Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1


DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Sektörün içine sıçıldı bizim yüzümüzden diyorum, indie adamlar binlerce saat döküp sıfır recognition alıyorlar, büyük firmalar bunlardan düzgün c/p bile yapamayıp ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ama biz hala inatla early access oyuna para veriyoruz diyorum.


Valla zeka seviyenizde problem olması lazım derdimi ANTI FANBOY'luk olarak algılayabilmek için.

Oyunu seven herkese EZİK FANBOY, beğenmeyene de HATER diye diye zaten ne vizyon kaldı forumda, ne adam akıllı tartışma ortamı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şurdaki olumsuz yorumları pek dikkate alma bence. Zaten topu topu 3 kişi var. Biri kendi hypelamadığı her oyunun haterlığını yapar, diğeri klasik dayz fanboyu, ötekininde archeageden bi butthurtü var bu oyundan çıkarıyor hıncını. Alıp oynayıp şurda rage yapan birini gördün mü?

15 lira için fanboyluk yapacak insanlar olduğumuzu düşünüyorsanız orda bir sorun var bence. Oynayanların hiçbiri oyun mükemmel, inanılmaz iyi filan diye hype yapmadı burada. Sadece abartıldığı kadar kötü olmadığı ve kendini oynattığı söylendi. Fanboylar ve haterlar olarak iki uç taraf yok şuan bu konuda. Bir tane uç taraf var sadece ki oda körü körüne nefret etmeye odaklanmış azınlık.

Şu konuda zamanında DayZ ve WarZ konularındaki hypeın 10da 1i yapılmadığı halde oynayanlar fanboylukla suçlanıyor. Ancak diğer iki oyuna para yatırıp gelip bu oyundan körü körüne nefret etmeye odaklanmış kişiler olumsuz yorum yazmak suç diye ağlanıyorlar. Komik...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum ki.

Evet butthurtüm var Archeage yüzünden, fazla para verdim ama o oyun bitmiş oyundu en azından, oynadım hevesimi aldım bıraktım.

Evet butthurtüm var DayZ Standalone yüzünden, promise ettikleri hiç bir boku deliverlayamadılar ama kamyonla para kazandılar.

Kamyonla para kazandıklarını gören başka firmalar da aynı stratejiyi kullanarak sizi yoluyor BENCE diyorum, HATER diyorsunuz. Haterlık yapmıyorum diyorum, benim gördüğüm bu, yanlışsam düzeltin diyorum. Düzeltemiyorsunuz, BUTTHURT diyorsunuz, HATER diyorsunuz.

Şurada adam akıllı bir şey tartışmaya çalışıyorum, oyun hakkında sorular soruyorum şu olacak mı bu olacak mı diye, aa bak bu çok iyiymiş ama bu kötü diyorum. Hala diyorsunuz ki butthurt bok püsür.

Bunu diyen adam da GUILD WARS 2 EXPANSION MARKA TESCİLİ ALMIŞ BEYLER HUHUUUU HYPELAYIN diyen adam bu arada.

http://forum.paticik.com/read.php?96,7909802
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanıt verilecek nitelikte bir şey değil zaten de, dip not olarak düşeyim hypeladığım oyunu en çok eleştiren her zaman ben oldum.

ayrıca çok hypelanan oyun iyi oyun demek olmuyor. çok kötü bir oyun beraber oynanmak için hypelanabilir. albion güzel bir örnekti mesela.

bir oyunu beğenmeniz veya oynuyor olmanız negatif eleştiri yapmanıza engel değil, o olgunluğa ulaşana kadar 30 tl verip white knightlığa devam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı zamanda bu genrenın da büyük fanıyım, şu oyunun muhteşem olmasını şu forumda benden çok isteyen 1 kişi vardır, o da banlı zaten.

Ama olmamış benim gördüğüm kadarıyla diyorum, tersini savunacak varsa argümanlarım yukarıda, onlara counter argüman getirin, konuşalım, tartışalım. İkna olursam alırım oynarım.

Ama tek argümanınız onlar butthurtlü DayZ fanboyları, archeage aldılar çok paraya falan filan gibi zayıf argümanlar yani.

yazuach said:

Ancak diğer iki oyuna para yatırıp gelip bu oyundan körü körüne nefret etmeye odaklanmış kişiler olumsuz yorum yazmak suç diye ağlanıyorlar. Komik...


Ben de diyorum ki DİĞER İKİ OYUNA PARA VERDİK PİŞMAN OLDUK EARLY ACCESS DİYE BİZİ SİKTİLER SİZ DE KENDİNİZİ SİKTİRMEYİN, BU ADAMLAR BÜTÜN SEKTÖRÜN İÇİNE SIÇIYORLAR BU ŞEKİLDE, TÜKETİCİ ALDIKÇA BU ADAMLAR SCAMLEYECEK

Allahım yetişkin bir insana bir laf anlatmak uzun zamandır bu kadar zorlamamıştı beni ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun ne açtığım konuda? Anlayamadım yani bi aydınlatsana lütfen. Başlığı görüp bi konuya atlayıp yoktan rage yapıp cevap gelincede 180 derece dönüp "Hatta şunu moderatörlerden biri ilk postuna eklerse gradüel bir hypelama serüvenine başlayabiliriz." diye post atan ben değilim be kardeşim.

Şu forumda herhangi bir oyun için haterlık yaptığım tek bir örnek göstersene lütfen. Eğer hype yapılması gereken birşey varsa yaparım. Bir oyunu beğenmediysem tek bir postla neden beğenmediğimi söyler nefretimi döker susar giderim. Oynamadığım oyun hakkında 243132 post atıp haterlık yapmam.

Elmayla armudu birbirine karıştırmayın. Laf koymak için bu kadar çabalamana gerek yok. Kendini haklı görüyorsan zaten somut argümanların vardır. Yazarsın cevap veremem susarım. Adama bak. Atar yapıp sende böyle konu açmıştın ama ihihihihi yapıyor ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...