Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Donanması Savaş Gemileri ve Denizaltılarında çekilen "Ah Bir Ataş Ver" Klibi


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

@sharky , @ DoGMeaT güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eleştrilerin bir kısmına katılıyorum özellikle "' Türkiyede Dünyada ilk ' " muhabbetine. Ben de parçanın dinledikce daha çok sevilebilen parçalardan olduğunu düşünüyorum ( bizim düzenlemenin ). Müzik olarak çok eksikleri olduğuna da katılıyorum. Fakat bu no-name ve ilk çıkış yapan bir grubun izlemesi gereken yöntemlerden birisi diye düşünüyorum.

Bu yüzden birazcık olayın iç yüzünü anlatmak isterim. Grubu Oğuz'la birlikte kurduk. Ve albümü 2011 yılında bütün düzenlemelerini ikimiz birlitke bitirdik. Bunun plak şirketiyle anlaşmasıydı, yeniden kayıtlara girmesiydi gibi en ufak detaylarına kadar ikimiz planladık ve bir proje oluşturup bir yere getirmeye çalıştık. Gerçekten aklınıza gelmeyecek o kadar çok detay var ki anlatamam. Albüm kaydı bittikten sonra grup oluşmaya başladı. Albüm masraflarımız plak şirketi tarafından karşılansa da görüşmeler için gidip gelme masrafları ve buna harcanan vakit, insanlarla yapılan telefon görüşmeleri için harcanan vakit, kayıt tarihlerinde yaşadığımız sıkıntılar ve plak şirketinin uygun zamanlarını kollayıp hem ödemeleri alabilmek hem albüm işinin yürümesini beklemek derken, bizim 2011 sonu 2012 başında bitirdiğimiz albüm 2013 mayısta ancak çıkabildi ve zaten 2 hafta sonrasında gezi parkı olayları olunca da biraz güme gitti.

Bizim grubun olayı biraz şöyle; Oğuz'un sosyal yönü çok kuvvetli, çok girişken, ağzı iyi laf yapan ve ikna kabiliyeti yüksek bir karakteri var. Benim de daha analitik bir düşünce yapım var. Dolayısıyla ikisini birleştirdik mesela ilk klibimiz Ah Bir Ataş Ver için Deniz Kuvvetleri Komutanlığına 7 ay gidip geldi ve sonunda izin aldı. İzin çıkınca sponsorlarla görüşmeye başlayıp klibi sponsorlarımız sayesinde çekebilmemizi sağladı. Ben de bu klip için sponsorlardan birisini ayarladım.

Sadece müzik yapmayı, enstrumanınızı değil bunu bir proje ve iş olarak düşünüp sürekli ve çok yönlü dağılarak düşünmeniz gerekiyor.

Bu olayın hikayesi ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın izni sebebiyle (ki bir arkadaşın yazdığı gibi kimsenin babası paşa falan da değil) sponsorlar bulunup bu klip çekilebildi. Bizim aslında çekmek istediğimiz ilk klibimiz Seni Beklemez Zaman'dı. Ki şimdi de onu kendi imkanlarımızla çektik, cuma günü yayınlanacak. Albümün asıl çıkış parçası buydu ama neredeyse 2015 yılında yayınlanabiliyor.

Her neyse özet olarak söylemek istediğim olayın iç yüzü öyle dışarıdan görüldüğü gibi basit değil ama yine de sonuç olarak eleştrilerin bir kısmına katılıyorum. Fakat hakaret boyutunda olanları kabul etmiyorum.

Hem albüm kaydı, hem konserler sonrası edindiğimiz tecrübeler hem müzisyen olarak gelişimlerimiz 2011 yılında başladığımıza göre tabii ki çok farklı. Dolayısıyla yeni işlerimiz çok daha farklı seviyede olacak.

