Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1


DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

İlk uzun soluklu oyunumdan izlenimler;

1-Eu serverında oynayın, gerekirse sıra bekleyin.

2-Densizin reddit yazısını okuyun çok yardımcı oluyor.

3-İlk oyununuzda loot kasmayın, düzelme var ama yinede çok az lootlar, recipe öğrenmeye bakın.

4-Satchel yapın, yanınızda sürekli berry olsun. Nitekim konserve bulsanızda taşıyacak yeriniz olmayacak, yiyip atıcaksınız.

5- Backpackli biri görürseniz dünyanın en tatlı adamı olsada kesin acımayın.

6- Crowbar wrecked arabalardan scrap metal almanızı sağlıyor, recipe öğrenmek icin gerekli elinizde hatchet varsada atın.

7- Kimde silah var kimde yok belli olmuyor, herkese şüpheyle yaklaşın.

8- Torch yapmayı öğrendiginizde elinizde gezmeyin, afiş oluyorsunuz.

9- Cranberry diye bi şehir var, ofisleri gezin silah buldum iki tane ve mermi.

10. Bu oyun p2w olmaz ve hile engellenirse her türlü oynanır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok nokta atışı felan. Sahibi bile eşek gibi koşuyor. Gidince zaten orada zombilerde oluyor. Zombiler buglı biraz ama düzelince lootlaması kolay olmaz.

Karakter çok çabuk acıkıyor. Millet tezgağı kurmuş abi. Su kenarlarına yerleşip, ev dikmişler. Suyu alıp, temizliyorlar. Dışarda gezen hayvanları öldürüp etlerini pişiriyorlar... Bizde amele gibi ot böcek toplayıp yiyoruz :P.
şuna baksanıza.. : http://www.twitch.tv/cohhcarnage

Etrafta çok insan var.. biraz loot sahibi olunca it gibi tırsmaya başladım ve en sonunda dayanamayıp çıktım valla :D. Milletin üzerinde pek birşey olmadığı için it gibi dalıyorlar birbirlerine.

Bu arada ok da baya tehlikeli mesafeleri öğrenince.. Bugün bana saydıran birisine tek attım :D. Biraz birşeyler lootladım.

tiyo: ok ve yay yaptıkdan sonra birşeyleriniz yoksa zombileri de vurun. O zombiler ölen insanların cesetleri. Lootlanmayınca onlarda geziyor sanırım. Çünkü bugün birisini öldürdüm ve içerisinde başkasının lootları vardı.

şunlara da göz atabilirsiniz (yeni gördüm) : http://www.myh1z1.com/

http://www.h1z1crafting.com/#/wooden_door

birde wooden bow diye mi birşey gördüm streamde.. Hızlıca çekiyor atıyor ve daha hızlı gidiyor... Bu ok yay tehlikeli duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Airdrop olayini kapatip nameplatelari de kapali yaparlarsa bile o kadar kalabalik serverda oynanmaz abi harita originsin 10 kati falan olmadigi surece.

Yok yani disaridan gordugum kadariyla neresinden tutsan elinde kaliyor oyun benim icin. Dayznin adam olmasini beklerim daha iyi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı serverlarda öğrendiklerin kalıyor, bazılarında ölünce gidiyor. Haliyle öğrendiğinin kaldığı serverda öğrenmek işine gelir.
Fakat dediğin gibi şu site tamamlanınca esprisi kalmayacak http://www.h1z1crafting.com

başına şu gelen oldumu: Zombinin birisi beni yakaladı bırakmıyor, boynunu ısırmaya başladı karakterin. Öyle eliyle yumruklamadı, bildiğin yakalayıp yiyor. Yerimde mi bekledim emin olamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Airdrop olayini kapatip nameplatelari de kapali yaparlarsa bile o kadar kalabalik serverda oynanmaz abi harita originsin 10 kati falan olmadigi surece.

Yok yani disaridan gordugum kadariyla neresinden tutsan elinde kaliyor oyun benim icin. Dayznin adam olmasini beklerim daha iyi gibi.


hacıt şimdi bence yanlış değerlendirme yapıyorsun.

airdrop olayı temelinde aslında başarılı bir düşünce ama uygulamanın nasıl olacağına göre epic fail de olabilir.

En azından üst tier silahlar airdroptan düşmezse m4 falan gibi, serverın kalabalık olma limitini saçma bi şekilde düşürmezlerse gayet başarılı bir olay olur. Ben Rust oynadım bu airdrop olayı Rust'ta da vardı ve baya eğlenceli bi mevzuydu. Haritaya random airdrop geliyordu ama uçağın gelişini herkes görüyordu ve gelip pakedi bırakması 1-2 dakika, pakedin düşmesi de 2-3 dakika sürüyordu. Haliyle haritanın heryerinden adam airdropun olduğu noktaya yardırıyordu ve güzel bi combat alanı oluşuyordu. Mekanik benzer şekilde işlerse çok keyifli contested arealar çıkabilir. O yüzden airdrop'un tamamen kaldırılmasından yana değilim, ancak dediğim gibi dengesinin güzel ayarlanması lazım. Ne yaparsan yap %100 safe bi şekilde airdropa ulaşamayacak olman lazım.

Dev.lerin bloglarını falan izleseydin harita boyutuyla ilgili baya bi açıklama yapmışlardı. Şu anda harita küçük ancak sürekli periyodik olarak genişletecekler.


Ve her ne kadar bu laftan irite olsam da bu oyun şimdilik bunu hakediyor: ITS FUCKING ALPHA DAY 2 BIATCH.

