Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Adam ne güzel oynadığı her oyunun fanboyu oluyordu, bizim bakamadığımız açıdan bakıp, beğenmediğimiz oyunları bile farklı bir ışık altında sunuyordu. Hani oyunu bırakmış olsa bile, bir süre savunup, sonra ben sıkıldım oynamiyorum artık deyip 180 derece dönüş yapması ayrı bir çeşni tadı katıyordu konuşmalara.

Banlanınca kimden feyz alacaz şimdi ?

İnşallah yeni acc alır kendine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
release'den sonra piç ettiler oyunu yaptıkları aptal değişikliklerle sonra bi türlü toparlayamadılar. çok oyuncu kaybetti.

beta olmadı hadi ilk release kafası devam etseydi on numaraydı ama şu haliyle baya baya vasat durumda.

zaten sırf insanlar sandbox oldugu icin karakter basina subscription ücreti ödemeye ikna olmustu, sandbox kavramının içine ettikleri için böyle aptalca bir monetization kafasıyla bi cacık olmaz artık diye düşünüyorum.

- sözde sandbox oyuna arena eklediler.
- oyun full-loot sandboxtan zerkfest 20vs1'e döndü. black zone'larda ki bütün portallar aktif 20-30 kişi tarafından kamplanıyordu.
- büyük guildların bütün terroritylere hakimiyet kurmasına ve dolasıyıla küçük arkadaş gruplarının oyunu oynayamamasının önüne geçemediler.
- büyük guildlerin tam anlamıyla terrority hakimiyeti aynı zamanda high-tier resourcelara sahip olması anlamına geldiğinden dungeon / hellgate / gvg vs. her alanda tek olmalarını sağladı.
- bu son 2 maddeyi bahsettiğim bu büyük guild / alliance'larda oynamış biri olarak söylüyorum, nihayetinde bu sistem oyuncuları soğuttu, önce küçük gruplar sonra da büyük guild & alliance'lar disband oldu, sayı o kadar fazla azaldı ki open world pvp'ye hasret kaldık.
- bu terrority olayı ile ilgili değişiklikler yapacaklardı ama ne kadar düzeltebildirler sorunu bilmiyorum, 3-5 aydır oynamadım.


oyuna nerdeyse ilk beta zamanında başlamıştım ve devamında release sonrası en az 4-5 ay devam ettim. oyunun betası en iyi zamanı idi.

full-loot sandboxcılar olarak coktan conan exiles'a geçtik bile :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yaklaşık 8 ay nonstop oynadım geçen ay bıraktım. Oyun getirdikleri aptala değişiklikler,aptalca eventler ve lag sorunları ile kendi kendini bitirdi.Misal aylarca uğraşıp fire mage yapıyorsun ertesi patchle ise yaramaz oluyor fire veya oyuna inanılmaz etki eden savaş hayvanı, sadece belirli guildlerin erişimi olan silahlar koyuyorlar. Test serverlarina belirli guildleri alıyorlar adamlar herseyi önceden bildiği için piyasanın içine ediyor daha patch açıklanmadan. Misal son update te bizim guildde ortalama 1 milyar goldu olan benim bildiğim 20-30 kişi vardi(beleşe alınan kitapların vendora satıldığını test serverda öğrenmişler).Birde belirli şeyleri mecburen yapıyorsun, kafama göre takılayım yok, herkes aynı şehirde yaşıyor.Arkadaslarimla kasarim birşeyler başarırım desen şu durumda imkansız, serverlara Reset atmadiklari veya yeni Server kurmadiklari için. Oyunun tek serveri Amerika'da dolayısıyla ping ler uçuk kaçık, pvp de2-0 geride basliyorsun

Yok illa alacağım diyorsan ben sana satayım fiyatının yüzde 50 sine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...