@Daemir Ben hiç bir zaman oldum ben diyebilecek bir insan değilim, fakat çıkış yapmayı hedeflediğimiz klip bu değildi bahsettiğim gibi. İkincisi klip patladı demişsin ama bu klip bir çokAnaHaber bülteninde yayınlandı ve bir çok tv programında kendimiz tanıttık. O zaman youtube kapalıydı sadece netd.com dan izleniyordu, netd.com izlemesi 600.000 üzeri youtube izlenmesi 200.000 üzerinde. Çalan radyo sayısı belki azdı ama yazın bodruma tatile gittğimde kaldığım otelde kendi şarkımın çalıyor olmasının keyfi de bir başkaydı :) Ayrıca bu klip UniBoard'a dahil olan üniversite kantinlerinde hala dönüyor sürekli olarak. Dolayısıyla bizim için ciddi bir getirisi var. Ayırca bu klip sonrasında izlesene.com ile anlaşma yaptık ve kliplerimiz anasayfalarında yer alıyor.

(bu arada klip iki kere yüklenmişti ben yanlış verisyonu yapştırmışım buraya, asıl izlenen versiyon bu : http://www.youtube.com/watch?v=DQQRk73EsKc)

@sehzade severek müzik muhabbeti yapmak isterim :)

Güncel durumdan bahsetmek gerekirse söz/müzik kısmı bana, senaryosu da bana ve Oğuz'a ait olan "Seni Beklemez Zaman" klibimiz cuma günü Ankara If Performance Hall konserimiz ile yayınlanmaya başlayacak.
Tanıtım filmi izlesene kanalımızda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Bu klipte Ankaragücü desteğiyle 19 Mayıs Stadyumunda, izlesene.com ofisi içinde, If Performance Hall sahnesinde çekildi ve Erman Toroğlu'da bizim patronumuz rolünde klipte yer alıyor. Ayrıca izlesene.com anasayfasında ve kanalımızda izlesene playerına özel animasyonlarla ( ne deniyo bilmiyorum mesela kliple ilgili animasyonlar sayfada izlediğiniz videonun dışına taşıp bütün sayfayı kaplıyo ) yayınlanacak.

http://www.izlesene.com/video/sirmali-seni-beklemez-zaman-klip-tanitimi/7989162
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

ağızlar gereğinden fazla açık kalıyor.

gitarist sanki evde ayna karşısında çalıyor gibi kafa sallıyor.

hareketler saçma sapan, herkes kafasına göre takılıyor.

kıyafetler felaket.

solistin sesini beğendim, ama bütün bileşenler bir araya geldiğinde ortaya kötü bir iş çıkmış, bence.


Yorumlara katılıyorum.

Fakat yine işin iç yüzü göründüğü kadar kolay değildi. Herşeyden önce Deniz Kuvvetleri'nden alınan izin sebebiyle çekim için sadece bir günümüz vardı. Bir gün içinde çok sahneyi çekmek, bir sürü eşya taşımak ve buz gibi havada bir battaniyeye sarınıp bir onu çıkarıp çekime koşmak gibi bir durum vardı. Zaten çekimden sonra 2 hafta hasta yattım.

- Ağızlar açık kalıyor evet ama kamera içindeki hareketlerin normal görünmesi için çok büyük hareketler yapmak gerekiyor, bu da buz gibi havada, denizin ortasında fiziksel olarak inanılmaz yorucu oluyor.

- Ben de kendi hareketlerimi beğenmiyorum klipte, normalde bu şekilde değilim sahnede de. Fakat bu birazcık yönetmenin yölendirmesine bıraktığım için bu şekilde oldu, klip tecrübem olmadığı için ben ne istediğimi, nasıl yaparsam nasıl bir sonuç olacağını bilmiyordum.

