Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic The Gathering: Pauper


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Benim gecen sene topladigim bi red burn pauper destem vari 9 dolar mi ne harcadim bir kac eglendirdiydi. Pauper isi bayagi keyifli ama ben online magic olayini pek sevemedim nedense. Ebook topicinde de belirttigim biriktirme hastaligi nedeniyle vasili deck istiyor bunye.

Onun haricinde mtgo interfacei bence cagdisi. Insan icinde kayboluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yeni interface guzel. CIkali 1-2 ay oluyor.

Bu da benim $50 harcanmis Pauper destem: http://tappedout.net/mtg-decks/31-08-14-dark-devotion/

Hepinizi beklerim, iyi desteler (Standard degilse) 7-8 USD civari. Boyle cok para harcamak da mumkun tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Beta'da olan ama gecen seneden bu yana cok degisti, iyice tamam oldu. Turnuva duyurulari filan cok rahat.

Bir de sunu vereyim, Decked Builder'a koymak koleksiyonu cok dert oluyordu MTGO'dan, guzel bir pyton script'i artik MTGO'dan alinan cvs dosyalarini Decked Builder formatina ceviriyor: http://cl.ly/code/0J2t0U3G4430/mtgo_to_decked.py
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Bu arada ture girmek isteyenlere sunu onereyim, sitedeki fiyata bakmayin, benim database $3 diyor ve daily'lerde 3-1 yapmis bir deste. Epey basarili, $30-40 rakipleriyle yarisabiliyor.

http://tappedout.net/mtg-decks/22-05-15-a-circle-is-endless/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
4-0 yaptim dun su desteyle: http://www.mtggoldfish.com/deck/306176#online

$6 gunluk turnuvalara giris ucreti, $24 odul aldim. Bu aralar kazandiklarim kaybettiklerimden daha fazla, MTGO'ya para harcamiyorum artik. Pauper'dan gelen parayi da Modern'e yatiriyorum rahatca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Ben Magic The Gathering Online için yeni bir hesap açtım. Daha önce 2005 yılında bir hesabım vardı ancak onunla ilgili hiç bir bilgiyi hatırlamıyordum. Ben de yeni bir hesap açtım ve girdim. Sanırım aynı mail adresini kullanmıştım ama kayıt esnasında herhangi bir uyarı gelmedi. Umarım bu durum hesabım ile ilgili bir sıkıntı yaratmaz.

Kart oyunlarını çok seviyorum. Fiziksel magic kartlarım da var ancak Balıkesir'de yaşadığım için oyunu oynayan kişileri bulmak zor. Magic online daha önce de bu durum yüzünden başvurduğum bir çözümdü o yıllardan tam 10 yıl sonra bu kez istikrarlı bir şekilde ilermeyi düşündüğüm bir yer olacak Magic online. Magic oynayan oyuncu sıkıntısı çekmeyeceğim. :)

Tabi o yıllardan bu yıllara çok şeyler değişmiş. Turnuvalar, ödüller falan çok iyi. Çok güzel formatlar gelmiş bunlardan Pauper süper ötesi bence de.

Düzenli magic oynamak isteyen bir oyuncunun önüne pek çok güzel hedef de koyuyor Magic Online. Kariyer hedefi gibi mesela. :) Magic The Gathering Online Championship'e katılmak için elemelerde ve finallerde mücadele hedefi koyabilirsiniz kendinize, oradan da Pro tour'lara kadar bile isterseniz gidebilirsiniz. :) Ufaktan başlayıp yol almak gerek tabi ki. Hayal gibi durabilir ama neden olmasın.

Neyse ben konuyu dağıttım. Bende GERGE'nin yazılarını bu başlıkta baştan sona okudum. Hepsi çok mantıklı. Magic Online biraz yatırım isteyen bir alan. Dolayısıyla Pauper ile başlayıp ucuza güzel destelerle yol almak çok mantıklı.

Benim Oyundaki ismim BuzSakal. Eklerseniz ben de sizden bir şeyler öğrenirim. Acemiyim sonuçta. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...