Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snowpiercer (2013) (2020)


slayer77

Öne çıkan mesajlar

  • Konu başlığı Sam tarafından Snowpiercer (2013) (2020) olarak değiştirildi
  • 3 hafta sonra ...

başındayım ilgi çekici ortamda geçiyor. long dark ile frostpunk oynayasım geldi. oyuncu seçimi olarak başroldeki bobmarli abi olmamış gibi ama belki düzeliyordur ileride. güçlü adam, salamanca ve trevor dikkatimi çeken tipler. jennifer da şarap gibi hakkını yemeyeyim. black sails'ten kalan boşlukta black mirror izleyip duruyordum tekrar tekrar buna başlim dedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Filmle ilgili bir soru: Sizce havanın soğuması ve tren projesinin hayata geçmesinin aynı anda olması tesadüf müydü yoksa trendeki teknoloji yüzünden mi iklim değişti. Yani makinistin büyük planı donmuş bir dünyada tüm insanlığı trene koyup seyahat etmek miydi acaba? Biraz zorlarsak trenin bozulmaya başlamasıyla havanın ısınıp karların erimeye başlaması da eş zamanlı diyebiliriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...

Dizinin sezon 2 finalinde anlamadığım bir kısım var.

Spoiler

Mühendislerden Ben snowpiercer ın en önündeki kokpitteydi. Sonra olaylar oldu treni akvaryumdan ayırdılar. Melanie’yi aramaya gittiler vs ok burası. Fakat me oldu da Ben diğerleriyle (layton vs) gerideki kısımda kalabildi. Wilford öndeki trende değil miydi? Layton vs de arkadaki big alice içinde kaldılar diye anlamıştım.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

başlayıp bitirdiğimde tek sezon vardı. üstüne iki sezon gelmiş, baştan alayım dedim. ikinci sezonda sean bean olmasa devam etmeyecektim direkt filmini izleyip bitirecektim. ilk sezonda diyaloglar kötüydü, bob marley'in oyunculuğu kötüydü. cenifır var ve dizinin oyunculuk kısmını taşıyor. trevor var daha çok sahnesi olsaymış keşke. cenifır'ın partneri de karizmatik bi arkadaş.

 

iki ve üçüncü sezonlar iyidir umarım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...