Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithas Uo Shard [ Beta Süreci ]


SunLight

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Uzun süredir uzak kaldığımız UO ortamına "Mithas UO" çatısı altında geri dönüyoruz. Yokluğumuzdan bu yana gördüğümüz eksikleri tamamlamak için, sizlere günün her saati eğlenebileceğiniz UO nun o eksi günlerdeki inanılmaz ortamını sunmak için geri döndük.

Makinamız :
Dell PowerEdge r410 - Yüksek performanslı sunucu
2x E5620 (12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s QPI)
32 GB RAM
4x 450 GB SAS HDD
X TB AYLIK TRAFİK

Server özellikleri
Emülatör:56B
Türü:Power Play-Role Play
Skill Cap:700.0
Stat Cap:225

Kadromuz :
Brain
Chimes
Daimon
Dairus
Diomedes
Nadriad
Nayu
Noxier
Righteous
Roanoke
Stigma
Strast
Sydney

Web Sitemiz : Web Site
Forum Adresimiz : Forumlar
Sistemlerimiz : http://mithas.gen.tr/forum/index.php?board=5.0
Bağlantı Programımız Wildgenie tarafından yapılmıştır. : http://www.mithas.gen.tr/dosyalar
Tanıtım filmimiz : https://www.youtube.com/watch?v=U8PGfN0G3bs

Beta süreci bu akşam(24 Mart 2014) Saat 22.00 da başlayacaktır. Ayrıntılı bilgi için lütfen forumumuzu takip ediniz. Beta süreci hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum.

Beta süreci 3 aşama olarak işlenecektir.

1.Aşama
Skillerinizi skillstone dan seçebileceksiniz 7x olarak. İtemları bir template olarak sizlere bizler vereceğiz. Bu aşamada sizler kodladığımz major sistemleri ve diğer skill ve item gerektiren sistemleri deneyeceksiniz. Örn: Pentagram Circle, Şampiyon Sistemi vb.

2.Aşama
Server geri alınacak ve karakterlerinizi tekrar açacaksınız. Bu aşamada skill stone kaldırılmış olacak. Skillerinizi normal olarak genel tartışma bölümünde belirtilen gainler oranlarında kasmaya başlayacaksınız. Herhangi bir item sizlere verilmeyecek.

3.Aşama
Açılış aşaması olarak da tanımlanabilir. 2. Aşamada skill kasan karakterlerinin skilleri silinmeyecek fakat world üzerinde bulunan bütün itemlara restart atilacaktır. Bu aşamada artık normal server işleyişine geçmiş olacaktır. Bu aşamada online sureleriniz göz önüne alınıp, server açıldığında bu sürelere göre belirli ufak hediyelerde sizlerin olacak.

Bu aşama durumları sizlerin düşünceleri doğrultusunda şekillendirmeye çalıştık. Hem betaya girip bizlere yardımcı olmaya çalışan sizlerin emeklerini hiçe saymamış olduk hemde yeni katılacak arkadaşlara haksızlık etmemiş olduk.

Herkesi bekliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...