Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

@Black-ice CP düşükse Cyrodiilde non-cp campaign'e gir, 600'e falan gelinceye kadar orada takıl sonra CP enabled olanına geçersin denemek istersen. Daha altı kurtarmaz. Şuanda cap 810. Battlegrounds default non-cp zaten. Belki biliyosundur ama yine de söylim PVP'de crit resist en önemlisi, o yüzden mümkün olduğunca fazla impenetrable traitli gear giymen lazım. CP için 2500-3000, non cp için 1500-2000 crit resist ideal seviyeler. Gerçi iki gün önceki patch ile base crit resist biraz arttı, 4 impenetrable 3 well fitted falan giyebilirsin artık.

Bu aralar PC-EU serverında bir sorun var, aşırı lag oluyor. Özellikle Cyrodiil'de skill delay falan çok oluyor. Kanser olmak garantili. Ben bayadır girmiyorum bu yüzden.

Ha bir de şunu eklemek istiyorum, eğer imkanınız yoksa PVP için ayrı gear PVE için ayrı gear yapmanıza öyle çok da gerek yok. Eğer hardcore content kovalamıyorsan PVP gearla gayet de rahat PVE yapılabilir, ama tam tersi kesinlikle imkansız. O yüzden bir tane sağlam PVP gear yapmak yeterli olucaktır ilk aşamalarda.

Şu videoyu de tekrar koyayım, bu sayfada da olsun. Hiç bir teknik detay vermiyor ama bu oyunda pvpden -en azından- zevk alabilmek için bile sahip olunması gereken mindset'den bahsediyor. Ki bence işin özü de burada yatıyor.

 

zangief tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar fazlasıyla memnun kaldım Greymoor'dan. Necromancer ve story dışında Elyswer benim için biraz hayal kırıklığı olmuştu açık konuşmak gerekirse. Haritayı beğenmemiştim, dragon eventleri hiç istediğim gibi değildi, içerik olarak çok monoton ve sıkıcı gelmişti. Şu ana kadar buglar ve server performansı dışında hem harita tasarımı hemde içerik olarak Greymoor çok daha fazla tatmin edici. Harita olayı biraz kişisel bir sorun gerçi. Benim çöl haritalarıyla sorunum var ancak bilmiyorum daha bi hoşuma gitti bu chapter. Özellikle Blackreach muazzam olmuş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wowdaki archeology'de bi halt yok ki

mesela bu sabah bi tane tilki heykeli buldum çıkardım, aldım koydum evime. 

bi tane mount varmış onun parçalarını buluyorum orayı burayı eşeleyip.

bilmiyorum çok rahatlatıcı buldum ben, renk katmış oyuna.

bi de mesela alakasız bi dungeon falan yaparken son bosstan antiquities lead düşüyor, gidiyosun kazıyosun falan heyecan oluyo. kinder yumurtadan çıkan oyuncak gibin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam, Archeology Remastered olmuş yani aslında ?

Oyuna emek harcanmış da, eski yani hissediliyor, zıplama falan bariz 1990'lı oyunlardan.

ESO+ tavsiye ederim, 40 TL civarı Steam'de. Sınırsız crafting bag olmadan kesinlikle çekilmez, ilk saatte bırakırsın inventory management nedeniyle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...