Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Küçük guildlarlada baya bir keyif alırsın,örnek: 8Team, adamlar 8 kişi ama oyundaki en sağlam gvg takımlarından birine sahipler.İş gvg ye gelince guildın kaç adama sahip olduğu önemli değil, memberın class hakimiyetine,takım fightlara,gear seviyesine ve crafterlarının ırgatlığına bakar.Bu tarz bir kaç guild var. Adamlar oyunda diğer gvgde başarısız guildlara paralı askerlik yapıyorlar,para ve mat karşılığı nub guildların plot gvglerine katılıp çakallık yapabilirsin :P

Yanılmıyorsam son betada turk guildlarından ultra primada(guild ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) mercenary guildına baya bir son plotunu defend ettirmişti. >:D<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

@korax Direk pati guildi degil sanirsa ama patiden RaidenXelRu guildı var Dishonored adı. Hatta bizim alliance icindeler.


Bak ya hem oyunu aldirdi hem gel bizim guilde aldiriyim seni bile demiyo. Bi sen bi mayhem zaten, oyun al, btcye gir full zarar full zarar hic. Nerde kalmis dostluk arkadaslik bide angarali olcan sdgfsdngh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu biraz ölü ancak ilgilenen arkadaş varsa eğer satılık hesabım var. Hesapta iki karakter var ikisinin de 20 güne yakın premium süreleri var. Frost mage olan karakterin elinde tier 6.1 frost staff var. Bütün lp pointlerini açıldıkça frost staff ve specialistine veriyorum. Üzerindekiler t5 armorlar. 250k parası var auction housedaki itemlerin satılmasıyla 500k yı bulur.Ayrıca t5 frost staff craftlayabiliyor.
İkinci karakter tier 5 lumberjack. %17 de şu an %13 sonra tier 6 ya basılabilir yeterli lp mevcut.Ayrıca T6 woodları refine edebiliyor. Topladığım odunları direkt refine yaparak satıyorum iyi para getiriyor. 800k parası var auction housedaki itemler ile 1.2m civarı parası olur.
İlgilenen özel mesaj ile dönüş yapabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Selamlar ,

Oyun almaya değer mi sizce? oyunu kendi sitesi hariç daha ucuza nereden alabilirim? solo takılmayı düşünüyorum , oyun bayar mı sadece solo? ve oyundaki amaç nedir grind yaptık dizdik üstümüzü biri geldi bizi kesti.Sonra en baştan grind yapıp eşya craftlicam bu sırada karakterde avantaj sağlayacak hiçbir ilerleme olmuyor mu ne bilim level olur başka birşey olur.Karakterin leveli arttıkça ölüp item dizme olayı kolaylaşmıyor mu? yoksa hep aynı zorlukta öldüm tekrar grind dizdim öldüm bu şekilde mi gidiyor.Oyuna başlamaya baya niyetlendim açıkçası ama robot gibi öldüğümde habire grind yapacaksak biraz soğudum.Ülkemizde sunulan internet ile her an lag girmesi olası dolayısıyla bunu göze alarak oyuna başlayacağım.Oyunun populasyonu ne durumda? f2p olur mu sizce, olacak gibi ise beklerim yani.Bir de bu premium olayı nedir baya avantaj sağlıyormuş galiba her ay pre alırsam b2p oyun ne anladım bu işten eskiden oyunlar delikanlıydı premium gibi abuk abuk şeyler yoktu p2p di fiyatlar da uygundu 25 liraya ayda wow oynuyorduk şimdi aylıgı kur farkları yüzünden 50 küsür liralara dayanmış.Yok mu şöyle b2p alıp ara sıra dlc alıp p2w olmayan bir oyun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lemmy said:

elder scrolls online var


İki oyun arasında gidip geliyorum elder scrolls hesabım var oyun ilk çıktıgında almıştım ya elimdeki bütçeyi teso ya yatırıp dlc vs. alacağım tesoya devam edeceğim ya da bu oyuna başlayıp temiz bir başlangıç yapacağım uzun soluklu bir oyun arıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...