- Kıyafetler konusunda eleştriler var, evet katılıyorum. O işin özeti de : paramız yoktu alamadık :D

Ama çıkan sonuç içind ben de böyle düşünüyorum. Çok daha iyi olabilirdi. Ben yine de keyifle yaptığım için çok mutluyum ve klibin bizi taşıdığı yerden de memnunum. Önümüzdeki işleri daha iyi yapmak için ciddi bir tecrübe olmuş oldu.

İlgi ve zamanınız için teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diğer topicde yaptığın coverlar çok güzeldi. onu beğendi bir sürü insan, o başlığa mesaj atmadım mesela ama birden fazla kez izledim beğendiğim için ben de. ama buradaki olmamış işte. diğeriyle uzaktan yakından alakası yok yani benim müzik zevkim açısından. hoş evde oturan nerd'ün tekiyim ben de senin gözünde ama yapacak bişey yok yani, şarkı da kötü, klip de.

bi de kusura bakma ama eleştiri kaldıramama konusunda hiç haklı değilsin. bok gibi olmuş yerine çok kötü olmuş deyince ne farkedecek mesela? niye sen daha iyisini biliyorsan yap da görelim yada sen ne yaptın bu zamana kadar olaylarına giriyorsun ki. yorum yapanlar bok gibi olmuş dese de mükemmel olmuş dese de eyvallah de geç işte. güzel olana güzel olmuş deniyor çünkü diğer konuda senin de gördüğün üzere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Aluriel bahsettiğin şeyi elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Fakat verdiğin emeğe hakaret edilmesi hele bir de iyi bir zamanında değilsen kolay olmayabiliyor bazen. Yine de hakeret etmeden düzgün bir şekilde karşı eleştrimi yaptım diye düşünüyorum.

Nerd'ün teki ile olayın alakası yok şimdi muhtemelen forumun bu tartışmadaki en eski üyelerinden birisi benimdir zira kayıt tarihim 2003. Yıllarca StarCraft, Ultima Online (hatta server bile açmıştık bir ara Istiaron isimli vardır hatırlayan) ve hatta sonrasında World Of Warcraft oynayıp Grand Marshall olacağım diye 4 ay bilgisayar başından kalkmadığım da oldu. (Nerdlüğü sizden öğrenecek değiliz :D) Ama bunu yaparken bir şekilde her zaman birşeyler yapmaya da çalıştım. Hep spor yaptım mesela hiç aksatmadım. Hep birşeyle uğraştım, çünkü bir yere gelmek, önemli birisi olmak istiyodum. Benim "nerd" diyerek kızdığım, hiçbir hedefi olmayıp bütün gün bilgisayar başında oturan, kendinin bir var olma amacı olmadığı için tek yaptığı hedefi uğruna çabalayan insanları da acımasızca eleştirip üstüne hakaret eden insanlara idi. Bu yüzden kalk kendiniz bir iş çıkar da görelim yazdım. İnsanların yaptığı eleştrilerden nasıl bir karakteri olduğunu da anlayabiliyorsunuz. Kendini bilen, düzgün insan da beğenmediği işi eleştriyor, hiç birine karşı tek kelime yazmadım, hatta bir çoğuna katıldım. Bu insanların fikrine saygı da duydum.

Bok gibi olmuşla kötü olmuş arasında da çok fark var. Bir kere yazan kişi 25-30 yaşına gelmiş bir insan, karşısındaki insanın emeğini, hissiyatını anlayamıyor, ona karşı empati yapamadan hakaret ederek eleştiriyorsa, karşı eleştriye de açık olması lazım. Hadi benim yaptığım şarkı bok gibi olmuş olabilir, ben ilerde iyisini de yaparım. Ama sen gelmişsin bu yaşa, senin karakterin nasıl olmuş demezler mi ?