DayZ denilen ucube 1 yıldır alpha'da ve adamlar core mekanikleri düzelteceklerine cooking tripod'u, daha büyük piknik tüpü falan gibi saçma sapan şeyler eklemekle meşguller.

1-2 saat falan oynadım ve şunu söyleyebilirim, şu anda oyun DayZ'den daha stabil. Kapılardan duvarlardan geçen zombiler yok, hit detection fena değil, saçma sapan yerlere sıkışmak yok. Core mekanikler çalışıyor. Planetside 2'den gördüğüm kadarıyla da Sony'nin development süreci gayet başarılı. Doğru kararlar alınırsa 2-3 aya DayZ'den katmer katmer iyi bi oyun haline gelir.


Şu ana kadar gördüğüm sıkıntılar ise;

-Işıklandırmada problemler var, abuk subuk yerler lüzumsuz parlarken bazı yerler karanlık, fener yeteri kadar da aydınlatmıyor.

-Animasyonlar biraz tırt

-EU Serverları full, sıra bekliyorsun kamil kamil. en büyük sorun bu bence şu an. US serverına girip oynadım ben oyuna bakmak için, hareketler hep delayli sdf

-yeme-içme-loot'da herhangi bi animasyon yok. İlla şart değil ama dayz'deki gibi basit animasyonlar ekleyebilirler, renk katar.

-Server seçimi menüsünde Region'a göre sıralama felan gibi basic şeyler yok, refresh yok ve bi servera gir dedikten sonra cancel edip server seçimi menüsüne gelince join seçeneği devre dışı kalıyor, kapatıp açmak gerek.

- Interaction tuşuna basınca (E) oyun çok minimal bi donma yaşıyor. 1 kere basınca hissedilmiyor da, blackberry toplamak için spamliyorum, o zaman anlaşılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Steame girdim alayım diye . Bu kadar kötü toplu yorum hic bir oyunda görmemistim .Alanlar ben yandım siz yanmayın aman diyorlar.
Hemen çıktım .


asdfasd

boşver abi milletin yorumunu. aç izle 1 saat kendi kararını kendin ver: http://www.twitch.tv/lirik

steam deki yorumlara bakma. Herifler bakım saatinde oyuna giremediği için - bile vermiş. Ne kafalar var inanamazsın. Başka okuduğum yorumda bir tanesi almış ama arkadaşı p2w demiş basmış - yi p2w diye :D.

kendi kararını kendin ver. İnsanlar biraz acımasız olmuş o yorumlarda. İyikide olmuşlar ama. Bunun ekmeğini yiyeceğiz inşallah =)

Dikkat gaz istasyonu veya marketlerde kasiyerin olduğu yere altdan bakın. Orada pompalı varmış. mermi bulursanız kullanırsınız :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eu da bir halt yok henüz. En geç salı günü gelecekmiş eu serverları. Bir salaklık mı yaptılar, yoksa düzgün bir yerlemi anlaşıyorlardı orasını bilemeyeceğim. Fakat 200 tane eu serverı gelecek gibi birşeye denk geldim (şakasına söylenmişte olabilir tabi)
kısaca şuan eu pve yi veya sadece fps modu unut. salı günü ancak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu çok enteresan değil mi?

31 tl lik paketin içeriğine bakayım dedim:

"3 Event Tickets 2 Crates and 1 Crate Key"

2 kutu veriyor ama 1 tanesini açabiliyorsun. diğeri için yine para vermek lazım diye anlıyorum ben.

ayrıca sistemi bilmediğim için farazi konuşuyorum ama madem kutu anahtarla açılacak o zaman kutu düşse bile anahtarı olmayanın kutuyu açma şansı olmuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne aksiyonlar yaşadım ahah

yeni doğmuşum, yakınlarda 2 eleman baltalı, bana girişmeye başladılar. Ben de Ok so you're hostile dedim, ne de olsa yeni doğmuşum, bastım yumruğu bastım yumruğu, adamlar bana vuramadı bile lan. İkisi de yattı.

Yaylarını baltalarını aldım. İlerliyorum, başka bi gavat direk yayı çekti sıktı, evade'ledim, duvarın arkasına geçtim, yayı gerdim bekledim, çıkardı kafayı, sıktım yapıştı sümük gibi yere.

Benim savaştığımı gören başka bi gavat fırsattan istifade "dur lan bi tane gafasına vururum düşer hehe" diye yanaştı bana 2 sallamaya niyetlendi ağzına soktum oku, ölmedi, topuklar göte vura vura kaçtı.

Ben de kovalamadım, yoruldum anasını satim 10 dk içinde 3 adamla kapışmışım. Gezinirken airdrop gördüm, başladım koşturmaya, sağıma soluma bakıyorum 2-3 adam görüyorum kutuya koşturan, neyse kutunun düşeceği yere bi vardım abooov 20 kişilik medieval deathmatch dönüyor. böle aralarına ok sıktım üjbej, sonra 1-2 tanesi o kalabalıktan çıktı beni kovalamaya başladı, sadece yayım varmış RP'si yaparak yanıma kadar çektim elemanı, çıkardım baltayı ANANAINSIANI verdim eline.

Sonra bir başkasını aynı şekil. Sonra bir başkasını okla falan derken seri katil oldum lan elim ağzım yüzüm heryerim kan oldu allah kahretmesin. Biri de o arada kutuyu lootlamış, ben de teleflerin lootları topladım.

Vay anasını be.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...