Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

silent said:

Dusurulmus fame sisteminde bile hala zerg takilanlar var anlamiyorum bu milleti 3-5 (belkide daha az) fame ala ala 1m fame mi kasmayi dusunuo bu zergtekiler. 5vs10 a bile ok iz en azindan olsen bile keyif aliosun ama 20 kisilik bi zerg te hic bir şansın yok. Zergleri durdurmak zor ama en azindan limit gelebilir mesela party de x kadar oyuncudan fazla kisi varsa fame alinamasin gibi. Ne bilim guildlerin player sayisina limit gelebilir. Oneriler turetilebilir ama bi sekilde bu olayi tamamen zerg pvp ye donusmesini engellemeleri lazim. Forumlara baktiginda zergi seven o kadar cok adam varki birde piskin pişkin pvp oyunu begenmiyorsaniz oynamayin diyolar. Ama oyun dedigin her kesimi tatmin etmeli ve eglendirmeli. Ha derseniz hala oynuomusun evet oynuyorum cunku oyun gelecek vaadediyor. İnsallah dahada guzel olucak.

Bu arada paticik ahalisi olarak bir guild falan dusuncesi varmi acaba?


20 kişilik grup haritada görünüyor ölmemeniz lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O haritada gozukme olayinin doğru çalıştığını hiç sanmıyorum. haritada zerg gormeden kucaklarina atladigim cok oldu. Haritaya yeni girme falanda deil. En az 5dk dir haritada olup hic bir zerg ibaresi gormeden 15 20 kisi tarafindan katledildigimde cok oldu.

Pvp sevmeyen shroud of avatar oynasin diyen arkadas 1v20 de olmekmi pvp oluyor? Ben zaten pvp oyun sevdigim icin bu oyunu oynuyorum ama forumlarda zerg ile gezenler hep senin gibi konusuyor cunku zerg ile bir auto attack yapip adam kesmesi kolay geliyor anlasilan. Desenki oyunda dunya haritasi kucuk ondan bu zerglerle cok karşılaşıyoruz o zaman anlarim. Sonucta betada bir oyun ve cok degisiklikler yasayacak. Neyse bunada bir cozum uretilecektir eminim. En basitide dunyayi buyutmek gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kırmızı-sarı zonelarda: 10+ kişilik PK grupları kırmızı noktalar olarak görünür. Eğer adamlar 15-20 kişilik grup ve ikiye bölünüp aralarına da bir sprintlik mesafe koyup geziniyorlarsa mapte görünmezler.

Siyah zonelarda: adamlar isterse 50 kişi olsun mini mapte hiçbir şey gözmezsin, siyah zoneların özelliği.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni fame sistemi ileri tierlerde belki fame araligini dusurdu ama dusuk tierlerde daha da artti. Ama esku sistrm bence cok daha iyidi simdikibsistem ibsani exploration olayina bile itmiyor eskiden en azindan farmlanmamis mob bulmak icin gezerdik tum haritalari ama su an ihtiyac duymuyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...