Evet haklısın iyi işe iyi deniyor. Zaten benim derdim yaptığım işe iyi veya kötü denmesi değil, bunun söylenme şekliyle idi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

diğer topicde yaptığın coverlar çok güzeldi. onu beğendi bir sürü insan, o başlığa mesaj atmadım mesela ama birden fazla kez izledim beğendiğim için ben de. ama buradaki olmamış işte. diğeriyle uzaktan yakından alakası yok yani benim müzik zevkim açısından. hoş evde oturan nerd'ün tekiyim ben de senin gözünde ama yapacak bişey yok yani, şarkı da kötü, klip de.

bi de kusura bakma ama eleştiri kaldıramama konusunda hiç haklı değilsin. bok gibi olmuş yerine çok kötü olmuş deyince ne farkedecek mesela? niye sen daha iyisini biliyorsan yap da görelim yada sen ne yaptın bu zamana kadar olaylarına giriyorsun ki. yorum yapanlar bok gibi olmuş dese de mükemmel olmuş dese de eyvallah de geç işte. güzel olana güzel olmuş deniyor çünkü diğer konuda senin de gördüğün üzere.


ben cevaplıyım , çünkü bok gibi olmuş diyince düzgün izlenmeden emeği gözardı ederek kıcından konuştuğu cok ama cok belli oluyor ki böyle kişiler nerd diye sınıflandırılabilir , sen niye üstüne alındın anlamadım sen gayet düzgün bir sekilde izlemiş ve yorumlamışsın , ama o !arkadaşlar izledimi o bile meçhul izlediysede kıcıyla izledi heralde . öyle kişiler hiç bi boku beceremiyecegi içinde bu ACI gerçeği yüzlerine vurmak gayet normal bisi , ha yüzsüze ne desen bos yine saçmalıyor orası öyle ama en azından bu arkadaşında sabrı bir yere kadar bir yerde patlak versin değil mi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere sen nerd olayini hic anlamamissjn bence. Nerden taniyorsun adami neyi becerip neyi beceremedigini nerden biliyorsun d yargiliyorsun. Bu kadar onyargi pes dogrusu. Kusura bakma,uzgunum ama senin yaptigin sadece kendini kandirmak.

Gercekten begenmeyen adamin bok gibi olmus deme hakki olabilmeli yani. Yuzume samimiyetsiz bi sekilde gulumsenip goz kirpmadan yalan soylenerek cok iyi olmamis,kotu olmus denmesinin yerine gercekten begenmeyen adamin dobra dobra bok gibi olmus demesini her turlu yeglerim ben.

Bi de internet ortaminda trollenmeye katlanamyacaksan bastan sikintili durum zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Bi kere sen nerd olayini hic anlamamissjn bence. Nerden taniyorsun adami neyi becerip neyi beceremedigini nerden biliyorsun d yargiliyorsun. Bu kadar onyargi pes dogrusu. Kusura bakma,uzgunum ama senin yaptigin sadece kendini kandirmak.

Gercekten begenmeyen adamin bok gibi olmus deme hakki olabilmeli yani. Yuzume samimiyetsiz bi sekilde gulumsenip goz kirpmadan yalan soylenerek cok iyi olmamis,kotu olmus denmesinin yerine gercekten begenmeyen adamin dobra dobra bok gibi olmus demesini her turlu yeglerim ben.

Bi de internet ortaminda trollenmeye katlanamyacaksan bastan sikintili durum zaten.


bak burda emek var , trollemeyi bende severim ama emeğe karsı yapılmasını kabul edemem, sınırları zorlamayın .

ikincisi adamın hiç bisi beceremediği emeği görmezden gelmesinden anlaşılıyor , ki adamı tanıyanların yorumlarına ve önceki konularda adamın yorumlarına bakışıma göre adamın issiz olduğu belli oluyor . müzikle alakası olmayan birinin emeğe direk bok demesini hos görüyorsan , benimde bu tahminimi hos görmen lazım. hane haklıya hakkını veriyorsun ya ondan dedim .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Bi kere sen nerd olayini hic anlamamissjn bence. Nerden taniyorsun adami neyi becerip neyi beceremedigini nerden biliyorsun d yargiliyorsun. Bu kadar onyargi pes dogrusu. Kusura bakma,uzgunum ama senin yaptigin sadece kendini kandirmak.

