Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1


DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Abi yazuach sen özel bir insanmışsın ben seninle daha fazla tartışamam.

Marka tescili konusu açıyorsun, 500 sayfa sonra açıklıyorsun expansion olayını, ben de diyorum ki şu açıklamayı ilk posta koysaydın bu kadar olay olmazdı. Bana 180 derece dönüyorsun diyorsun.

Yukarıdaki postta diyorum ki H1Z1 konusundaki yorumlarımı yazdım, tersini söyleyin güzelce tartışalım diyorum. "Laf koymak için bu kadar çabalamana gerek yok. Kendini haklı görüyorsan zaten somut argümanların vardır. Yazarsın cevap veremem susarım." diyorsun. O zaman cevap versene abi oyun hakkındaki yorumlarıma.

İki topicte de AYDINLAT ABİ BİZİ ANLAT diyorum, saçma sapan savunmalara giriyorsun.

Vermişsin parasını oyunun, güzelce oyna abi ne güzel ama dışarıdan biri ELEŞTİRİ yaptığında bunu hakaret olarak algılama. Ki ELEŞTİRİ yaptığımda bile YANLIŞSAM DÜZELTİN diyorum, haterlık diyorsun. Tamam para verdin oyuna, sahipleniyosun ki bu kadar hızlı pişmanlık yaşama diye ama yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Al abi tekrar yazıyorum, galiba ilk anlattığımda anlamadın.

Xaenin said:

Abi DayZ hariç herhangi bir oyunda nameplate olmamasına ihtiyaç duymadığım için sanmıyorum ilgili olduğunu. Genre ile alakalı bir olay nameplate olmaması gerekliliği, kaç tane oyunda olmadığı ile değil.

Haterlık yapmıyorum, oyun hakkında bilgi alıyorum ama aldığım bilgilerin bazıları komik olunca da eleştiriyorum yani.

Forced fps güzel, crafting güzel, kendi baseini bok püsür kurabiliyor olman baya iyi.

Nameplate kötü
Motor amatörü eğlendirir gibi gözüküyor
Tamamen arcade gözüküyor, hiç emin değilim oynamadım
Serverlarda yüzlerce insan olacak denmesi, nameplateler ve bir şekilde justify edilmeye çalışılan airdroplarla birleşince ortaya survival oyunu değil bildiğin deathmatch oyunu çıkıyor abi.
DayZ'nin animasyonlarının bazıları çile olabilir ama büyük çoğunluğu gerçekten vulnerability vermek adına yapılmış şeyler. Birileriyle combat yaparken mermin bittiğinde üstünden koşarak E-E-E-E-E spamleyerek yerden alamıyor olman lazım mermiyi, orada bi duraksıyor olması gerekiyor ki karşı tarafa avantaj sağlasın. Aynı şekilde yolun ortasında benzin bidonu bulduysan onu kaldırman, götürmen, arabayı refuel etmen hep seni atağa karşı vulnerable kılmalı, götünü ona göre kollamalısın.

Nameplate 5 metre demişsin, biz DayZ origins oynarken kılık kıyafet değiştirip normalde düşman olduğumuz klanların adamıymışız gibi aralarına sızıyoduk çaktırmadan, adamlar farkedene kadar o 5 METRE safe distancetan bütün grubu indirip gidiyoduk.

Şimdilik topladığım bilgilerle yaptığım yorum bu kadar, yanlış olduğum bir konu varsa tartışalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sinirlendim abi, sanki işim gücüm yok oturdum bok atıyorum oyuna gibi yorumlar geliyor.

Ne DayZ standalone oynuyorum şu anda ne Origins. Tek isteğim güzel bir survival oyunu şu aralar yani, şuna haterlık yapmak için hiç bir sebebim yok ama anlatamıyorum niyeyse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha atarlara bak. Sanki günlerdir fanboyluk yapıp önüne gelene atar postları atıyorum burada. Lan oyun çıktığından beri ağzımı açıp oyunu savunmadım. Tek bi postum var bugüne kadar oda airdropun nası işlediğini anlattım o kadar. O senin söylediğin ANLATINDA BİLELİM zımbırtılarını günlerdir Densiz anlatmak için yırtınıyor zaten. Duymak istemeyen duymuyor o kadar. Bu yüzden de kimse cevap vermiyor artık. Senin 500 sayfa sonra açıklıyorsun dediğin şeyin konusunu sabah açtım. Sınavdan gelince öğlen ayrıntılarını yazdım. Abart ama daha yeterli değil bu ha gayret. 3 post üst üste ağlıyorsun. Daha yetmiyor devam ediyorsun. Ardından soru soran adama cevap verip kendimce gözlemlediğim şeyi söylüyorum. Yediremeyip bi on katı daha rage yapıyorsun. Sonra ben değişik oluyorum. Oda iyiymiş. Devam edin siz gerek yok bundan sonra cevap yazmama. Uzaktan izlemeye devam ederim ben. Komedi ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amanın nekadar da tartışılmış öyle, halbuki denklem basit ;

denalir said:

Diğer notlar;
Competetive bir oyuncu değilseniz f2p olduğunda airdrop olayı sizi fazla etkilemez, çerezlik girip oynayabilirsiniz. Kafanıza göre takılır düşen airdropları bowlarla basabilirsiniz, oldukça eğlenceli.
Şuanki hali bile bana göre dayz standalone dan daha geçerli ki çıkalı daha 3 gün olmadı ve release tam bir rezaletti. Uzun vadede yani oyunun tam releasinde çoğu şey yerine oturur gibi.
Peki 31 tl vermeye değer mi? Bu sizin beklentinizle alakalı, ben bu türü çok sevdiğim için pokta çıksa alırım yeni bişiyler görmek için yani benim tercihlerim sizler için geçersiz olabilir. Beklentiniz çok ise almayın,f2p olunca denersiniz. Hastası iseniz türün denenebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Tartışmayı baltalamak gibi olmasın da her akşam oyuna girebilmek için 1,5 saat queue bekliyor musunuz cidden?


YUH.
bu baltalamak mı oluyor şimdi? tartışmaya devam edilsin ister gibi yazmışsın.

edik: şaka yapıyorum tabiki.


ahanda eu sunucuları gelmeye başlayacakmış.

http://3.bp.blogspot.com/-HZfGPWGmCpw/TqpxlWA1NeI/AAAAAAAADTE/pCdaC2UKmCY/s400/images.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soe :P said:

Hello Everyone,

First off, sorry about the extended downtime yesterday. Long story short we ended up with 2 bugs that we had to actually physically work through with zero options for reverting the servers without significant more work as a result. Usually if a patch has issues we can quickly revert. Yesterday we were just in a situation where that wasn't a viable option.

Big priorities right now

1) Bringing up 200 EU servers. Will be happening throughout the day today and into the night.

2) More Zombies and smarter zombies - this is a huge priority. We're working hard on the server frame rate which is the underlying issue we're working on.

3) Tons of bug fixes - please use this thread to help us prioritize the big stuff to stomp on today.

Thanks

http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2t7jvf/update_1212015_1235_pm_pacific/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soe :P said:

2) More Zombies and smarter zombies - this is a huge priority. We're working hard on the server frame rate which is the underlying issue we're working on.


Şunu more more more yapsalar da adım atamasak, tek başına şehre, kasabaya girmesi imkansız olsa falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...