Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Oyunda küfürü hakkeden tek şey mekanik olarak horse train hamunısk full train için 180 gün nedir lan allahlesslar. Aslında crafting daha beterde hani onu master crafter bi karakter seçip onunla bitirebiliyorsunda at lan bu herkese lazım sdf. Her classtan açıp multi train yapmak ayrı bi eziyet loading screenlerden falan fıstık.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni eklenen bolgeler Morrowind olsun Skyrim olsun harita buyuklugu olarak orijinal oyunlara yakin seviyede mi? Yoksa cok daha mi lineer exploration acisindan? 

ESO guzel oyun aslinda da ben combat mekanigine hic isinamamistim. Bir de trade guild auction house olayini beceremimistim sanirim tam. Ha bir de itemlar garip gelmisti +500 stamina vs veren gibi. Itemization nasil oyunda illa raid uzerine mi.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

ben şeyi sorucam. bende non-steam gold edition vardı. şimdi steam versiyonunu alsam benim gold edition + morrowind mi eklenir acaba? "Includes The Elder Scrolls Online base game and The Morrowind Chapter" diyor çünkü ama gold edition'daki dlclere hatta orada açtığım bi karakter var vs.

birde eso plus cok daha ucuz. aylık 15$ fiyat çekiyor allahsızlar kendi sitelerinde.

https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/36517#Link your ESO and Steam accounts in game

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Steamden ilk kez oyunu alıp, açtığın zaman sana soruyor zaten yeni bir hesap mı açmak istersin yoksa hazırda bir hesabın var mı diye?

Hesabım var seçip, ESO hesabınla bağlayınca ister steam üzerinden istersen standalone client üzerinden oynayabilirsin birinden aldığın diğerinde de aktif olurken, öncesinde sahip oldukların da aynı şekilde hesabına aktarılıyor.Kısaca tek bir hesap oluyor.Ayrıca yeni standart editionda gold editionda olmayan morrowind chapterda ekleniyor. Yani kısaca dediğin gibi eso+ alıp orijinal client ile yoluna devam edebilirsin TR'de oynayanların %90'ı böyle oynuyor zaten.

Bu arada eso hesabına 1 kere steam bağlayabilirsin. O yüzden daha önceden farklı bir hesap bağladıysan kontrol et o hesap üzerinden eso al.

ad3m tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Evvveettttt..

Elder Scrolls Online will turn player houses into living dioramas with NPC routines

https://www.rockpapershotgun.com/2020/08/19/elder-scrolls-online-will-turn-player-houses-into-living-dioramas-with-npc-routines/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rockpapershotgun%2Fsteam+(Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%3A+Steam+RSS)

?

Character pathing for your house

will arrive with ESO’s Update 27 coming next Monday, August 24th.

kizillelma tarafından düzenlendi
ek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

başlayasım var oyuna. Hard disk boyutunu cozersem alıcam.

Daha önce skyrim oynamış birisi olarak melee düşünüdum ama vidyoları izleyince aşırı kararsızım.

şimdi patiler hangi factiondalar? factionlar arası gezemıorz sanırım demi?

çok karışık gelio şu aşamada pof.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi paticik topluluğu bişeyi yok sanırım

yani varsa bi arkadaşın filan onun faction'da başla, ama bi tek cyrodiil, imperial city gibi RvRvR alanlarında farkediyor faction. yoksa herkesle dungeon, quest falan yapabiliyosun beraber, wow gibi değil (ben aldmeri dominion'dayım, long live the queen)

melee range konusunda bi tavsiye veremem baya senin oynama tarzına kalmış o ? şahsen melee beni çok yoruyor mmorpglerde, o yüzden wow'da da eso'da da hep range oynuyorum. bence classları denedikçe bulursun sana göre olanı, çünkü baya bi kombinasyon var. şahsen magicka sorcerer ve bow/bow stamina warden favorim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...