Gercekten begenmeyen adamin bok gibi olmus deme hakki olabilmeli yani. Yuzume samimiyetsiz bi sekilde gulumsenip goz kirpmadan yalan soylenerek cok iyi olmamis,kotu olmus denmesinin yerine gercekten begenmeyen adamin dobra dobra bok gibi olmus demesini her turlu yeglerim ben.

Bi de internet ortaminda trollenmeye katlanamyacaksan bastan sikintili durum zaten.


Bu önyargı değil, yargı. İçinde gözlem var ve sonuçta uzun süredir bu forumdayım 12 senedir, bir zahmet kullanıcıları hakkında, kimin kim olduğu konusunda bir yargıya varmış olayım. Tek kelimeye, "nerd" yazmış olmama takılmaya fazla gerek yok artık diye düşünüyorum yaklaşık 7-8 mesajımda "nerd" derken kimi kast ettiğimi, ne niyetle yazdığımı söyledim. Tekrar tekrar açıklamayacağım, yanlış kelime kullanmış da olabilirim ama birkaç defa konuyu açtım artık anlaşılmıştır diye tahmin ediyorum.

Ben kendimi kandırmıyorum. Ne yaptığımı, ne seviyede olduğumu çok iyi biliyorum. Ayrıca hiçbir zaman yaptığım iş için süper iş yaptık, çok iyiyiz veya iyiyiz de demedim. Yaptığım işi koydum gelen eleştrilerin düzgün dille yazılmış olanlarına eyvallah dedim, hakaret içerenlere karşı eleştirimi yaptım.

Söylediğin kendi içinde çelişiyor. Zira çok kötü olmuş demekle bok gibi olmuş demek içerik olarak aynı. Yani yüzüne karşı başka arkadan başka konuşulmuş olmuyor. Fakat burada söyleme tarzı, nüans farkı var. Birisi hiç kibar ve etik değil, kalp kırıcı ve kesinlikle iyi niyetli değil hatta kötü niyetli.

İnternet ortamında ben koyduğum iş ile eleştiri almaya hazırım ve açığım. Fakat bu eleştirileri yapanlar da aynı internet ortamında kendi karakterleri ile var olduklarını ve aynı şekilde eleştiriye açık olduklarını unutuyorlar. Dolayısıyla bahsettiğim kötü niyetli eleştirileri düzgün bir şekilde karşı eleştirmeye benim de hakkım var diye düşünüyorum. İyi niyetli olarak yaklaşan birisi derki "bence çok kötü olmuş, beğenmedim, şu başka bu başka çalıyor, müzik hoş değil, solist kötü, gitarist kötü vs." Bunu gayet iyi anlarım ve kimsenin zorla beğenmesini beklemiyorum. Burada bile yorumlara bakarsanız birinin beğendiğini başkası, başkasının beğendiğini başkası beğenmiyor. Dolayısıyla zaten herkesin bir ürün için aynı şeyi düşünmesini de bekleyemezsiniz/ben de beklemiyorum.

İnternet üzerinde trollenmeye de gayet açık olduğumu düşünüyorum, zira komik ve iyi niyetli yaklaşımlar benim için eğlenceli oluyor. Mesela kermitin trollemesi hoşuma gitti :)-D

Bu konu hakkında daha fazla yazmayacağım, zira aynı şeyleri yeterince açıkladım. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum, biz müzik yapıyoruz ve benim açımdan en önemlisi kendimin keyif alıyor olmam ki ben büyük bir keyifle yapıyorum bu işi. Yaptığımız bu klibin bizi taşıdığı yerden, bana kattığı tecrübelerden çok memnunum. Sabah 7 de kalkıp işe gitmemekten, sadece müzik yaparak, hergün birkaç saat elimde gitarla, istediğim herşeyi yaparak yaşayabildiğim için çok mutluyum. Dolayısıyla zaten iyi/kötü eleştiri çok etkilemiyor beni. Fakat dediğim gibi kötü niyetli eleştiriler karşısında da kayıtsız kalmadım. İnsanların kendilerinde aynı internet ortamında, aynı şekilde eleştirilmeye açık olduklarını anlamaları gerek diye düşünüyorum.

Sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Bleeding said:

Aluriel said:

Bi kere sen nerd olayini hic anlamamissjn bence. Nerden taniyorsun adami neyi becerip neyi beceremedigini nerden biliyorsun d yargiliyorsun. Bu kadar onyargi pes dogrusu. Kusura bakma,uzgunum ama senin yaptigin sadece kendini kandirmak.

Gercekten begenmeyen adamin bok gibi olmus deme hakki olabilmeli yani. Yuzume samimiyetsiz bi sekilde gulumsenip goz kirpmadan yalan soylenerek cok iyi olmamis,kotu olmus denmesinin yerine gercekten begenmeyen adamin dobra dobra bok gibi olmus demesini her turlu yeglerim ben.

Bi de internet ortaminda trollenmeye katlanamyacaksan bastan sikintili durum zaten.


Bu önyargı değil, yargı. İçinde gözlem var ve sonuçta uzun süredir bu forumdayım 12 senedir, bir zahmet kullanıcıları hakkında, kimin kim olduğu konusunda bir yargıya varmış olayım. Tek kelimeye, "nerd" yazmış olmama takılmaya fazla gerek yok artık diye düşünüyorum yaklaşık 7-8 mesajımda "nerd" derken kimi kast ettiğimi, ne niyetle yazdığımı söyledim. Tekrar tekrar açıklamayacağım, yanlış kelime kullanmış da olabilirim ama birkaç defa konuyu açtım artık anlaşılmıştır diye tahmin ediyorum.

Ben kendimi kandırmıyorum. Ne yaptığımı, ne seviyede olduğumu çok iyi biliyorum. Ayrıca hiçbir zaman yaptığım iş için süper iş yaptık, çok iyiyiz veya iyiyiz de demedim. Yaptığım işi koydum gelen eleştrilerin düzgün dille yazılmış olanlarına eyvallah dedim, hakaret içerenlere karşı eleştirimi yaptım.

Söylediğin kendi içinde çelişiyor. Zira çok kötü olmuş demekle bok gibi olmuş demek içerik olarak aynı. Yani yüzüne karşı başka arkadan başka konuşulmuş olmuyor. Fakat burada söyleme tarzı, nüans farkı var. Birisi hiç kibar ve etik değil, kalp kırıcı ve kesinlikle iyi niyetli değil hatta kötü niyetli.

İnternet ortamında ben koyduğum iş ile eleştiri almaya hazırım ve açığım. Fakat bu eleştirileri yapanlar da aynı internet ortamında kendi karakterleri ile var olduklarını ve aynı şekilde eleştiriye açık olduklarını unutuyorlar. Dolayısıyla bahsettiğim kötü niyetli eleştirileri düzgün bir şekilde karşı eleştirmeye benim de hakkım var diye düşünüyorum. İyi niyetli olarak yaklaşan birisi derki "bence çok kötü olmuş, beğenmedim, şu başka bu başka çalıyor, müzik hoş değil, solist kötü, gitarist kötü vs." Bunu gayet iyi anlarım ve kimsenin zorla beğenmesini beklemiyorum. Burada bile yorumlara bakarsanız birinin beğendiğini başkası, başkasının beğendiğini başkası beğenmiyor. Dolayısıyla zaten herkesin bir ürün için aynı şeyi düşünmesini de bekleyemezsiniz/ben de beklemiyorum.

