Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Oyunda light armorlar hala ağır kağıt di mi. Hiç sevmiyorum şöyle oyunları ya. Tek bir şeye zorluyorlar. %50 damage increase ne arkadaş. Yok abi bu oyun yapımcıları ağır salak ya. İlla bir şeyi broken yapıcaklar bir şeyi aşırı useless yapıcaklar. Ver %80 %90 damage bonus Cloth meleeler olsun piyasada farklılıklar olsun ya. Melee damage'ı %80 verirsin %50 yine magic damage increase olur.

Glass cannon oluyon okadar çok salak saçma CCler koymuşsun ki oyuna zaten hp yok 4 saniye root ile direkt adamı yok ettiriyorsun. Damagelar keza çok saçma light armor olduğun için hiçbir şansın olmuyor. Bilmiyorum ya saçma yani albion onlineda melee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

artifactin özeti, diğer 3 silahtaki en iyi spellleri bu artifactlarda topluyorlar. şuanda her silahın artifacti yok ama hepsine getirmek istiyorlar.

owerpowered speller diyim genelde artifactlarda. bunların mantığıda, ap ayrı resourcelerle craft ediliyor, bu resource ve taşlarda, sandıklardan, dunglardan ve raidlerden çıkıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen imamı dinlemişler. şimdi harita olayı şöyle arkadaşlar. öncelikle clusters olarak isimlendirdikleri, o küçük mapleri biraz büyültmüşler, geçiş engelleyen dağlar, dereler, ovalar, vadiler filan vardı onları kaldırmışlar, birde eskiden bazı plot kurulan clusterslarda 6 tane territory oluyordu, bize ait değilse oralarada giriş yapılamıyordu. şimdi bir tane clustersda max 2 tane spot veya plot olabiliyor. böylece clusterslar kendi içerisinde çok büyüdü, pusu kurmak/yemek çok zorlaştı çünkü adam mapin heryerinden geçebiliyor illa yolu takip etmesine gerek yok.

mape gelincede clusterslar bu kadar büyümüşken, dünya üzerindeki clusters sayısıda 2 katına çıktı. limanlar vs geldi şuanda bir önceki haritanın 2 katından daha büyük bir map var karşımızda.

travel kalktı gibi bişey. kings ve queens islandda çıplak ışınlanılabiliniyor. outlandde ise yok teleport filan, koşucan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...