Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xc90 vs CRV


Zegna

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Vulcan_Lionheart said:

şimdi bana kızacaksınız ama bunun siyahı var bende öyle güzel ki :)

büyüklük ve rahatlık deniyorsa böyle bişey

Konfor=


Sen onlara takılma, bilmiyorlar :P

Aracın tipi acayip hoşuma gidiyor ama Scenic sonrası yol tutuş ve sallanma konularındaki başarısı nasıl kasanın? Motor bilindik bir motor ama elektronik ve aktarma sistemnini dayanımı nasıl?

Meret çok ferah ama işte Citroen denince... insan düşünüyor :

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

araçta yol tutuşu konusunda hiçbir sıkıntı yok yüksek olmasına rağmen virajları yüksek hızlarda sallanmadan,savrulmadan alıyor,citroen bir sürü elektronik ıvır zıvır koymuş yol tutuşunu artırmak için,frenlemesi falan inanılmaz iyi o kasaya göre,yol tutuşu ve konforu scenicle kıyaslanmaz bile çok daha iyi picasso,yanlız otomatiği var bende yandan vites amerikanlar gibi,vites geçişlerini hissediyorsunuz o biraz kötü onun dışında isterseniz manuel kullanabiliyorsunuz f1 ler gibi direksiyon arkasından.

Kalite olarak hiçbir sıkıntı yok bence... benim ki 28000de daha bi sıkıntı olmadı aynısından babamda vardı sorunsuz bir şekilde 150000 km kullandı sonra yeni kasasını aldı gidip ama ben pek beğenmiyorum yenilerini..

tam bir aile arabası, eğer çocuk varsa hele hele arkaya koca bebek arabasını katlamadan dahi koyabilirsiniz o kadar büyük bir bagajı var,komple cam tavan muhteşem,ön camla birleşiyor neredeyse ve perdeler koymuşlar elektrikli açıp kapatabilirsiniz, heryerde soğutmalı torpidolar var,bağımsız klima kontrolleri ve arkada açılır kapanır masalar falan var,arkası da o kadar geniş ki ön koltuklara değmeden bacak bacak üstüne atabiliyorsunuz... bu araçtan sonra diğer arabalara bindiğimde çukura düşmüş gibi oluyorum bildiğin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Otomatik olmasına rağmen tüketim iyi ama o 0-100km/h değeri nedir ya! 15s doğru bir süre mi?

2008 model 150bin km aracımı 32-34k TL'e satıp yenilemek gayet mantıklı geliyor ama yenilerken ekleyeceğim 30k bana bu mantığı sorgulatıyor. 30k ile iş miş falan mı yapsam ne yapsam...

Octavia Combi de yok piyasada daha hem :D

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...