İnternet üzerinde trollenmeye de gayet açık olduğumu düşünüyorum, zira komik ve iyi niyetli yaklaşımlar benim için eğlenceli oluyor. Mesela kermitin trollemesi hoşuma gitti :)-D

Bu konu hakkında daha fazla yazmayacağım, zira aynı şeyleri yeterince açıkladım. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum, biz müzik yapıyoruz ve benim açımdan en önemlisi kendimin keyif alıyor olmam ki ben büyük bir keyifle yapıyorum bu işi. Yaptığımız bu klibin bizi taşıdığı yerden, bana kattığı tecrübelerden çok memnunum. Sabah 7 de kalkıp işe gitmemekten, sadece müzik yaparak, hergün birkaç saat elimde gitarla, istediğim herşeyi yaparak yaşayabildiğim için çok mutluyum. Dolayısıyla zaten iyi/kötü eleştiri çok etkilemiyor beni. Fakat dediğim gibi kötü niyetli eleştiriler karşısında da kayıtsız kalmadım. İnsanların kendilerinde aynı internet ortamında, aynı şekilde eleştirilmeye açık olduklarını anlamaları gerek diye düşünüyorum.

Sevgiler.




o mesajı ben sana yazmamıştım aslında. alıntı yapmadan attım ama bir üstündeki sehzade'ye yazmıştım ben onu. ki okursan attığı mesajı

said:
"çünkü bok gibi olmuş diyince düzgün izlenmeden emeği gözardı ederek kıcından konuştuğu cok ama cok belli oluyor ki böyle kişiler nerd diye sınıflandırılabilir.arkadaşlar izledimi o bile meçhul izlediysede kıcıyla izledi heralde . öyle kişiler hiç bi boku beceremiyecegi içinde bu ACI gerçeği yüzlerine vurmak gayet normal bisi"


demiş. bu ön yargı değil de nedir?

kendini kandırma olayını da yine aynen sana değil, sehzadeye söylemiştim.

diğer konuda haklı olabilirsin. söyleyiş tarzı önemli olabilir senin için, başkası içinse karşı tarafın gerçekten nasıl hissettiğini ifade etmesi daha ön plandadır. hiç başarılı olduğum bi konu değil sonuçta bu tarz sosyal ilişkiler. hatta isim isim arkadaşım diyebileceğim adamları saymaya kalkınca 3'te kalıyorum mesela sdfg

trollenme konusuna gelirsek sehzadenin trollenmeyi ne kadar kaldırabilidiği "bu acı gerçeği hayatta hiçbir başarısı olmayanların yüzüne vurduğu" mesajında açıkça görülebiliyor.

eleştiri konusuyla ilgili de bişeyler yazmıştım da alıntı yaparken yalan oldu, tekrar yazmaya da üşeniyorum. ama kabaca ben ne müzisyenim, ne yayıncıyım (yada ne deniyorsa artık), ne de herhangi bir otoriteyim konu hakkında. benim tek sıfatım dinleyici olmam. yapacağım bok gibi olmuş yada daha kibarca söylemeye kalkıp hiç olmamış/kötü olmuş şeklindeki yorumum sadece kişisel fikrimden öteye zaten geçemez. benim hayattaki başarılarımın yada başarısızlıklarımın, birikimlerimin dinlediğim bi şarkıyı beğenip beğenmemem konusuna bi etkisi yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gördüğümde çok utanıcam diye izleyememiştim, demin tüm gücümü toplayıp açtım.

yine fast forwardladım kusura bakmasın arkadaşlar =P

eleştiriyi anlarım da bu o kadar kötü bir ürün değil , en fazla türkü seçimi yanlış der geçersin, onun dışında hatalı birşey yok kanımca.

hani türkü gibi okuyup rock gibi çalalış demişsiniz eyvallah, ama orada bir uyumsuzluk var, aslında muzik hızlanmak istiyor ama sözler yavaş çekim gibi.

ama kesinlikle "iğrenç, bok gibi, vajina kılı" değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...