Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Nasıl bir denge varmış single ve mmo kısmında oyunun %84,91 kısmı solo daha doğrusu grup olarak düşünülen dolmen, world boss, dungeonlar vs hemen hepsi outdated rahat sololayabilirsin. İnsanlar artık vet dlc dungeon sololamaya başladı (birkaç kişi gerektiren mekanikler hariç) LFG sistemi kan ağlıyor taunt olmayan tanklar heal skilli olmayan healerlar ile dolu vs. (normal önemsiz fakat bu adamlar bu tiple vet dungeon giriyorlar) PVP kısmına girmiyorum oyun çıktığından beri cyrodiil lag cenneti, BG giriyorsun grubun eksik oyun başlıyor falan fistan. Geriye bi triallar kalıyor mmo kısmına mecbur olduğun.

Tamam solo olarak bu kadar ilerleyebilmen çok güzel gerçekten. Çoğu zaman toxic tiplerden uzaksın fakat bu oyun bir mmo ve birkaç mecburiyet dışında ihtiyacın yok bu kısmına?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

PC/Mac Patch Notes v7.0.5 - Blackwood & Update 30

Welcome to The Elder Scrolls Online v7.0.5 and our latest Chapter: Blackwood! Uncover the schemes of the Daedric Prince Mehrunes Dagon 800 years before the events of The Elder Scrolls IV. From the walls of the Imperial city of Leyawiin to the murky bogs of Shadowfen, explore the mysterious region of Blackwood and uncover the Daedric plot at its heart. You can also enter Oblivion Portals scattered throughout the region of Blackwood, fight your way to their heart, and shut down these mysterious Daedric constructs.

We’re also excited to introduce Companions to fight alongside you, keep you company, and tell new stories as you grow your friendships with all-new and unique characters ready to aid you in your quests. Or gather your strongest allies to take on Rockgrove, our newest 12-player Trial. Blackwood also features a number of new item sets, Antiquities, Collectibles, Outfit Styles, Dyes, and Titles.

https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/575323/pc-mac-patch-notes-v7-0-5-blackwood-update-30

?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben arada girip bir kaç görev yapıp pvp ve dungeon yapıp çıkıyorum.healler olduğum için hiç sıra da beklemiyorum hemen günlük görevleri yapıp çıkıyorum genelde ? tam casual friendly oyunmuş yok şunu yapayım bu item için kıçımı yırtayım günlerimi harcayayım diye yormaya gerek yok. yorarsan da zevkli olabilir ilk oynadığım hafta baya görevleri takip ederek oynadım ama sonra sıktı biraz 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

NOTE: A male/female duet, beginning with
the male and alternating stanzas.

Crantius Colto is my name
My lusty Argonian maid
I've something here for you to clean
Come burnish now my blade!

I'm Lifts-Her-Tail the maid, it's true
A lusty Argonian maid
But your task is just too much, good sir,
I've never seen such a long blade!

Tut-tut, my dear, that's not what I hear,
My lusty Argonian maid
and Lady Colto's gone to Kvatch
No need for you to be afraid

Nay, I am needed elsewhere, sir,
Though your blade's so long and so hard
I'm needed to tend the instrument large
Of a sultry Argonian bard.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Deep Learning Anti-Aliasing

DLSS

The Elder Scrolls Online will be the first game with Nvidia's new DLAA tech

That's Deep Learning Anti-Aliasing. DLSS is coming as well.

https://www.pcgamer.com/uk/the-elder-scrolls-online-will-be-the-first-game-with-nvidias-new-dlaa-tech/

https://twitter.com/longbool/status/1438973489944403972

..

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

Plus'siz eso gunessiz yaz gibi. Neyse ki ucuz yani akranlarina gore. Oyle story quest tadi cikarmak icin basta gerek yok ama craft falan gireceksen sart. Bi de guzel bolgeler dungeonlar hep dlc (plus iken acik). Kalan bolgeler birbirinin aynisi hep.

 

Necro ve warden klaslari plus'ta aciliyor muydu hatirlamiyorum ayri ayri paketlerini almistim ben. Gecen yil mi birakmistikel neydi, patiyle de oynuyorduk.

 

Degismediyse eso plus son guncel expansiondan onceki yerleri aciyordu.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, GreenPeace77 dedi ki:

wow da base game alacaksın sonra diğer eklentileri oynamak içinde plus alacaksın. heee birde son eklentiye de para bayılıcan aga deseler kaç kişi oynar wow u ? ?

 

ilginç bi karşılaştırma olmuş ama yanlış

wow'da aylık ücret ödemeden oyunu oynayamıyorsun, biliyorsun değil mi

eso'da en azından istersen ücret verme, ama böyle böyle sınırlandırmalar var diyor. aylık ücret verirsen de sana böyle güzellikler veriyorum diyor.

şu anda eso'nun son çıkan paketini aldığında hem base game hem de arada çıkmış bütün chapter/expansionları almış oluyorsun. ayrıca aylık ücrette regional pricing var, 43 lira şu anda. wow'un aylık ücreti 13 euro, şu an 182 liraya geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow a aylık para veren pek kalmadı gibi, kasılıyor yani token çok zor değil neyse sorun bu da değil zaten.

 

Demek istediğim 7 sene önce çıkmış pakete beni neden zor koşuyorsun ? isteyen alsın 1 kere paketleri + chapterları yap uygun fiyat. 

Hinlik var burada sanki şöyle ; eso plus: her ay para ver son dlc hariç hepsini açarım. chapterlar içinse onları alman lazım haydaa.. chapterlar bazıları hem önemliymiş hem çok güzelmiş öyle dendi bilemedim nedir doğrusu ?

Örnek; hevesle yıl içinde belli aralıklarla eso oynamak istiyor canım sallıyorum, ocak şubat 100 tl,  sonra haziran temmuz tekrar 100 tl daha, kasım aralık tekrar 100 tl her sene 2 dlc paketde çıkıyor 200 tl de dlc ye.. hep böyle devammı edecek bu ödemeler ?

arkadaşa sorduğumda oyun içi gold filan kasılmazmı dedim eso plus yok kasılmaz dedi yaklaşık 350 tl karşılığı crown ediyormuş crown ile satın alınıyormuş chapterlar doğrumu ?

(steam de eso plus tr fiyatlandırma yoktu sanki ne zaman başaldı bu ?)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...