Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

demin yaşadığım bir olayı anlatayım.
Caerleon a yeni geldim. henüz t4 set giyebilmeye başladım. Bow a paramın yetmediğini farkettim. Ortaya öylesine birisi 3k borç verebilirmi t4 bow için diye yell attığımda adamın biri geldi trade attı. 3k küsür verdi. Accept dedik ikimizde. Sonra baktım 500 silver ım aynen durmakta. Dedim hata oldu herhalde bir kere daha rica ettim. Bida trade attı yine olmadı. Ayıp olmasın diye örselemedim fazla. Sonra bir baktım 3000'den iki kere gold atmış bana meğerse. Bu da böyle bir anı oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

kisa review alalim oyun icin lutfen :D


En kısa review - Grind.

Biraz daha uzun review - More grind.

Daha ayrıntılı review - More Hard grind.

Çok ayrıntılı review dersen - More repetitive hard grind.


Tabi fanboylar (Hattok) gelir şimdi yok yeaa demeye, 8-9 ay sonra bir daha görüşelim.

Edit: Fanboylar derken parantez içinde Hattok diyecektim, unutmuşum. Gelmiş zaten. Şimdi yazdım.

Ayrıca aynı Hattok yaw ben sıkıldım bırakacağım diyordu tam 3-5 ay oyundan sonra. Arka sayfalarda bir yerlerde var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knk 8 9 ay sonra nolcak ki?

Millet 6,5.2, 5.3, 5.1 falan giymeye başladı 2 3 güne de T6.1 6.2 giyerler Hafta sonunda hatta 6.2 setleri çok rahat görürüz. T8'e vuracaklar utanmasalar :D Evet grind hacım oyun. Oyunun end tierine Oyun açılalı 5 günde gelmek Çok büyük bi grind meselaaaa.

;D


Biz cumartesi gvgye gircektik 5.1 5.2 giyiyorlardı Rushladık ama aksaklık yüzünden gvg yalan oldu. Ben de bıraktım biraz kasmayı simdi T5 tool kullanabiliyorum T6 t5.1 5.2 falan çıkartabilirim en azından. t6 toola geçmek biraz dert ama güzel bir alan bulursam neden olmasın yani 1 gecede 70 80k fame kasılabiliyor. Gerçi betada kasmıştım onu hala kasabilir miyim bilmiyorum çünkü herkes aç küpah gibi resourcelara abanıyor. Hatta ben bi arkadaşın charda T4 tool yapıp üstüne 18k fame kastım. Üstüne t5 tool 0dan kastım. Bunların hepsi 1 haftada oldu ki arada combat fame fıstık da kastık yani.


Oyun cidden çok grind öyle böyle değil 8 9 ay sonra da görüşcekmişiz zaten. Extra Grind oyunda 5 günde Mid plus tiere ulaşmak için çok grind yapıon misal ve 5 Günde ulaşıyorsun ;D Acayip grind.

"
I'm a grind
I'm a weirdo
What the hell am i doing here?
I dont belong here
"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...