Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Bilenlere soralim o zaman - hem crafting/hem combat kasmak mantikli degil di mi. Baya noob olarak basliyim dedim soyle fena gozukmedi oyun da, tier 4'leri craft etmek baya zor gibi gozuktu (baya 3 craft etmek gerekiyor galiba) ondan direk marketten aldim.

Benim amacim cok crafting degil aslinda ama en azindan kendi setlerimi bow/leather armor tarzi kendim yapmak isterim ama mantikli degil heralde? Ore, stone vs toplamayi biraktim zaten sadece log ve skin gidiyorum, orda da specialize oluyor destiny board sadece bow crafting e yuklendim.

Kisaca sadece craft veya combat mi gitmek lazim (silver kasip marketten almaca combat gidilecekse) yoksa arada craft da kesin gerekiyor mu. Simdi tier 5 craft etmek acayip zor gibi, AH'den almak cok daha kolay duruyor.

Bir de su 4.2 - 4.3 olayi nedir? 4.2 ile 5.0'in ne farki var nasil aciliyor tam onu cozemedim.

Noob sorular. Hep aciklanmistir once de bakamadim valla tum topic'e, hattok bi el ativer:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun full loot olduğundan dolayı grind. yoksa grind rahatsız edici seviyede değil. t5den sonra her türlü full loot olan yerlere gitmen gerekiyor.

kaybettiğin itemlari yerine koymak için grind yapman gerekiyor, yoksa 2, max 3 ayda t8 itemlara ulaşırsın günde 3-4saatlik fame farmla ama grind olayı o itemları üretmek ve kaybettiğinde yerine koymak için kasmak aslında.sandbox pvp de bu değil mi zaten yoksa loot yapsan nolur yapmasan nolur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç tüyo vereyim gather ve craft yapmak isteyen arkadaşlara;

* tool seviyesinle aynı tierdeki hammedeye vurun, genel yapılan yanlış bir ust tiere vurmak, daha efektif fame alırsınız.

* guildinizin bölgesi varsa terrotery icindeki herseye vurun, 2 kat hammedde ve fame alırsınız.

* mümkün oldugunca pie yiyin gather yaparken.

*full pvp alanlarında kesinlikle ama kesinlikle ox la gather yapmayın.agırlıgınız %99'u gecmesin.

* refine skiline sakın learning point vermeyin. Kendi kendine artacak.

* Gather setleri giyin, hp'leri yuksek ve kaçma skilleri cok daha iyi.

*Combat skillerine puan vermeyin, her verdiginiz learning point tool tier 6 ye bir o kadar uzaklaşmanız demek.

*yarı afk gather yapmayın tehlikeli yerlede, ansızın öldürülürsünüz.

*Guild bölgesini efektif kullanın, peşinizdelerse içine kaçın guardlar gerisini halleder.

*Oyunun kırılma noktası tier 6 tool, amacınız en erken oraya ulaşmak olsun. 10 ayın sonunda bile gvg lerin cogu t6 ve t6 noktalı setlerle yapılıyor olacak.

* oyun suan itibariyle direk t6 ya gecmeyi onlemek icin, 267 learning point istiyor, yani o noktaya gelseniz bile ve canınız sıkılırsa ben gatherlamıcam derseniz 13 sonra biriken lp ile t6 toolu acabilirsiniz.( Baska hicbir skille puan vermezseniz.)

*Yukardaki bu dongu high resource'daki resource bosslar kesilince kırılabiliyor ancak. O da herkesin harcı deil.

*Craft tuyosu ise study.Craft yaptıgınız yerde en alt segmede study kısmı var, craftladıgınız parcayı oraya yerleştirince craftladıgınızın 2 katı fame alıyorsunuz. her bir tier icin kaç fame istedigine destiny boarddan bakabilirsiniz. parçaları yerleştirdiginizde ise verecegi fame yazar. 10000 fame istiyorsa 10000 lik study yaptıgınızda tier atlıyorsunuz.



kiss kiss bum bum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tekrar sorayim o zaman sorumu, combat agirlikli gitmek isteyen biri icin craft ne kadar mantikli - daha dogrusu kendi giydigin seyleri craft etmek mi mantikli yoksa silver kas ugrasma marketten al bol bol mu daha mantikli.

Craft t4'ten sonra specailize oluyor anladigim, t5 craft etmek filan zor gibi gorunuyor cunku bi alt tier'i defalarca kez craft etmek gerekiyor yanilmiyorsam, ama study olayi cidden iyi.

Tabii yapip satmak opportunity cost'u var orada da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu kadar abanmanın bir anlamı yok,3 betada abandık aman 2 gün T5 tool sonra T6 tool, T bilmem kaç giyiceksin fame kas,gathering yap falan fişman gerenk yok.

Bu sefer hala T3-T4 tool kullanıyorum T4 armor ve silahlarımı yapıyor & kullanıyorum günde bilemedin 1-2k lık gathering yapıyorum,expedition,tarlamla takılıyorum sonra log out = günde 1-2 saat,sonuçta world combatlar T6-T6.1 üzerinde dönücek çoook uzun süre.Acele etmenin bir anlamı yok.

Oyun bir UO değil,bir daoc/eso/warhammer tadı vermiyor.Millet gazını alsın bakalım ne olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...