Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

var hacım zibilyon guild var. Gir bi türk GİLDINA


XD


TURKS
OTTOMANS

falan guildları var bence en güzel guildlar onlar.

GEÇMİŞİNİ UNUTMA CcC



bombilo said:

char progressiondan ziyade craftingle alakali bu ne zamandir da var. craft yaparken toplu yaparsaniz almaniz gereken fame gelmiyor. mumkun mertebe kucuk stacklerle yapmak lazim.



Evet bunu herkese diyorum yok öyle bir şey diyorlar. Ulan kanser etmekte millet üstüne yok ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Casual oyuncu, günde 1-2 saat gameplay ile çok çok geriden takip eder, hiç bulaşma, parana yazık etme.

En fazla tier 4 olursun, onda da gather yapmaya çıkınca Zerge veya Gatherer avlamaya çıkan birilerine kurban olursun.

Ama ben Tier 4 olurum, kendi adamda farmville oynarım diyorsan , o zaman al oyna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sandbox olmanin hakkini vermeye basladi.

ultimadan sonra bi oyunda gordugum en eglenceli savaslar ve drama donmekte. ama iste oyunun sıkıntısı gucuk guild'lere yasam sansi tanimamasi.

herneyse OOPS denen bir alliance vardi. oyunun en iddaali guidlerinden bir kaci bu alliance icerisndeydi (conflict, tea party, exertion, money guild).

drama surada:
part#1 https://www.reddit.com/r/albiononline/comments/6qgkf8/today_our_alliance_collapsed/

part#2 https://www.reddit.com/r/albiononline/comments/6qjs0i/exertion_vs_oops_alliance_continued/

ozeti ise su, simdi bu allianceın kendi iclerinde bi kurali varmis, guildler birbirlerinin terroritylerinde gathering ile resource toplayamayacak.

olayin baslangicinda ise, exertion'dan dallamanin teki alliance'in mevcut yoneticisi money guild'in gm'nin gozunun onunde, adamlarin terroritysinden T4 stone topluyor. bunu gorunce de money guild gm'i Exertion'ı komple alliancedan atiyor.

Exertion'da butun adamlarini toplayip money guild'in mevcut terroritylerine dalip butun gathererlarini kılıctan geciriyor. money guild call to arms yapip alliance icinde ki ally'larini cagiriyor, tea party geliyor. ilk basta conflict gelmeye yanasmiyor.

daha sonra exertion conflict'in terroritylerine de dalip onlarin gatherlarlarini da kesince ortalik iyice karisiyor. dun ayni anda bir kac zone'da birden baya kalabalik fightlar donmus ve bu sadece bir adet skindirik t4 resource yuzunden.

olayin tam videosu;

https://www.twitch.tv/videos/163165393?t=01h45m07s

su da sadece combat'in bulundugu kisa hali;

[video]https://www.youtube.com/watch?v=_vDywGSVI3s?feature=oembed" width="459">



t4 stone yuzunden su fightlarda yaktiklari ust dier materyallerin haddi hesabi yok :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki küçük guild ile kendi mekanını kurup kendin takılamaz mısın pati guildi flan. biz ilk alpha zamanı yapmıştık o zaman oyun çok küçüktü de. Şimdi 10-20 kişi guild kursan bi yeri alsan takılsan öle ara ara kendi ayarındaki guildlerle pvp, o şekilde bir oynanış oluo mu yoksa direkt hiç bir yer alamıyor musun küçük olduun için. Darkfallda da olmuyordu çünkü illa büyük bir guild ve alliance a girmen gerekiyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Mortis simdi bu biraz politik bir is.

normal kosullarda kucuk guild ile en fazla kendi guild island'ını kurup farmville oynar, open world ganke cikarsin abi (ve muhtemelende daha buyuk bir blob'a denk gelirsin surekli).

kolay kolay terrority alamazsin, alsan da elinde tutmak baya zor olur. bu terrority maclari 5vs5 oluyor ama malum oyun full loot oldugundan bu GvG maci sirasinda öldüğünde gearin yere dusuyor. senin maca tekrar dahil olman icin GvG zone'da bulunan chestten yeni bir seti alip devam etmen gerekiyor. buda ciddi anlamda kaynak demek. ek olarak GvG maclarinin oldugu gunlerde, 5 kisilik kadroyu o maca hazir tutman gerekiyor. kadroyu cikaramazsan, gg.

karsilasacagin 200-300 uyeli buyuk guildlarin normal olarak kazandigi para da, gatherlarinin sayisi da senden fazla. adamlar her GvG macinda member basina 5 ust tier seti rahatlikla verebiliyorken, 20 kisilik bir guildin member basina 5 seti ayarlamasi baya baya zor bi is.

hadi yaptin ettin ilk GvG'ni kazanip maci aldin diyelim. asil dert elinde tutmakla alakali. cunku ortalama 2 gun de bir birileri oraya saldiracak ve senin tekrar orayi elinde tutmak icin savasman gerekecek.

simdi isin politik kismina gelirsek, sen eger buyuk bir alliance'a girebilirsen guild olarak isler kolaylasabilir. alliance icinde ki zayif guidler terroritylerini kaybetmesin diye, alliance'ın major guidlerinin kendi adamlarini GvG macina soktugu cok oluyor.

boyle saglam bir politik baglantiyla kucuk guild'de yasayabilir ama is yine ayni yere geliyor. Buyuk ve guclu guild'ler genelde kendi aralarinda gruplasiyorlar ve oyun bu 3-5 buyuk alliance'ın etrafında donuyor.

Kalanlarda world-filler npc tadinda iste :)

@korax Direk pati guildi degil sanirsa ama patiden RaidenXelRu guildı var Dishonored adı. Hatta bizim alliance icindeler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bombillo net şekilde özetlemiş, geçen betalarda bu duruma örnek guildler vardı ancak onlar hardcore playerlardan oluşuyordu. Kısıtlı zaman oynayıp bunu başarmak releasede malesef imkansız ( siyah bölge için.)

Ancak sarı bölgede bu istek yapılabilir. Guild adası yapılarak sarı bölgeler ele geçirilebilir. sarı bölgede item tier kısıtlaması var ( max 6.1 ). o yüzden tier 5 seviyesine gelip 5 noktalı setler kullanılarak gvg maçlarına çıkılabilir.

sevgilerle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...