca reklamları aydı gülmüyorum demekten kendimi alamıyorum. hastalığın etkisi de olabilir tabii..[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor...
elvyn says:
mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@selamon: Bence yanılıyosun reklamlarda oynayan kişi aynı genelde reklamın ana konusu aynı reklamları tektek ele alırsak hepsinin dikkat çekiciliği ürünü vurgulaması ve akılda kalıcılığı yüksek. bence tüketiciye ulaşıyo.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...