Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli Free to Play


inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Yıllarca çabaladık eSports şu ülkede otursun, gelişsin, oyuncular kendilerine bir yer bulsun diye. Hep saçma kişiler, firmalar tarafından deyim yerindeyse baltalandı.

Şimdi geldi LOL tek başına oluşturuyor şu ortamı. Enteresan.
Ne manyak oyuncular vardı CS'de falan nip seviyesinde... Hepsi bu süreçte heba oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce runes of magic varken site yapmıştım rom-tr diye, sonra türkiyeye geldi bunlar. oyunu alıp türkçeleştirip tr'ye sundular, gazeteyle oyunu dağıttılar, cafelerde elçilikler falan. benim sitede de baya bi oyuncu kitlesi vardı, oyunu bilen oynayan, koruyan kollayan, reklamını yapan, seven insanlar falan. blog baya aktifti vs.

tr'deki adamlar ulaştı bana bi şekilde, türkiyeye getiriyoruz böyle böyle. siz de siteyi artık tr'ye çevirirsiniz diye. ben de isterim tr'de güzel bi oluşum olsun falan, adamlarla konuştuk baya bi. ama çok geçmeden cacık olmayacağını anladım.

zaten planları çok ütopik, hedefleri çoluk çocuğun parasını nasıl kaparız üzerine, altyapıları oldukça yetersiz vs.vs. bir sürü şey.

bunun gibi bir çok firmada muhtemelen denemiştir ama hep beceriksizliklerinin, aç gözlülüklerinin kurbanı olmuşlardır.

riot'u takdir ediyorum bu konuda, çok güzel çalışıyorlar, organizeler ve başarılılar. güzel bir kurum gibi çalışıyorlar, planlı programlı hareket ediyorlar. yaptıkları işleri kafalarına estiğinden değil araştırıp gördüklerinden yapıyorlar falan. eh böyle kolay bir pazarda da biraz özenle başarılı olmak zor değil.

olan bizim neslin kaliteli esporcularına oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

meanwhile in sweden.

said:

Diglife invests in electronic sports and Ninjas in Pyjamas

The Nordic based investment firm Diglife and Ninjas in Pyjamas Gaming AB has agreed to engage in a partnership with a view to grow Ninjas in Pyjamas into the world’s leading professional e-sport organization. The transaction secures Diglife a significant share and control of Ninjas in Pyjamas Gaming AB.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...