Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usb host controller - yardım !!!


huun

Öne çıkan mesajlar

intel(r) 82801eb usb2 enhanced host controller-24dd

windows bu donanim aygit surucusunu baslatamıyor(kod 37)

diye bir hata aliyorum . suruculeri guncellemeyi denedim windows kendi ayarlarini kullanmaya devam edecek diyor . ne yaptiysam aygiti devreye sokamadim . ppc ile baglanti kuramiyorum ve sanirim sorunun kaynagi bu . donanim sorunlari uzerine bildiginiz bir forum varsa onun adresini versenizde olur . ya bu sorun halolacak ya da kendimi asagi atacam o kadar acik. deli oldum artik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerekli guncellemeyi yapmaya calisirken bu seferde usbehci.sys bulunamiyor diye bir hata verdi . google da ufak bir arama yaptim cok genel bir problemmis . usb 2.0 aygitlarda karsilasilan bir sorun .

19k lik bir dosya icin 10 euro isteyen serefsiz sitelere aldiris etmeden aramalarima devam ettim sonunda microsoft un sitesinde usb 2.0 la ilgili problemi gideren bir yama buldum . bu arada sanirim ms sonunda kayitli olmayan kullanicilara destek vermeyi kesmis . cd key hatasi aldim . 1-2 yere telefon acip gerekli key i aldim kayit oldum dosyayi cektim ve sorun hala devam ediyor . sevgili bill senin ben anani ..........[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...