Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

research edeceğin traite sahip bi item olması gerekiyodu elinde. her yeni trait arattığında süre artıyodu. en sonlarda bi ay falan bekliyodu millet bi research için. bunu da bi şeylerle kısaltabiliyordun sanki. detay hatırlamadım da ana mantık buydu. sürekli bi şey research ediyor ol yani tavsiye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen

atıyorum leather helm için divine traitini research etmek istiyorsan çantanda divine traitine sahip bi leather helm olması lazım, gibi gibi.

diyelim ki elinde o an öyle bir item yok, çevrende de bulamadın, o zaman da herhangi bir guild store'a gidiyosun o traite sahip item var mı diye bakıyosun

https://www.esoui.com/downloads/info695-AwesomeGuildStore.html tavsiye ederim guild store için, default UI nasıl şu an bilmiyorum guild storelar için ama, bu addonla istediğin armor tipini seçip "unknown trait" kısmını işaretleyince sana research edebileceğin bütün itemları gösteriyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici

İndirimden görüp aldım ben de, yıllardır merak ediyordum. Grafikler filan da beklediğim kadar çöp çıkmadı.

Bir sorum var ama, oyun Morrowind'de başlattı beni free weekend, oyunun ilk çıktığındaki görevleri yapmaya eski yerlere gideyim mi, Morrowind'den devam mı edeyim?

Asıl amacım dungeon crawl ve solo quest ama, MMO'yı single player oyun gibi takılmak için aldım, 80TL'ye devasa harita ve bitiremeyeceğim kadar birssürü self-contained content çok iyi göründü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@GERGE

her expansion ile yeni hikaye var ancak ana hikayeye basladigin zoneda hooded figure ile konusunca baslayabiliyorsun. sen takarsin simdi kim kimdir diye, bence netten oynama sirasina bak ki bu adam kimdi neydi demeyesin. bazen cikiyorlar karsina. 

 

alttaki gibi guidelar

A CLEAR STEP BY STEP GUIDE TO PLAYING ESO IN CHRONOLOGICAL ORDER

https://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/525351/a-clear-step-by-step-guide-to-playing-eso-in-chronological-order

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha son olarak da 

https://www.esoui.com/downloads/info2376-Daybreak-DefinitiveGraphicsOverhaul.html

https://www.nexusmods.com/elderscrollsonline/mods/131?

grfik mod, bu da bir nevi shader vs ler gibi ama yuk bindirmeden yapiyor, eso nun silik grafiklerine hafif bir tad katiyor. 

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.04.2021 at 03:24, ad3m dedi ki:

Oyunun "mmo" kısmından çok solo kısmına ağırlık vermeleri ilginç değil mi ya?

eso yu farklı kılan sanırım bu mmo olmaması sdafeadea. yeni bir eso oynu olarak oynuorm ben. Tabi dungeon falan baya kötü tecrübem şimdiye kadar nedense cümleyi böyle depdevrik kurdum.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...